2018-04-14
見openrice排名都好前特登黎試下。味道係不錯的,尤其係炸馬介休球及燒豬手但係座位安排上好混亂。。由於我地無訂座,去到店內當時未有客人,店員見到我地已經面有難色,聲稱d 位已經俾人定曬。。我地唸住走的時候,店員又話可以安排座位,但係只可以食一小時,當時覺得1小時應該都ok啦,同埋特登係氹仔過黎食,唔想再周圍搵,便決定坐低點菜。等菜期間(約10mins後),有無訂檯的客人黎到,店員又係再一次面有難色但最後都話有位。搞笑既係店員話佢地有1小時10分鐘的時間用餐。。最初都無特別在意,直至再過了5分鐘後,又有無訂檯的客人黎到,而今次竟然有1小時20分鐘的時間用餐。。我地同隔離檯的客人都你眼望我眼,大家都O左嘴。估唔到同樣係無訂檯的,但越遲黎的人用餐竟然越長。⚡️唔知係咪急住要交檯,連燒雞釀飯的燒雞都有部分係生的,無煮熟,最後要拿返入廚房翻叮⚡️其實有位就有位,無位就無位,咁樣跳tone的用餐時間會令客人都一頭霧水,再加上店內大部分食物都要焗或者烤,等上菜都等了45分鐘,最後只有15分鐘時間食,真係食到趕頭趕命。。好失望😞最後提提各位下次食飯要訂檯😂
味道係不錯的,尤其係炸馬介休球及燒豬手
但係座位安排上好混亂。。
由於我地無訂座,去到店內當時未有客人,
店員見到我地已經面有難色,聲稱d 位已經俾人定曬。。
最後提提各位下次食飯要訂檯😂