完全食唔飽嘅一餐😂😂😂情人節menu! 睇落唔錯係米? 不過知道個份量,你應該會笑!份糧少其實預左因爲西班牙係tapas. 只係冇諗過細碟得黎係2 ppl share 1 dish ordered one house and and one Sherry ! 我自己好鍾意佢嘅Sherry! 層次幾豐富頭盆:魚子醬帶子!2個人share嘅份量黎嫁啦!有3-4粒帶子唔夠新鮮,一食都幾鯹不過青瓜同小蘿蔔配黎食!好清新,再加埋松露油,一齊食冇咁腥!traditional 西班牙凍湯!搞笑咁形容:咸嘅凍杏仁茶!加garlic oil! 最特別係呀!有幾粒切左嘅新鮮提子肉係入面!未試過嘅味,杏仁磨得幼細!不過試一次就夠冇諗過main...係2個人share 一塊牛排!正所謂愛情飲水飽!係今餐真係深深體會到😂😂😂😂飲多幾杯水啦下! 日本牛,牛煎到外脆內軟,可式牛味冇乜!反而佢嘅乾蔥紅酒汁好出色,濃郁香醇!唔洗問!咁「大」份甜品都係2個人share一份啦😂 佢嘅cheesecake 係moose! 好滑!滑到好似雪糕咁!
完全食唔飽嘅一餐😂😂😂