2021-07-11 808 views
-串噹噹想食串燒一定要去紅磡,多選擇又夠平,可以自製一個失聲放題之旅 🗣燒南瓜係選用日本南瓜 😬 燒完都依然保留清甜,可以解串燒嘅油膩感 🔥Fatty 好鍾意食燒菠蘿 🍍金菠蘿直情係驚艷 🤩點嘅時候以為係一片片嘅菠蘿,點知嚟到係”一大kite“ 連埋個皮上 😲 暖粒粒食夠甜又多汁 👍🏻👍🏻👍🏻燒雞翼係每個串燒必備嘅item 🍖雞全翼夠大隻,調味香口唔會過鹹☺️ 買三送一抵食 👍🏻豬頸肉豚肉夠淋嫩口 🥩 白魚蛋正常發揮 🍢 雞軟骨可以再香脆D 🧂 雞腎好大舊但係有啲難咬,要咬好多下先吞到 🤭每樣食物價錢不同 💰串噹噹 (紅磡)香港紅磡蕪湖街78號A地舖
-串噹噹

Fatty 好鍾意食燒菠蘿 🍍金菠蘿直情係驚艷 🤩

燒雞翼係每個串燒必備嘅item 🍖
雞全翼夠大隻,調味香口唔會過鹹☺️ 買三送一抵食 👍🏻

豬頸肉豚肉夠淋嫩口 🥩 白魚蛋正常發揮 🍢

每樣食物價錢不同 💰

串噹噹 (紅磡)
香港紅磡蕪湖街78號A地舖
2021-06-10 651 views
事源版主(朕)俾人放飛機😪去食個靚串慰勞自己呢間我由巷仔食到入鋪隻貓(三催)都唔見埋個質素都仲係好唔錯雞(全)翼豬爽肉(姐係豬頸肉)本人必嗌😎加多個茄子或者菠蘿最好不過我冇咁好胃口又冇咁rich💸麵真心抵5個餸大大碗40蚊邊度搵仲有溏心蛋食🐣嗰日食完飲一罐忌廉真係爽到升天😇誠意推薦仲有memo可以貼牆你懂的🙂多多支持啦🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊
事源版主(朕)俾人放飛機😪
你懂的🙂
多多支持啦
🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊
2021-06-07 675 views
香港邊度燒烤多又平,咁係紅磡啦。今次我地四人來紅磡尋覓燒烤。之前放工常常路過呢間鋪頭,都見到有人排隊,又見到招牌獨家臭豆腐,覺得香港少有,於是入去嘗味。嘩,打開餐牌見到有蔥燒鮑魚!價格合理,仲有避風塘茄子,饞到我地流曬口水。廢話不多,直接上圖:我地嗌左臭豆腐,蔥燒鮑魚,避風塘茄子,韭菜,蘆筍,翠玉瓜,香菇,雞軟骨以及雞全翼,其中最出色的是蔥燒鮑魚,蔥燒底勁香,一共五隻鮑魚,個頭來看都唔算好小隻,醬香惹味,價格都唔算好貴,150蚊,都算抵食。臭豆腐都幾好食,中醫蘸醬,避風塘茄子都好足料,外酥內嫩,其他的燒烤菜色中規中矩。最後埋單一人170HKD
香港邊度燒烤多又平,咁係紅磡啦。

廢話不多,直接上圖:

臭豆腐
蔥燒鮑魚

最後埋單一人170HKD
臭豆腐
蔥燒鮑魚
事隔一年又再次幫襯串噹噹 @chuendongdong ~不過今次閒日嘅四點嚟度,同上年宵夜時間你真係差好遠啊~印象中上次無論係等位定等串燒都等咗好耐,今次相反,全場得我哋一枱客人,串燒即叫即燒,等待時間合理😇另外我哋當日咁啱唔夠𝙘𝙖𝙨𝙝,差十幾蚊😅老闆娘都話冇所謂,一定會再去幫襯支持食雞翼!😃.its been over a year since i visited @chuendongdong 🤤 last time i visited it was packed 😞 this time it was quite empty! But the food is still amazing 🤩 chicken wings are 🔥 and if u like spicy then they got a range of options for you 😊 the crazy thing is we were actually missing some $14 cash but the owner was nice enough and said it was fine! obviou
its been over a year since i visited @chuendongdong 🤤 last time i visited it was packed 😞 this time it was quite empty! But the food is still amazing 🤩 chicken wings are 🔥 and if u like spicy then they got a range of options for you 😊 the crazy thing is we were actually missing some $14 cash but the owner was nice enough and said it was fine! obviously bring enough cash when u come but it left a really good impression on us 😋
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.8/10
環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7.2/10
服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 8/10
性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.5/10
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.5/10
🌟推薦雞全翼!!
串燒

