2024-09-01
🛸 UFO送餐列車好有特式 店舖環境都充滿外星既氣氛🫶🏻到店消費$100即送印花一個 集齊印花仲可以換多款精美禮品😍餐廳仲有提供不同口味既醬料 滿足口味不同的你🤍宮崎和牛關西壽喜燒🍲賣相已經超班 味道更加係「おいしい」💯 過程好玩又好食 留意記得用細火去煮🤤先燒香洋蔥 再落靚靚既A5和牛煎兩塊 壽喜燒汁煮兩塊😋真係覺得唔夠喉另外點左盛岡冷麵🍜超級冰涼好解暑 而且冷麵做得好Q彈 有多種口感泡菜酸酸 西瓜甜甜 恰到好處😚宮崎和牛🍱有三款肉肉 A5和牛肩胛肉眼心 / A5和牛上等牛肩胛 / A5和牛肩胛翼板三款口感都不一 不過全部雪花都好靚同埋牛味濃郁🤤超級滿足Ahhhhhhh!!另外仲有好多散點 我簡左宮崎A5和牛臀薄燒同肩胛牛柳 同樣高質👍🏻我見仲有下午茶真係超級抵食 同埋Keep住有客入 我都要多D黎幫襯〰️
餐廳仲有提供不同口味既醬料 滿足口味不同的你🤍
宮崎和牛關西壽喜燒🍲