烤吧31有一晚經過佐敦,朋友介紹我去「烤吧31」食串燒,點知去到先知串燒店外係有兩級,今次連我塊斜板都幫我唔到,入唔到間串燒店食串燒,唯有轉叫外賣拎走返屋企食,串燒其實要襯熱食先好食,今次真係無哂計,試下自己外賣自己送返屋企啦!1.燒雞中翼(串)$20(7/10)我哋叫咗2串燒雞翼,每串有2隻雞翼,第一次拎串燒拎返屋企食,好彩仲暖暖地,如果雞翼入味多少少就更好!2.烤牛脷(2串)$38(7/10)唔知係咪凍哂關係,2串烤牛脷都好韌,味道就唔錯!3.燒雞軟骨(2串)$28(7/10)呢個雞軟骨唔會好硬,可惜就凍哂啦!4.串燒五花肉2串$28(7/10)呢個五花肉燒到有少少乾,加上凍哂嘅關係搞到韌咗少少!5.燒海蝦(2隻)$26(9/10)呢個燒海蝦仲暖暖地,蝦肉質鮮甜彈牙,唔係死蝦,好食!6.干魷魚(隻)$28(7/10)我以為係燒魷魚,原來係送酒嘅魷魚乾,第一次食,配埋日本醬油用芥辣點嚟食,不過我無咩牙力,咬得好攰!7.茄子$35(9/10)呢個係原條茄子燒,開盒仲暖暖地,無落孜然粉同辣椒粉,係原味燒,好健康好鮮甜,非常正!8.蒜蓉牛油粉絲金針菇兜$35(9/10)呢兜粉絲金針菇無辣椒
烤吧31

1.燒雞中翼(串)$20(7/10)

2.烤牛脷(2串)$38(7/10)
唔知係咪凍哂關係,2串烤牛脷都好韌,味道就唔錯!

3.燒雞軟骨(2串)$28(7/10)
呢個雞軟骨唔會好硬,可惜就凍哂啦!

4.串燒五花肉2串$28(7/10)
呢個五花肉燒到有少少乾,加上凍哂嘅關係搞到韌咗少少!

5.燒海蝦(2隻)$26(9/10)
呢個燒海蝦仲暖暖地,蝦肉質鮮甜彈牙,唔係死蝦,好食!

6.干魷魚(隻)$28(7/10)

7.茄子$35(9/10)

8.蒜蓉牛油粉絲金針菇兜$35(9/10)
呢兜粉絲金針菇無辣椒粉,得蒜蓉同牛油煮,保持到本身金針菇味,粉絲又吸哂蒜蓉味,好好食!

9.蒜香拍青瓜$28(9/10)
呢個青瓜好有蒜香味,有少少醋味加好少辣味,味道較得唔錯,唔會食到流鼻水!

2人總共價錢$286

個人口味總評分:7.88/10

@grillbar_31

地址:佐敦佐敦道14-16B號嘉信樓地舖

#烤吧31 #佐敦美食 #串燒店 #佐敦好去處 #香港探店 #相機食先 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong
TakeAway
  • 蒜蓉牛油粉絲金針菇兜
📍#烤吧31 (佐敦)佐敦佐敦道14-16B號嘉信樓地舖♡人均消費: $399 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️烤吧31有兩間分店,今次去咗試吓佐敦嗰一間~ 地理位置非常近地鐵站 好方便 門面亦搶眼,主打食串燒,亦有烤魚同雞煲等選擇。✨#招牌烤魚💰$298▪️江團魚 ▪️蒜香酸菜味 +$20烤魚都有五款魚可以選擇,我哋揀咗比較common嘅江團魚的魚肉質地鮮嫩,口感滑嫩,另外我哋加$20揀咗蒜香酸菜味烤魚,帶有少許微酸味更開胃。✨#燒紐西蘭羊架💰$46羊架口感鮮嫩 一啲都唔韌 ,調味剛剛恰到好處,不過賣相就比較精緻,一啖就食哂。✨#茄子💰$35茄子正常發揮,冇乜點出錯嘅一樣嘢,茄子上面有海量蒜蓉,啱晒重口味嘅我😆 ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

