2024-11-03 118 瀏覽
這個名字聽起來幾有意思,讓人不禁想去探究一下。當我走進去的時候,見到餐廳已經掛哂Helloween 裝飾,festive mood up up up ,上網睇見到是新開cafe ,所以裝修都幾新淨,坐得幾舒服我們點了巴斯克燉雞和地中海燉飯,巴斯克燉雞既雞肉滑嫩多汁,肉質非常鮮美,完全不會有乾柴的感覺。這樣既質素只需$88,性價比真心高,如果在外面西餐廳吃,應該係依個價錢兩倍以上,地中海燉飯都好有誠意,有好多蝦膏既蝦同青口,飯的口感剛剛好,軟硬適中,搭配海鮮的鮮味,超正甜品方面我們試了伯爵茶巴斯克芝士蛋糕,蛋糕的口感綿密,茶香撲鼻,讓人感覺既清新又不膩。I am big fans of 伯爵茶仲有特飲,大推核桃蘋果香蕉燕麥奶昔,果味和堅果的香氣好夾,飲完都覺得自己健康咗!