2019-05-31 2599 瀏覽
有次喺朋友IG見到 覺得ufo Funduc好吸引 所以今次特登同朋友一齊過嚟試吓個ufo Funduc 個名果然冇改錯因為佢個外型真係同個UFO冇分別啊 中間係啲同類型嘅芝士 開火慢慢將入面啲芝士熱溶佢 感覺上十分之治癒 見到佢拉絲出嚟更加覺得正呀 碟嘅側邊就放咗兩隻味嘅烤雞 分別就揀咗三重芝士烤雞同埋甜辣烤雞 雖然十分之邪惡但係食落真係唔錯 芝士味十分之濃郁 正爆 對芝士控來講簡直係正到飛起 啲烤雞就咁食都唔錯 三重芝士烤雞面頭有層芝士粉係上面 芝士味道好濃烈 佢連埋啲熱溶的芝士包住嚟食嘅話芝士味更上一層樓🤤甜辣烤雞 甜甜地又唔係特別辣 十分之惹味 包住熱溶芝士都唔錯另外仲叫左泡菜煎餅都幾大塊下 唔好睇個煎餅好似簡單咁 都內有乾坤嫁 有少少泡菜嘅辣味 泡菜煎餅當然唔少得泡菜啦 但估唔到嘅仲有少少章魚係入面 食落口感十分之豐富 仲有兩杯野飲 鯊魚之淚(酒精)聽個名就覺得好似幾特別咁 會嘢飲嚟到都幾有特色 有隻鯊魚插左係杯嘢飲中間 造型幾特別 飲落咁味道有啲似Apple cider

個ufo Funduc 個名果然冇改錯

另外仲叫左泡菜煎餅

仲有兩杯野飲 鯊魚之淚(酒精)
  • 鯊魚之淚
  • Ufo  Funduc