前幾日收工同frd嚟Tokyolima食餐好,餐廳設計高檔有格調,用餐氣氛都好正☺️ 我地叫個tasting menu TOKYO (699 per head)係爆豐富 😍 ice bowl 有la causa, tuna watermelon(個人最鍾意呢個,冇諗過tuna同西瓜可以咁夾 勁開胃)同ceviche clasico 😚Second course 有taco de adobo (一口將佢鯨吞好滿足 牛肉絲好有質感)、beef tataki (呢個好有驚喜 半生牛肉配搭脆脆口感勁好)同埋prawn acevichado (呢個卷物好正 魚生鮮甜而且炸蝦加牛油果好jeng)依家諗起都流晒口水😋嚟到Mains簡直係perfect 😚 steak 好重牛咪,最緊要嘅係佢幫你切好晒 😙Salmon香甜 油脂啱啱好 :)Arroz con mariscos飯香軟入味,而且好多海鮮 😍甜品oye papi 都好jeng 雲呢拿雪糕好重味☺️我地仲叫咗cocktail pairing 🥂個人最鍾意DP BACHICHE橙味好重幾refreshing 勁夾啲ice bowls ☺️ She is

我地仲叫咗cocktail pairing 🥂個人最鍾意DP BACHICHE橙味好重幾refreshing 勁夾啲ice bowls ☺️ She is coconut 甜甜地同啲Mains都幾夾
Pisco Sour 同 Pacific Connection 都jeng,整體都好啱打卡 ❤️
2024-05-09