2019-10-20
平時喺荃灣食lunch淨係諗到人氣王Beans,但係我有個朋友同我介紹依間,講到啲burger又平又好食,拍得住中環百幾蚊嘅水準😮我就梗係滿心期待咁入去啦~去到呢果然冇令我失望,門面勁有美國風,好正☺️不過呢佢係一個非常之細嘅小店,得幾張枱,仲要係高枱!講真坐就麻麻哋舒服啦,仲有啲擠迫😅佢weekday呢啲lunch combo係可以做到$69!但係呢Weekend呢佢就會有啲markups ,同一款嘅burger平均會貴10幾蚊至20幾蚊嘅,就算係咁仍然係抵食!最欣賞佢嘢飲有fruit tea揀!我哋叫咗兩款burger,分別係慢煮雞扒漢堡同埋龍利柳漢堡👇🏼佢個包勁正!外脆內軟,又唔會太高,女仔都可以一啖擺晒入口,一次過食到佢每一層嘅餡料😍生菜夠脆口,蛋黃醬夠香!不過個扒就乾咗小小,唔夠juicy 😢 薯角都炸得剛好👍🏼我下次一定會再嚟試埋佢個牛堡😋
去到呢果然冇令我失望,門面勁有美國風,好正☺️
我下次一定會再嚟試埋佢個牛堡😋