📍#烤吧31 (佐敦)
佐敦佐敦道14-16B號嘉信樓地舖

✨#茄子💰$35

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
1K
2023-04-30 123 views
琴日全民搶飛日,搶到飛固之然開心,不過加插美食環節畀自己會更開心睇戲之前,喺佐敦食個串燒晚餐打定底先呢間除咗有滾吓滾吓嗰種烤魚,仲有燒烤魚,仲要係用黃花魚,所以好嫩滑,仲要醃得好惹味,呢個價錢食得過天梯其實係豬嘅上顎,因為佈滿凹凹凸凸嘅橫坑紋,所以以形命名。之前試過烚,今次就燒,原來燒係好食好多,爽口唔會硬冇諗過佢地嘅生蠔都咁大隻,唔會燒到蠔肉收縮,好有肉地,大量蒜油調味,香濃又吊到鮮味出嚟呢個價就食到燒白鱔,雖然唔大條但都好抵,燒到脆卜卜,肉質外脆內嫩茄子燒得好靚仔,調味香噴噴墨魚餅真係超乎大胃期望,諗住求其幾塊炸咗就算,點知個樣勁吸引,炸到勁脆勁爽身,墨魚好彈牙,好有魚香竹蔗茅根係佢地自己煲嘅,一揸好大壺,遞上檯O咗嘴,食完成餐串燒都仲未飲完,而且甜度啱啱好

睇戲之前,喺佐敦食個串燒晚餐打定底先

31秘製香烤魚

烤新鮮天梯

生蠔4隻

燒白鱔

茄子

茄子燒得好靚仔,調味香噴噴

黃金墨魚餅

竹蔗茅根水

2023-04-29
$226 (Dinner)
31秘製香烤魚
烤新鮮天梯
生蠔4隻
燒白鱔
黃金墨魚餅
竹蔗茅根水
  • 燒茄子
2023-04-28 25 views
餐廳環境好有氛圍,岩哂咬啖串燒飲啤酒🍻非常惹味既串燒店😋燒生蠔🦪 $98有蒜蓉/原味可簡,簡左蒜蓉味,一上枱就見到蠔肉肥美,大大隻好厚身,味道勁惹味,蒜蓉勁香燒牛肉2串 $28牛肉份量好多,好飽滿既份量,燒得岩岩好,唔會太老,食落幾嫩口寸燒五花肉2串 $28五花肉一層肥一層瘦,燒得好甘香,咬口微脆卜卜咁,油香十足台灣腸 $19台灣腸口感飽滿,食落好香口咁,咬口好好食🤤,啖啖肉既口感好正燒韭菜 $13燒娃娃菜 $13惹味仲好juicy😍燒秋葵 $18燒到外層好香口,香口得黎仲保留到秋葵既水份燒茄子🍆$35茄子勁好食,必叫,蒜蓉滿滿咁舖係上面,食超惹味好食加多寶 $14

餐廳環境好有氛圍,岩哂咬啖串燒飲啤酒🍻非常惹味既串燒店😋

燒生蠔🦪 $98

燒牛肉2串 $28

寸燒五花肉2串 $28
五花肉一層肥一層瘦,燒得好甘香,咬口微脆卜卜咁,油香十足

台灣腸 $19

燒韭菜 $13

燒娃娃菜 $13
惹味仲好juicy😍

燒秋葵 $18
燒到外層好香口,香口得黎仲保留到秋葵既水份

燒茄子🍆$35
茄子勁好食,必叫,蒜蓉滿滿咁舖係上面,食超惹味好食

加多寶 $14

2023-04-28 29 views
今日放工去左烤吧31到食,見有食外地方,好舒服咁,就入去試下,叫咗幾樣串燒食🤭🤭叫左蒜蓉燒茄子🍆🍆加埋啲調味料同香口嘅蒜蓉好惹味,而且口感唔會太腍,令人回味🤭🤭燒白鱔🐟串燒我最鐘意食燒白鱔,個皮燒到脆卜卜,裏面啲魚都好滑,啲魚夠肥未👍🏻👍🏻雞腎唔會太乾身,好有咬口,加上辣粉,更加好食燒牛肉d牛肉好腍,加埋辣粉,正😄👍🏻👍🏻👍🏻呢到好舒服,有室外檯,可以chill下好啱黎食宵夜🙈🙈

