2023-10-03
3年無去旅行,雖說早幾個月去完日本😂,但都確實係唔夠喉,所以經過呢間好日系嘅餐廳,就同朋友入去試吓!座位有榻榻米或普通座位兩款,餐廳裝修好有日本feel,天花仲掛咗個大燈籠,整體感覺好舒適,最啱幾個朋友食吓飯,傾吓偈。我哋叫咗兩個主食加甜品,非常飽足,職員仲好貼心,食完主菜幫我哋更換餐碟、餐具比我哋食甜品。😋Ice Latte+沙律前菜沙律前菜好新鮮,好Fresh。❤️香煎比目魚配墨魚汁燴意大利飯 + Ice Latte+沙律前菜(Lunch Set) $138比目魚煎得好香脆,超好食呀😋,意大利飯煮得軟硬適中,墨魚汁緊緊包住粒意大利粉,超正!一啲都唔覺得漏呀!❤️無包漢堡-熱溶芝士香煎雞扒牛油果大啡菇漢堡伴薯菜 $158無包漢堡都一樣可以好飽,餐廳用牛油果和大啡菇來代替麵包,中間有雞扒配搭熱溶芝士,雞扒煎得剛剛好,好juice,配菜有蕃茄、薯仔、羽衣甘藍和沙律菜,呢個配搭超健康又豐富,一定唔會餓親肚仔啦🤣。❤️金莎牛角包窩夫 $66牛角包窩夫係YOHO店限定,個樣超靚呀!仲有金箔係面,真係打卡之選😆,個窩夫超脆,配搭朱古力粉、忌廉、金莎,都竟然一啲都唔漏呀!記得一定要試吓!整體非常滿意,埋
Ice Latte+沙律前菜
沙律前菜好新鮮,好Fresh。
❤️金莎牛角包窩夫 $66
整體非常滿意,埋單唔駛$400,下次要帶埋老公去食😍。
+10%服務費