2024-09-07
。Slow Cooked Pork Belly Waffle Sandwich $118慢煮手撕豬腩窩夫三文治 $118老實講,我每次嚟到都一定要嗌!今日重點推介呢一個咁特別嘅三文治!首先呢度嘅手撕豬腩全部都係自家配方熬製,可以肯定必定會打敗全港90%嘅餐廳!另外呢度嘅窩夫都係一大特點,從來冇食過牛油味咁香咁濃郁外脆內軟嘅窩夫🧇,打橫睇仲厚過手掌!偷偷地話俾大家聽我最鍾意嘅食法係首先食咗一半窩夫然後再將剩低嗰一半夾埋手撕豬腩慢慢食!咁就可以體驗到原味窩夫同埋芝士豬腩窩夫💋😘。Slow Cooked BeefCheek $172慢煮牛面頰肉配法國麵包或扁意粉 $172呢個係我男朋友至愛!作為肉食愛好者見到咁多軟腍腍燉到入晒味嘅牛面頰肉,真係口水都流埋出嚟!🤩個人覺得配法國麵包都幾有特色,但係想飽肚嘅話都可以嗌意粉🍝!不過嗌法國麵包嘅話就可以解鎖新食法!可以將麵包「朔」晒剩低嘅湯汁,一滴滴不剩🫶🏻。Triple Chocolate Moffle $84三重朱古力配朱古力雪糕 $84今次係我第一次試佢嘅甜品,我覺得佢比較特別嘅在於佢窩夫入邊夾住QQ彈彈嘅麻糬😱🤩!真係非常有驚喜,最鍾意就係佢
慢煮手撕豬腩窩夫三文治 $118
。Slow Cooked Beef
Cheek $172
慢煮牛面頰肉配法國麵包或扁意粉 $172
。Triple Chocolate Moffle $84
三重朱古力配朱古力雪糕 $84
今次係我第一次試佢嘅甜品,我覺得佢比較特別嘅在於佢窩夫入邊夾住QQ彈彈嘅麻糬😱🤩!真係非常有驚喜,最鍾意就係佢外脆內軟嘅口感,另外呢個三重朱古力真係非常多朱古力!如果你唔係中度朱古力愛好者,我建議你嗌返其他口味,不過好似我咁嘅甜品星人肯定非常之欣賞😘
。iced black sugar hojicha latte $48
凍黑糖焙茶鮮奶$48
相信大家去Cafe都想嗌杯飲品慢慢Hea下,我哋都唔例外,就試咗佢嘅黑糖焙茶鮮奶,個人覺得焙茶味非常濃郁,同鮮奶都好夾,而且佢嘅黑糖巧妙咁吊咗少少甜味🤩我哋都好鍾意!
。passionfruit shaken tea $46
熱情果手搖冰茶 $46
夏日熱辣辣飲返啲refreshing嘅凍飲,除咗汽水之外,我哋最鍾意就係水果茶,熱情果嘅配搭做得好好,除咗有甜味之外,仲有清新嘅酸味,真係呢一餐嘅點睛之筆!