❧︎❧︎❧︎❧︎︎︎❧︎澳門2⃣️日1⃣️夜之旅(ฅ'ω'ฅ)❧︎❧︎❧︎❧︎❧︎۞۩ஜ۩۞۩ஜ۩۞{第八站}۞۩ஜ۩۞۩ஜ۩۞「Goat Bakers」我相信大家對依間最近人氣爆登嘅奶酪花杯子一啲都唔陌生,基本上每日三點鐘左右所有產品都已經買曬,可見一斑;如果真係想食就要早少少去到咁因為嗰人喺平日,所以我哋係酒店食完早餐大嘅12點半左右去到,又未見有人龍,不過就不斷有人嚟買,而且外賣袋佔了一半(不過最近佢哋因為人手不足,所以暫時關閉咗外賣平台,如果要食就一定需要親自去排隊)而且我哋早到嘅關係,基本上所有款式都有齊奶酪花杯子 $38 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟雖然好多人都話似巨型葡撻,但食落就知係兩樣好唔同嘅食物,雖然花杯子和葡撻一樣,係酥皮做撻皮和表面焦糖化嘅效果,但中間內餡是很大的不同,因為花杯子是芝士醬做餡,所以食落會比葡撻更加溜,而且份量都不少,同人開心分享會好啲岩燒芝士條 $28 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟這個味道上比花杯子更加特別,而且方便食用;酥皮加上鹹鹹甜甜的芝士,食落冇咁滯之剩,比人嘅感覺都好新鮮🤭🤭不過同行人士就覺得過鹹,我就覺得剛剛好以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如

۞۩ஜ۩۞۩ஜ۩۞{第八站}۞۩ஜ۩۞۩ஜ۩۞

「Goat Bakers」

而且我哋早到嘅關係,基本上所有款式都有齊

奶酪花杯子 $38 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟

岩燒芝士條 $28 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟

以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。

外賣自取