2021-12-08 939 瀏覽
呢間餐廳新開果時已經聽過個名,主打新鮮炸魚薯條,位處西環海傍真係靚景,如果室外有枱我一定坐,望住日落食飯好寫意!望返店門已經係對面嘅汀九橋Wine & Dine Menu 4款選擇,全部都揀晒佢自己嘅正常Menu,同樣可以叫,Happy Hour 價錢飲多杯紅酒都可以$50杯係抵嘅。額外叫嘅蘑菇湯 $45我地等到連雞都燒好,魚都炸好,都未見個(點知呢個時候就望到廚房係個Blender度打緊野,灰色,原來個湯係新鮮即煮即Blen:真係 唔足料,唔同出面高檔嘅好湯好creamy,佢地嘅蘑菇湯係一粒粒,絕對家庭式無用麵撈(牛油麵粉) 去打個湯出黎,健康又好味炸蘑菇沙律外脆內Juicy,超好味,不過真係Over Price左少少,得4粒。。。燒雞半隻伴粟米粒燒雞香滑,剛剛熟,即使胸位都唔柴,伴埋粟米一流,粟米大細不一,相信係新鮮自己:炸魚薯條Hake炸皮超脆口,魚肉厚肉結實多汁,薯條係原隻切嘅好味道價位比較高,可能西環海傍令佢定位高啦,另外無可否認佢食物質素都係高嘅,所以間中黎食一餐都係可以嘅,最好Happy Hour 先黎更好,同朋友飲返杯就會抵啲

望返店門已經係對面嘅汀九橋

Wine & Dine Menu 4款選擇,全部都揀晒

$50杯係抵嘅

。額外叫嘅蘑菇湯 $45
我地等到連雞都燒好,魚都炸好,都未見個

炸蘑菇沙律

燒雞半隻伴粟米粒

炸魚薯條Hake
炸皮超脆口,魚肉厚肉結實多汁,薯條係原隻切嘅好味道

2021-11-30