2018-10-14 2354 瀏覽
過咗澳門玩,住巴黎人酒店,中午就在巴黎軒食晏畫,這𥚃在巴黎鐵塔五樓,地方好企理,座位又好舒服,招呼好好,服務員成日同我地斟茶水,換碟!我地點咗雪山焗义燒包,鮑魚煎糯米雞,東坡肉帶子燒賣,藍蝦班球粥,馬蹄义燒蒸腸粉,义燒伊面!呢度D食物好得,雖然的色咗D,但味道好好!雪山义燒包好夠熱,鮑魚煎糯米鷄果兩粒鮑魚仔好得意,成隻金元寶咁,咬落好入味同埋好腍吓!東坡肉帶子燒賣,饀料有冬菰絲同黑松露,然後外面包住好薄嘅五花腩,食落香滑可口,又不會覺得肥膩! 再試果個藍蝦班片粥好得,鮮蝦甜,班球滑,粥底綿,好夠水準!义燒伊面,义燒好腍,但覚得伊麵索咗D汁而比較咸咗D!個腸粉都好好味,有馬蹄粒混在义燒入面好爽甜!,埋單四人食咗六百幾蚊,以地方,食物,服務水平打分!都唔算貴了!

呢度D食物好得,雖然的色咗D,但味道好好!
雪山义燒包好夠熱,
再試果個藍蝦班片粥好得,鮮蝦甜,班球滑,粥底綿,好夠水準!

2018-10-14
  • 東坡肉帶子燒賣