《串燒》
有多款唔同嘅串燒選擇;蔬菜類、肉類、海鮮類、丸類同腸類等等。全部都即叫即燒,大概等10至15分鐘就有得食(*^ω^*)
唔食得辣嘅我哋又不自量力叫咗𝘽𝘽辣都已經覺得好辣好辣,但調味係做得幾出色唔錯嘅,起碼唔會好大浸味精味😇
♡︎ 推介 ☺︎︎ 唔錯 ☹︎ 失望
招牌生燒雞全翼

♡︎ 招牌生燒雞全翼 $12
本身$12隻已經好抵食,仲要買三送一!
雞皮燒得非常之香脆,生燒保留着雞翼裏便嘅肉汁,肉質鮮嫩,必點!!
♡︎ 雞髀菇 $10
燒牛舌

♡︎ 燒牛舌 $20
都算係幾大塊,厚度適中,口感軟腍!
♡︎ 墨魚汁香腸 $20
第一次食呢一款香腸😹食落甜甜地,帶少少肉香,幾特別!
☺︎︎ 雞軟骨串 $12
☺︎︎ 雞心 $22
多春魚

☹︎ 多春魚 $20
多春魚比較細條,食落口感比較韌~
雞皮

☹︎ 雞皮 $22
上次食唔到後,一直都念念不忘,今次終於比我哋試到唔係成日有嘅雞皮!可惜期望太大,有少少失望🥺感覺上佢只係一塊好普通薄脆嘅雞皮,要讚一讚佢唔算太油膩,不過整體冇咩特別~
串噹噹 @chuendongdong
📍#BELLYwongs_hunghom #BELLYwongs_whampoa
#BELLYwongs_snacks #BELLYwongs_hongkong #BELLYwongs_meats
串燒
招牌生燒雞全翼
燒牛舌
  • 燒雞全翼
2021-01-22 1716 views
紅磡美食多,其中串燒店非常之多。呢間串燒店因租約期滿,由差館里巷仔既細鋪搬埃蕪湖街既大鋪,新舖佔地兩層,但一樣座無虛席。以前有晚市好多人幫襯所以串燒都等得比較耐,即使佢有兩層都成日滿座。依家可能受疫情影響,人比較少再加上晏晝去幫襯,串燒比較快。串燒係傳統川式做法,先醃製再燒,最後撒上孜然粉,所以有獨特嘅香味。串燒都係即叫即燒,係師傅既堅持, 絕不會預先燒起,由生燒到熟,肉汁先可以保留。呢間串燒最出名就係佢個燒雞中翼,$12一串雞全翼,買三送一。雞中翼之所以係招牌,因為係用雞翼山方式燒,雞翼頂部較難燒熟,所以會先燒外皮,咁樣可以令到血水好快流失,仲可以保留到雞翼嘅肉汁。-🍢⃣ 燒金菠蘿💰28(👅: 8.5/10)菠蘿好多汁,唔會話燒到佢完全冇晒水份。燒完反而會食到佢嘅果香,而且更加甜。-🍢⃣ 雞中翼💰10(👅: 8.5/10)雞中翼$10有兩隻。因為我鍾意食雞中翼多過全翼所以就叫咗。燒到色澤均勻,雞翼皮脆肉嫩,食落去有肉汁,燒雞翼燒得好食絕對唔易,非常之講功夫。雖然叫咗小辣不過唔會好辣,唔食得辣嘅人都可以食到,會食得出有孜然粉,有孜然既香味。如果鍾意食雞全翼絕對推介,因為會更加抵食。-🍢⃣ 燒

