2015-11-06 915 瀏覽
除左M記之外,澳門都無乜邊間主打漢堡包。講真,幾十蚊食個漢堡包真係有D貴,不過今次呢間係朋友介紹話好好味,所以就走去試下。雙芝士牛肉堡配薯條($58)無諗過咁細份,大啖D 真係兩三啖食完,漢堡煎得好香同埋都幾厚,芝士勁香,但個包個比例明顯大過塊肉好多,食得唔係好滋味,薯條好味,夠粉而且岩岩好夠熟唔怕燶。芝士火烤雞堡配炸雞($60)雞扒大大塊,個比例相對正常D,而且醬汁多返D,好味!至於炸雞都係炸到岩岩好,裹面仲有少少雞肉既汁(發覺E間店D炸物都唔錯!)炸芝士($28)朋友知我鍾意食芝士,特登點左份炸芝士黎食,可惜個皮勁勁勁勁勁厚,芝士味勁淡,無乜味,第二條我直情係”MET”左層皮黎就咁食芝士,不過都係普普通通,不值一試。PS:環境OK,一直播D好ROCK既音樂,好有美國FEEL。
雙芝士牛肉堡配薯條($58)
雙芝士牛肉堡配薯條($58)
芝士火烤雞堡配炸雞($60)
炸芝士($28)
炸芝士($28)