2024-01-26
平日晏晝傲左個半鐘入黎西貢 驚冇露台位坐事先book左位 不過黎到餐廳都冇人😹🤡服務都幾舒服 坐低睇好食咩就差唔多埋黎落單 不過冇主動比水 呢點小扣分🍺Blue Mussels with Wheat Bear 鬼佬啤酒煮有機藍青口 $128個sauce聲稱係忌廉, 淡啤酒, 迷迭香, 紅蔥頭, 海馬齒 的確幾香 點包食好正 不過淨係食到忌廉同rosemary味;青口大大隻幾鮮甜 份量足 細食d嘅話食呢個前菜都夠飽味道:4/5口感:4/5CP值:3.5/5🥪 Steak Sandwich 牛扒三文治 $168嗌左medium 不過感覺似7成多d 牛扒幾淋幾香牛味 唔錯👍🏻個blue cheese sauce 都幾香 唔會蓋到牛扒味 不過略嫌唔夠 如果再多d可以令整體冇咁乾同再香d;homemade sourdough就係啱啱青口個包 點sauce食啱d 齋食包邊好硬 係硬到有d刮口個隻;薯條除左粗d脆d口感好d 個味係同麥記薯條一樣 重要落鹽落得太重手好鹹 要點茄汁食先食得曬;沙律mix左honey mustard 普通正常味道:4/5口感:3/5CP值:3/5黎到嘅時候係陰天 食食下出
味道:4/5
口感:4/5
CP值:3.5/5
🥪 Steak Sandwich 牛扒三文治 $168
味道:4/5
口感:3/5
CP值:3/5
黎到嘅時候係陰天 食食下出太陽🩵
整體而言 食物就係普通cafe水平 不過附近冇乜人冇樓 環境寧靜空氣清新 個景都唔錯 個人都chill d 就當放假黎放鬆下啦