燒白鱔🐟

雞腎
唔會太乾身,好有咬口,加上辣粉,更加好食

燒牛肉
d牛肉好腍,加埋辣粉,正😄👍🏻👍🏻👍🏻

呢到好舒服,有室外檯,可以chill下好啱黎食宵夜🙈🙈
2023-04-26 23 views
📍 烤吧31🌍佐敦佐敦道14-16B號嘉信樓地舖G/F, Ka Shun House, 14-16B Jordon Road, Jordan📝整體評分:8/10⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝呢家真係好多少罕見食材~⤫ 竹蔗茅根馬蹄水 ⤫ $38必飲,必飲,必飲,自家煲製,勁清甜解渴,滋潤下火,同燒烤係黃金組合!個杯有雪過,勁有心思,一個字爽!⤫ 燒白鱔 ⤫ $38皮脆肉滑,超級肥美,咬落去感受到油脂,多汁。⤫ 31秘製香烤魚 ⤫ $88黃花魚烤到好焦脆,鹹香帶甜有D似黃豆醬,相當惹味~~⤫ 烤新鮮天梯 ⤫ $22聞所未聞,上網查先知係豬上顎口,感是脆脆的,帶有點彈性,外面好少機會食得到。⤫ 燒鮮魚卜 ⤫ $35魚卜真係新鮮,爽口脆卜,滿滿膠質感。⤫ 燒海蝦 ⤫ $26肉質彈牙,仲埋連蝦殼食。⤫ 茄子 ⤫ $35燒烤切食之一,茄子唔會燒到好燶,生蒜熟蒜更香口。⤫ 香辣毛血旺 ⤫ $48有鴨血、魷魚、腸大腸、寬粉、芽菜、木耳,材質豐富,鴨血真係好嫩滑入味,有淨麻辣鴨血會狂叫!⤫ 芥末魚皮 ⤫ $38 芥末就唔係好覺,加左香醋辣油,勁開胃,魚皮仲好爽脆!
📍 烤吧31

🌍佐敦佐敦道14-16B號嘉信樓地舖

📝整體評分:8/10

呢家真係好多少罕見食材~

⤫ 竹蔗茅根馬蹄水 ⤫ $38

⤫ 燒白鱔 ⤫ $38
皮脆肉滑,超級肥美,咬落去感受到油脂,多汁。

⤫ 31秘製香烤魚 ⤫ $88
黃花魚烤到好焦脆,鹹香帶甜有D似黃豆醬,相當惹味~~

⤫ 烤新鮮天梯 ⤫ $22

⤫ 燒鮮魚卜 ⤫ $35
魚卜真係新鮮,爽口脆卜,滿滿膠質感。

⤫ 燒海蝦 ⤫ $26
肉質彈牙,仲埋連蝦殼食。

⤫ 茄子 ⤫ $35
燒烤切食之一,茄子唔會燒到好燶,生蒜熟蒜更香口。

⤫ 香辣毛血旺 ⤫ $48

⤫ 芥末魚皮 ⤫ $38
芥末就唔係好覺,加左香醋辣油,勁開胃,魚皮仲好爽脆!

BBQ
2023-04-25 27 views
依家呢個天氣熱辣辣想燒嘢食但係要自己燒真係有10萬個唔願意今次夜晚嚟到佐敦見到呢間BBQ好似好好味咁呢度我最鍾意係佢個戶外位食完嘢 都唔會成身BBQ味今次我叫咗好多嘢食呢度唔算好貴係我最鍾意嘅燒茄子都係$35仲有燒韭菜 都係$13燒生蠔$98四隻燒扇貝就$56兩隻食咗咁多宵夜我最咪叫咗個蒜香拍青瓜$28手帕青瓜,真係夠晒凍食到熱辣辣手帕青瓜,真係好解渴我下次試埋冰鎮秋葵冰鎮秋葵真係唔係好多人識整呀,寫完我好想食香辣小龍蝦🦞 228因為冇人同我食變咗我唔夠膽嗌下次搵齊腳再去嗰度食小龍蝦呢度啲嘢飲都唔算貴$14一支可樂(玻璃裝)玻璃樽嘅可樂,係別具一番風味如果大家有時間不妨嚟呢度試吓
依家呢個天氣熱辣辣