🍢⃣ 燒金菠蘿💰28(👅: 8.5/10)

🍢⃣ 雞中翼💰10(👅: 8.5/10)
雞中翼

雞中翼$10有兩隻。
因為我鍾意食雞中翼多過全翼所以就叫咗。
🍢⃣ 燒牛舌💰18(👅: 7.5/10)

厚度適中,好大塊,唔係合成嘅牛舌,咬落軟嫩,食到牛味。
🍢⃣ 燒秋葵💰15(👅: 7/10)
燒完都會保持到原有嘅味道,上面仲有孜然粉入味。
🍢⃣ 雞軟骨串💰12(👅: 7/10)

正常發揮,食落幾脆幾香口。
🍢⃣ 秀珍菇💰10(👅: 7.5/10)
燒得啱啱好,唔會話太乾,有少少水分,大小適中,啲孜然粉入味。
🍢⃣ 燒特級茄子💰28(👅: 8/10)
燒特級茄子

孜然粉同埋蒜蓉非常充足,每啖茄子肉都入哂味。茄子基本上足料,係串燒來講好難會難食。
🍢⃣ 京蔥燒腩卷💰18(👅: 7.5/10)
用燒腩包住個京蔥,好似日本串燒既ねぎま,腩肉嘅肉汁會去咗京蔥,但又會食到京蔥嘅香味,因為有京蔥食落冇咁油膩。
🍢⃣ 秋刀魚💰28(👅: 7/10)
秋刀魚燒得正常,唔會過焦。
🍢⃣ 串燒七里香💰28(👅: 7.5/10)
串燒七里香

七里香即係雞尾,因為唔係成日喺串燒店見到所以就叫咗,聽講係每日限量發售,有時要預訂先食到。依個雞尾同我喺日本串燒店食到嘅又唔同,依個雞尾係會食到雞皮同雞骨,而佢有一個類似豆瓣醬可以點,因為經過處理剪走左多餘脂肪,燒至脆皮,油香味重。
🌟依間小店唔止剩係得串燒,仲有車仔麵、川、小菜可以食。晚餐黎唔一定要叫串燒,小菜聽講蔥爆鮑魚、油鹽水鑽石蜆、水煮牛肉、辣子雞軟骨都係好食。而車仔麵$40可以叫八個餸一個面,非常抵食。依家係我紅磡幾鍾意嘅一間小店。
👅味道: 8.5/10
🍴環境: 7/10
💰消費: 98 (服務費: NA)
2021-01-16
雞中翼
燒特級茄子
串燒七里香
  • 燒金菠蘿
2021-01-16 740 views
終於嚟到呢度一試佢嘅水煮牛。我同朋友叫咗水煮牛,老闆娘推介嘅蔥爆鮑魚仲有糖醋排骨。水煮牛份量雖然唔算多,但夠麻得嚟唔會食痹曬條脷。糖醋排骨非常有驚喜!係新鮮菠蘿整!咬落去有果汁!真係要大讚🥰🥰醋味係未擺入口先刺激到我嗅覺,足料推介。最後係個蔥爆鮑魚,好耐冇食蔥爆同鮑魚,配搭好夾,但就當然唔好期望鮑魚鮮味會好出。值得讚嘅係其中一隻鮑魚我係凍咗先食(掛住食其他嘢)佢都依然軟身,幾有驚喜!會再嚟幫襯!
2020-12-01 1209 views
【水煮牛肉】 HKD168.【油鹽水鑽石蜆】 HKD268(時價).【雞全翼】 HKD12.【燒牛舌】 HKD20.【雞皮】 HKD22.黎到紅磡,一定要試串噹噹🍢。串燒價錢合理,小菜夠大份,海鮮🦐新鮮肥美😍。黎食之前最好book位,唔洗等咁耐。嗌左2️⃣樣小菜,所以冇嗌咁多串燒,因為小菜比串燒更出色❗️牛舌👅厚薄適中,仲唔係用合成牛舌。串燒當中最推薦雞全翼🐓,$12不特止,仲買3️⃣送1️⃣。外脆內滑,保留到好多肉汁。水煮牛肉🐮加入大量辣椒🌶️、花椒、辣油等香料,未食都聞到濃烈嘅麻辣香。牛肉切得夠厚,有口感。雖然未到超水準,但依個價錢黎講,味道同份量可以話合格有突👍🏻。配埋鴨血什錦(+$100),內有鴨血、蓮藕、萵苣、小木耳同粉條,各樣都係適🈴️配辣嘅配菜。今餐嘅主角👑實屬鑽石蜆💎無誤,簡單清淡嘅油鹽水煮法,帶出蜆肉嘅新鮮💗。睇相未必覺,實則8成都大大粒蜆肉,食落非常爽口鮮甜😋。吐沙工序亦做得好好。可惜嘅係今次黎食唔到椒鹽鮑魚同避風塘茄子🍆拼午餐肉🐽,同樣都係好出色嘅小菜。.📍串噹噹🔅紅磡蕪湖街78號A地舖🚇何文田站A1出口 步行約7分鐘🕑星期一至日 18:00-02:00

