2017-03-14 186 瀏覽
今晚男朋友係西環收工,就去左西環行下同食晚餐。經過間西香記有肉夾膜食,門口仲貼住張獲五星好評,就決定入去試一試,因為好少餐廳會有肉夾膜💁🏿💁🏿 餐廳是自己去收銀點餐再自取的,兩個人叫左青瓜肉夾膜,涼拌青瓜,口水雞,純手工紅油扯面,純手工炸醬扯面😂😂好似叫左好多,但樣樣都好吸引好想食😂😂青瓜肉夾膜-肉餡味道正,肥肉同瘦肉既比例岩岩好,再加上青瓜令肉夾膜吃落完全不油膩😋涼拌青瓜-夠凍!清脆既青瓜再加上適中既辣油,非常可口,開胃之選👍🏻👍🏻口水雞-這也是凍食的,辣道剛好,口水雞已去骨,啖啖肉,餐廳真的很體貼😍😍😍再加上每吃一口舌頭都有麻麻的感覺,正!純手工紅油扯面-愛辣之人首選!這碗麵真的非常辣,所以我吃了一口便轉交男朋友繼續下去😂😂純手工炸醬扯面-超多既紅蘿白,青瓜和炸醬👍🏻👍🏻👍🏻好寬既麵條,第一次食很特別,拌起來一起吃,一流!!總括而言,點餐後很快便可以取餐,很有效率。食物很特色而且份量十足,下次必定再來😂😂