2005-05-31 43 瀏覽
早兩個月收到Godiva o既Truffle Box,開心~ 但因為成日病o既關係,pend左好耐;最近睇返,仲有一個星期到期?Oh no...快d食..!!!! Truffe Traditionnelle-唔太甜唔太苦,但可可味好重,食落有分量~ Truffe Amande au Miel-外層o既almond praline粒仲係好脆,內層o既榛子朱古力好甜,好味道~Truffe Amere-冇乜牛奶味,但幼滑程度達到200%~ 食落有extra幼沙之感,口感一流!!Truffe Exotique-味道同Truffe Amande au Miel相近,但就改左以椰絲做coating,麻麻囉~(不知名o既白色Truffe)-哎,都仲係唔鍾意白朱古力...(查實冇可可,根本就唔係朱古力)不過有佢又係靚d o既~ ha~Truffe Fine Champagne-第二次食,若隱若現o既酒味都唔錯o既~ 總評都係好食~ 但食完文華後,會覺得Godiva有對手;都應該要研究點improve formula for taste excellence lu~