【水煮牛肉】 HKD168
【油鹽水鑽石蜆】 HKD268(時價)
【雞全翼】 HKD12
【燒牛舌】 HKD20
【雞皮】 HKD22

📍串噹噹🔅
紅磡蕪湖街78號A地舖
🚇何文田站A1出口 步行約7分鐘
🕑星期一至日 18:00-02:00
辣真係會令人上癮,突然心血來潮又好想辣一辣,朋友推介呢一間串噹噹,所以特登搭巴士去咗紅磡,雖然唔係好順路,但係呢一餐總算冇令我失望。既然想食辣,梗係要嗌水煮,想要多啲𡁻口,就叫咗水煮牛肉。一嚟到見到辣椒一片紅,感覺就對了。麻嘅感覺初初比較強烈,之後食到牛肉嘅鮮味,辣嘅感覺亦都隨之而出嚟,後勁都有返咁上下,一路食一路飲嘢真係好爽本身想食燒花甲,但姐姐話花甲今日好大隻好新鮮,油鹽水會更好食。所以就接受咗呢個提議,果然值得推介,清清地嘅油鹽水反而突出到花甲嘅鮮甜,入面仲有粉絲索晒味,超正朋友話嚟到呢度除咗水煮,一定要食串燒。所以都嗌左幾款大路嘢,燒雞翼個皮好脆好好食,雞肉依然好Juicy,有淡淡的孜然味,好惹味燒菠蘿好清甜,不過我覺得可以再燒耐啲,等佢有多啲焦香。不過燒金菇就有少少失望,燒得較為乾身,同埋太多孜然粉係面,食食下濁親。食完串燒,就叫咗個濕濕地嘅辣炒土豆絲作為埋尾,土豆絲爽脆,辣辣地但係又食到薯仔嘅甜味,滿足

燒菠蘿好清甜,不過我覺得可以再燒耐啲,等佢有多啲焦香。

2020-11-17
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
  • 油鹽水花甲
2020-11-18 495 views
✨招牌生燒雞全翼($12/1 買三送一)燒雞翼~我鍾意食~因為係生燒既關係,所以等候時間比較耐,呢點可以理解😆好味既串燒係值得等待既!未食已經聞到勁香孜然粉味,一咬開層脆卜卜既皮,OMG有煙噴出嚟❗️見到肉汁係肉同骨之間遊走🤪肉質好滑,係即叫即燒嘅魔力!✨五餸車仔麵($40)肥牛、蘿蔔、鮮竹、牛柏葉、凍豆腐配粉條(寛粉)。真係好大碗好抵食😝🌶無辣不歡又唔食得辣嘅我叫咗BB辣,但係都辣到頂唔順😂寬粉更吸辣,要食一食抖一抖,成身汗🤪嗰日見到不停有外賣同堂食order,相當繁忙,但店員唔會因為忙所以唔耐煩,勁Patient,野又高質,難怪好生意
✨招牌生燒雞全翼($12/1 買三送一)

✨五餸車仔麵($40)

