2021-06-01 19 瀏覽
呢間Cafe 我明明係衝着佢嘅3D拉花而黎😟見佢勁可愛🥺然後某個星期日專登黎 唔見有3D拉花Menu☕️問一問 佢話星期一至六2pm至7pm先供應😤 救命永遠都咁黑仔🌚冇計啦 照食。不過咁 佢個環境係幾特別 工業風格 入面好多裝飾都係少少美式復古風嘅嘢🚲🛠🚗仲放咗好多Iron Man出嚟🤣唔知係咪老闆鍾意🥓English Breakfast $98雖然我哋都係嗰啲嘢㗎喇🍳🥓🥖🍅🥬但最驚喜係有薯角😍😍炸到脆一脆同埋喺呢區weekend食到一個唔使$100嘅all day breakfast 都算滿意🍳Egg Benedict with Avocado & Mushroom $88呀!egg Benedict🍳再加牛油果🥑滿滿juicy嘅口感😍看似細份 實際超飽肚🥰🥤Iced Hazelnut Latte (+$23)可以跟餐半價嗌杯咖啡其實好驚喜🤩因為通常平日出去食lunch先有得跟餐 今次都有突然間覺得好抵😂hazelnut味濃得黎不會蓋過咖啡本身的味道 我喜歡🥰

🥓English Breakfast $98

🥤Iced Hazelnut Latte (+$23)