2011-07-25 403 瀏覽
難得一個weekend 老公唔洗返工, 佢就即刻訂船票,酒店同我去咗澳門玩2天, 係澳門openrice 見到介紹佛笑樓開多一間新店,佛笑樓3,之前聽就聽得多, 知道係老字號, 就同老公去試下.真係名不虛傳 令我地太難忘,實在太好味. 如果有機會去幫襯,一定要試佢地廚師推介: 乳鴿, 非洲雞, 茄汁蜆, 仲有,炸馬介休球,做得太美味,直得一讚,真材實料! 只因得我地2個人, 唔可以試佢地個梳夫厘,就算order 個細, 都無用, 實在太大個了. 我見好多枱有番6個人先食得哂, 唔怕. 又等下次. 下次再有機會去澳門玩一定會再去食過.yeah....... 再要激讚, 係佢地一班服務員, 服務態度非常之好,有禮貌,又有善,
2011-07-23
  • 炸馬介休球