五餸車仔麵($40)
招牌生燒雞全翼($12/1 買三送一)
2020-09-02
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
五餸車仔麵($40)
招牌生燒雞全翼($12/1 買三送一)
  • 招牌生燒雞全翼
2020-07-06 1950 views
以前一想吃串燒,就只會去紅磡吃一家頗出名啲串燒店,因為便宜又好吃。可惜的是不能再光顧那間店,所以我很久沒有吃過串燒了。這次來到紅磡另一家串燒店,點了最愛吃的燒雞全翼,三送一。另外還有牛丸,雞軟骨,雞髀菇,澳洲牛柳,雞肉腸,牛舌,豬爽肉,司華力腸。雞全翼是第一樣到的,熱辣辣,香噴噴!沒有拍照的原因是⋯⋯因為太肚餓了,忍不到跳過相機食先的環節了。雞全翼是最好吃的,外香脆內嫩滑多汁;澳洲牛柳肉質軟腍;豬爽肉口感爽口多油,意外的好吃。其他串燒不過不失。值得一提的是牛舌,大大塊但口感不像其他串燒店的脆口彈牙,而是十分軟嫩,比較像牛肉麵上的牛肉(?)😂

以後三思先好去!唔好呃食客話整緊,答客人呢句之前應該考慮或了解下食客等左幾耐先。如果我係等左15-20分鐘就吹佢串燒既單就肯定係我錯,但我等左40分鐘以上先追......我連燒腸仔易熟易燒既都食唔到...過咁耐先答我依家整緊.....睇返食評已經唔係第一個等咁耐,唔好同我講免費,唔收我錢,我最後比左麻辣燙錢,無食串燒就走左,問心,我無錢食咩?我係想食串燒先去...但最後一肚氣空住肚返工。平日時間晚上七點入店,當時上左2樓連埋我有兩枱客人,同格離A枱一齊落左order比個職員,約10分鐘後黎左麻辣燙(味道:食物完全無味只有辣油味)唯一讚係豬紅有好多,但牛丸得一粒)此時C枱有個女仔一個人坐低左落單,再過左大約35分鐘A枱上左串燒,過左45分鐘我見唔對路就追一追單,同一時間我見到C枱燒雞中翼都到左,幾分鐘後,我諗係老闆娘,佢上2樓同我講依家整緊我張單,要等下,我等左最少45分鐘,(我點左雞翼、司華力腸、牛脷,菠蘿⋯呢啲係張落單紙到都無特別註明要等更耐時間)但到45分鐘後佢話依家整緊?我見客唔多.....佢話係跟單做,我反問點解我同A枱同時落單佢地都就黎食完?佢話佢唔會專登抽起我張單嫁!(但我

以後三思先好去!

我係想食串燒先去...但最後一肚氣空住肚返工。

佢話佢唔會專登抽起我張單嫁!(但我從來無講過佢抽起我單,我係追單問點解仲未黎,A枱同步落單已食得7788,C枱女人果陣已經食完麻辣燙加燒雞翼走左....咁樣叫做跟單做?C枱最少遲我10-15分鐘先落單,跟單點解佢既燒雞翼可以比我早?)

之後下刪無謂既對話,佢堅持跟單做無抽起我張單,我問點解跟單做但同步落單什至比我遲黎既食客點解已經食完.......

係好無謂既糾纏,漏咗單/應付唔到/或者係我估計比外賣app先希望佢地可以認左佢!咁我就唔需要同佢作無謂既爭拗,爭取時間食其他唔係燒烤要等耐啲既食物)

食客既時間都係時間,浪費左我接近1個鐘時間,又唔係好出名,當時客又唔多,點解會搞到咁?
我貼錢同時間買難受,我永久不會再去食
2020-06-15 1057 views
燒蒜蓉波士頓龍蝦$140多元,蒜蓉調味剛好,燒得很惹味。唯重點最令人失望的是龍蝦唔新鮮,肉有些霉的。燒蒜蓉蟶子皇,$60多元,話是最大size,其實只有中size,是新鮮的,但價錢略貴。燒雞翼,$12/隻,買3送一,價錢抵食,燒得到位,雞皮脆肉嫩,可再encore。牛舌、娃娃菜、雞脾菇、魷魚、萵苣配薯粉,湯底BB 辣,5餸湯粉$40,很大隻碗,清清湯加入BB麻辣,唔辣,只會令舌尖有些麻麻的感覺。其他餸都正常,其中牛舌最為好味。
燒蒜蓉波士頓龍蝦$140多元,

