2018-02-14 2024 瀏覽
唔係成日黎澳門, 難得今次黎澳門BOOK左巴黎人2日1夜, 因為唔想周圍走, 都係想留係氹仔附近HEA, 朋友話食過呢間CHA BEI推介比我~於是我就去試下啦~ 嘩~呢個鋪位好大, 裝修好靚~服務員個個都靚仔靚女咁~又有親切笑容~禮貌有善~但我真係好失策好失策~我去錯左時間~人地間舖頭係SALE TEA SET, 但我竟然1點幾D時間去到, 又因為星期日連SET LUNCH都冇, 搞到冇咩好叫~好傷心~ 係冇得揀既情況下, 叫左個卡邦尼意粉同埋佢推介既菇麫!個意粉份量係奇少~~不過味道尚可, 汁都多多地, 幾好味, 至於個麫就再普通D, 湯底清甜, 菇同菜都新鮮, 但真係好平凡, 冇特色可言!所以一定要叫返個甜品!!但我想點既海鹽CHEESE CAKE同埋抹茶蛋糕都話冇曬囉!!!又推介左我地一個士多啤梨蛋糕配棉花糖~棉花糖好大舊~好可愛~又係影相既時候~而且好好味~唔太甜~竟然可以食晒全舊~平時係街都唔會買棉花糖食~~不錯~至於個蛋糕就酸酸甜甜, 都好好味~~差唔多食完既時候餐廳開始滿座, 黎既都係準備食TEA既人客, 見到隔離枱既TEA SET真係好羡慕~今次錯過左美麗而浮誇既TE

差唔多食完既時候餐廳開始滿座, 黎既都係準備食TEA既人客, 見到隔離枱既TEA SET真係好羡慕~今次錯過左美麗而浮誇既TEA SET~下次一定要再黎~~~~~~~~!!