2017-05-11 4104 瀏覽
見到有人介紹,睇落幾抵食,所以今次旅程都安排左晚餐黎呢間後宮。因為驚人多,而且晚餐後我地要坐船番香港,怕如果等位會趕唔切,所以一早預約定位置。所謂意外係意料之外啦,我地因為坐錯巴士,所以遲到,大概遲左十幾分鐘,店員話有打過俾我地,但冇人聽…咁我冇買澳門卡…所以聽唔到電話。都知衰架喇…所以都好好態度拜託店員,見到佢都好落力幫我地安排,又打俾之後嘅睇下有冇人唔到。必須講,餐廳嘅服務真係非常好最終等多十幾分鐘,佢成功安排到張枱俾我地,但就要坐樓上,我地5個人就有少少逼嘅,不過冇所謂啦,親密啲。佢地有三款套餐,唔同價錢,限時兩個鐘任飲任食。我地揀左中間嘅貴妃餐,冇記錯好似係$188加一,包大部分野任食,海鮮類就點一次。個人認為呢個餐都好夠食,因為得兩個鐘,燒得黎都唔係食到太多。燒烤、連火鍋任食,鍋底揀左蒜蓉蛤蜊鍋,要俾15蚊,好重口味,抵啦!肉類呢款好似限點一次,肉味濃,又唔肥,好食!海鮮呢個套餐限點一次,好正!如果鐘意食海鮮嘅人可以點最貴嘅餐,任食。虎蝦、鮑魚、蠔都爽口,蟶子就一般般。雞、豬乏地全晚不停燒,好忙。蛤蜊任點架,可以用黎打火鍋,冇沙。後宮性價比真係幾好呀,服務都好滿意,如果可以燒

必須講,餐廳嘅服務真係非常好

佢地有三款套餐,唔同價錢,限時兩個鐘任飲任食。

肉類
呢款好似限點一次,肉味濃,又唔肥,好食!

海鮮

虎蝦、鮑魚、蠔都爽口,蟶子就一般般。

雞、豬

乏地全晚不停燒,好忙。

蛤蜊

任點架,可以用黎打火鍋,冇沙。

後宮性價比真係幾好呀,服務都好滿意,如果可以燒多半個鐘更好。
兩個鐘密密燒,密密食,冇停過手!
同埋有個烤年糕都好好味,朋友都話冇介紹錯,下次可以再食
2017-04-02
慶祝紀念