燒蒜蓉蟶子皇,$60多元,

牛舌、娃娃菜、雞脾菇、魷魚、萵苣配薯粉,

Type of Meal
Dinner
  • 燒雞翼
食過兩次一次過先upload晒上黎佢有大致上有4類野食1. 麻辣盪, 你當車仔面咁, 40蚊5個送跟面底 (平到爆)2. 辣野, 水煮乜乜水煮物物之類3. 串燒 4. 少少炒粉面又或者粵菜 (我唔知點解會見到有人食龍蝦which is 係唔on menu)我食過頭3樣1. 如果40蚊5個送的話, 睇怕香港都無乜幾多間offer到呢個package, 味道正常未到我whoa2. 水煮牛肉, 非常多辣椒, 非常多料, $168 又係平多爆, given咁嘅quality同quantity, highly recommended3. 避風塘茄子, 又係大碟到爆, 係好味嘅, 可惜我渣車飲唔到酒黎送4. 串燒, 正常發揮同埋D野偏大件, 即係話唔使再去對面食美味佳 (你憧的)環境正常啦, 呢D細鋪你都唔會有expectation.
食過兩次
一次過先upload晒上黎
佢有大致上有4類野食
2. 辣野, 水煮乜乜水煮物物之類
3. 串燒

我食過頭3樣
環境正常啦, 呢D細鋪你都唔會有expectation.
水煮牛肉
避風塘茄子
Other Info. : 泊車可以泊後面觀音廟條街, 任泊. $8蚊街錶都唔使入
2020-05-31
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
水煮牛肉
避風塘茄子
串噹噹(紅磡)🍲車仔麵(4餸1麵$40)薯仔、2粒溏心蛋、肥牛、幼薯粉(BB辣)有跟蔥花、香菜、大豆芽,超大碗好足料!麻辣好香🤤bb辣都夠晒味仲有自家製辣椒醬可以加😋🍖串燒秋刀魚、雞軟骨、麻辣魷魚鬚、粟米、金菇、娃娃菜、、燒茄子、去皮雞柳、牛柳有唔同辣度揀、我地都係揀左bb辣,胡椒味好香、加埋佢隻自家製辣醬就perfect🤤所有串燒都好正,雖然等緊時間會比較耐,但等待都係值得,因為每一條串燒都係堅持即叫即燒😛加上黃店加持,評價極高!
串噹噹(紅磡)
🍲車仔麵(4餸1麵$40)
薯仔、2粒溏心蛋、肥牛、幼薯粉(BB辣)
仲有自家製辣椒醬可以加😋

🍖串燒
有唔同辣度揀、我地都係揀左bb辣,
胡椒味好香、加埋佢隻自家製辣醬就perfect🤤

2020-04-27 833 views
<<生在美食天堂,點可以唔識食>> <<I born in Paradise of Food,why not explore deeper?>>夜深既紅磡,串燒店開到林羅滿目原本都係想去食串燒,入左間串燒鋪不過實在太多人食,要等成20-30分鐘丫好在鋪頭仲有麻辣燙食,其實我覺得似車仔麵多D普通~都見到個湯好清....係有少少辣油飄飄...餸就有牛丸魚蛋溏心蛋支竹蓮藕...好多吧基本組合就可以一次過點咁多餸,都非常少見。質數就普普通通,不過見佢個溏心蛋做得幾好就比個大特寫佢喇總結/其他裝修:兩層坐位,燈光充足,沒有華麗裝修,少少家庭式味道服務:主動,不過繁忙時間,串燒要等很久

夜深既紅磡,串燒店開到林羅滿目
原本都係想去食串燒,入左間串燒鋪
不過實在太多人食,要等成20-30分鐘丫
好在鋪頭仲有麻辣燙食,其實我覺得似車仔麵多D

基本組合就可以一次過點咁多餸,都非常少見。
質數就普普通通,不過見佢個溏心蛋做得幾好就比個大特寫佢喇

總結/其他
裝修:兩層坐位,燈光充足,沒有華麗裝修,少少家庭式味道
服務:主動,不過繁忙時間,串燒要等很久