2019-04-01
<尖沙咀出色中菜>🙂呢間喺棉登徑既雲來軒 幾年前新開時食過佢既 lunch點心 覺得十分唔錯 坐位舒服 有卡位商房 都幾有私隱空間 食物質素好同整得精緻 價錢偏貴但物有所值 食物有各式中菜 翅 燒鵝乳豬 等等 今日再黎試下佢既dinner😍🍴拖地蜜汁黑豚肉 128 蚊🐖🍯成條叉燒 外表望落去已好肥美😈 叉燒汁好香濃 蜜糖味好香 🍯 仲要勁厚切 用左黑豚肉整 口感軟熟 夠肥美 盡吸蜜汁 好正!🍴五香牛腱粒 98 蚊🐮切得每粒差唔多正方形既牛腱粒 凍食既牛鍵粒 肥瘦適中 肥位凍到變左膠質 😈 味道好香 牛味都濃 加 d葱花調味唔錯 🍴雞油菌白飯魚煎蛋 138 蚊🥚🍄整到成個圓形薄餅既煎蛋 好欣賞佢入面 d白飯魚勁大條足料有口感🐟蛋味都厚 落得幾多蛋🥚 加 d葱花🌿 再加上雞油菌 . 佢個菇係真係有 d油香味 幾特別 同煎蛋幾 match 😍#煎蛋 #雞油菌 #白飯魚 #中菜 #牛柳粒 #黑豚肉 Score 平均分 <7.9/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Val
🍴拖地蜜汁黑豚肉 128 蚊🐖🍯
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#雲來軒
尖沙咀棉登徑17 至23號華楓大廈1 樓全層
~~~~~~~~~~~~