2009-01-01 61 瀏覽
或者因為我食野要求高, 同埋係生客, 我覺得好似無以上各位講嘅咁好.首先, 以上推介嘅菜式, 除左粟米魚肚羹外, 其他一律欠奉. 仲要有個遲過我地落單嘅人都叫到個d菜式, 或者佢將d餸留哂俾熟客啩.跟住坐低, 叫人落單就俾d伙記推黎推去, 而且有熟客就招呼佢地先, 等左都幾耐先有人真真正正黎問佢有咩推介, 佢就係咁推介燒味. 講真, 香港d燒味一定好過佢好多啦=.= 或者因為我地得三個人, 仲要一碟燒味都無叫, d伙記有d晦氣咁話"你咁樣叫餸, 好耐先至得架bor" =o=講番d餸, 粟米魚肚羹都幾大窩, 廿幾蚊黎講都ok, 但係個"羹"真係好稀, 少少魚肚同栗米但水多多椒鹽豬扒味道唔錯, 幾香, 但係豬扒略嫌韌.時菜炒牛肉, 不過不失, 但係碟頭真係好細豉椒魚雲味道唔夠, 多d豆豉會好味好多.要左三碗飯, 不過佢連飯都好細碗=.=整體黎講, 服務麻麻, 味道一般, 碟頭非常細, 每樣餸廿七,八蚊.到底抵唔抵食, 就見仁見智lu.

椒鹽豬扒味道唔錯, 幾香, 但係豬扒略嫌韌.
時菜炒牛肉, 不過不失, 但係碟頭真係好細

豉椒魚雲味道唔夠, 多d豆豉會好味好多.
要左三碗飯, 不過佢連飯都好細碗=.=

到底抵唔抵食, 就見仁見智lu.