2010-05-29 15 瀏覽
開左學之後好耐都冇打食評喇,第一篇要打既係生日前夕小女生日前夕同大寶去左澳門,check in完之後就已經去第一站-自助山由於係禮拜6,日既關係,都真係幾多人環境很不錯,放食物既枱真係好長,好多大路既食物都有,款式十分之多而且每一樣都係average以上,我個人最愛既係一粒粒既薯仔,真係好甜,我諗真係冇人會好似我咁buffet係咁食薯仔羊扒非常juicy,,煮得岩岩好,三文魚肥美新鮮,人地都話女仔食甜品係第二個肚,我都唔例外,呢度甜品款式非常多,每一樣都唔錯,所以樣樣都食左件值得一提既係呢度既野飲唔洗+$,所以普通檸茶檸水都係任意order總括黎講,呢度比香港好多buffet好食好多,令本身對buffet不太熱衷既我有所改觀.而且價錢亦比香港平,呢度絕對係有下次既好選擇食得好快樂多謝大寶精心安排p.s.小女見識少,呢度既toliet大門自動感應開關,一企係門口就會開門,真係好有趣!
開左學之後好耐都冇打食評喇,
第一篇要打既係生日前夕

小女生日前夕同大寶去左澳門,
check in完之後就已經去第一站-自助山

由於係禮拜6,日既關係,都真係幾多人
而且每一樣都係average以上,
我個人最愛既係一粒粒既薯仔
,真係好甜,我諗真係冇人會好似我咁buffet係咁食薯仔
羊扒非常juicy,,煮得岩岩好,
三文魚肥美新鮮,

人地都話女仔食甜品係第二個肚,我都唔例外,
呢度甜品款式非常多,每一樣都唔錯,所以樣樣都食左件

食得好快樂

多謝大寶精心安排