2019-09-25 1914 瀏覽
我想知道38蚊餐其實距有幾多款呢?因為其實喺澳門食碟頭飯38蚊 我諗除咗 街市熟食檔小販做得到冇咩餐廳做得到囉 咁我今日係食咖哩雞扒飯, 咁其實呢佢塊雞扒係好大嘅,喺啲汁下面 。都擺明知係炸咗之後再淋汁但係又幾好食喎。開始嘅時候覺得啲咖哩汁好香,薯仔榨過先至煮,所以好入味 不過唔知點解食到一半 會覺得佢苦苦哋,然後放棄咗。不過本身佢好大份可能真係食得多會覺得唔好食囉嗰個飯嚟嘅時候好靚仔呀,不過心急嗰頭唔記得影相啫🤣🤣 咁其實前嗰兩日都有嚟食過洋蔥雞扒飯嘅咁有兩塊雞扒如果以 肉類呢計梗係呢個贏等啦 因為兩塊都係大雞扒 食咗呢幾日之後發覺其實呢間餐廳啲嘢都幾重口味,啲汁好鹹嘅 但係又好味喎 之不過份量真係大,如果係女仔食呢我覺得 兩個飯三個人食就差唔多
我想知道38蚊餐其實距有幾多款呢?
咖哩雞扒飯

咖哩豬扒飯焗飯呀

嗰個飯嚟嘅時候好靚仔呀,不過心急嗰頭唔記得影相啫🤣🤣
洋蔥雞扒飯
食咗呢幾日之後發覺其實呢間餐廳啲嘢都幾重口味,啲汁好鹹嘅

2019-09-25
洋蔥雞扒飯