燒扇貝就$56兩隻
燒雞翼

食咗咁多宵夜
我最咪叫咗個蒜香拍青瓜$28
手帕青瓜,真係夠晒凍
食到熱辣辣
手帕青瓜,真係好解渴

我下次試埋冰鎮秋葵
冰鎮秋葵真係唔係好多人識整呀,寫完

我好想食香辣小龍蝦🦞 228

因為冇人同我食
變咗我唔夠膽嗌
下次搵齊腳
再去嗰度食小龍蝦

呢度啲嘢飲都唔算貴
$14一支可樂(玻璃裝)
玻璃樽嘅可樂,係別具一番風味

如果大家有時間
韭菜
雞泡魚
雞全翼
2023-04-24 29 views
今晚行完街,想搵間串燒啤啤佢,朋友食過呢間串燒都幾好食,就決定去試試。烤新鮮天梯,食落好爽口,燒到都幾香口。燒雞全賢,燒到外皮脆卜卜,入面d肉好嫩滑。串燒五花肉,因為佢切到好薄,所以食落就好脆卜卜,d肥油已經燒埋出黎,所以感覺完全唔油膩。干魷魚,而家好少地方有得食,燒到陣魷魚味勁香,佢有日本醬油同芥辣配埋,食落有另一番風味。燒茄子,茄子非常大隻,d肉都勁厚,上面勁多蒜,淋淋甜甜,非常好味。燒鮮冬菇,冬菇燒到好juicy,非常厚肉。燒韭菜,串燒必食,用好多香料一齊燒,好惹味。川味無骨鳳爪,酸酸辣辣,又有麻辣香味,幾好食。

烤新鮮天梯,食落好爽口,燒到都幾香口。

燒雞全賢,燒到外皮脆卜卜,入面d肉好嫩滑。

燒鮮冬菇,冬菇燒到好juicy,非常厚肉。

燒韭菜,串燒必食,用好多香料一齊燒,好惹味。

川味無骨鳳爪,酸酸辣辣,又有麻辣香味,幾好食。

2023-04-21 35 views
💁🏻‍♀️入店內,店員都好nice會主動介紹特色食物,推薦之選爬完文[Openrice]看見有雞煲,查詢之下,原來是啫啫雞煲,有別於平常的雞煲選擇🍲啫啫雞煲煮好了才上枱,熱辣辣,可選擇辣度,中辣有點小兒科🤤雞煲在燉煮期間,充分吸收了醬汁的味道,味道更加濃郁。雞肉入口嫩滑,醬汁和雞肉充分融合,配上芹菜、芫荽、薑片、蒜頭等調味料,味道均衡,且又不會太過突出或過於淡化。電磁爐煲嘅設計,食完雞煲後亦都可以打邊爐,但係由於我們只有兩人,一隻雞再加串燒,已經好飽。💯燒水魷魚第一次試,可以改名「水晶水魷魚」😂符合他的賣相,特色之選,意外中好吃,保留了水魷魚的爽脆,亦有燒烤的香味😋不敗的韭菜及雞泡魚乾#烤吧31 #啫啫雞煲 #奇味雞泡魚干 #烤水魷魚 #燒韮菜
💁🏻‍♀️入店內,店員都好nice
會主動介紹特色食物,推薦之選

🍲啫啫雞煲
煮好了才上枱,熱辣辣,可選擇辣度,中辣有點小兒科🤤

💯燒水魷魚

😋不敗的韭菜及雞泡魚乾
  • 啫啫雞煲
2023-04-21 112 views
講左好耐好耐,亦都隔左好耐好耐,終於有機會食倒烤魚🥹呢度除左有烤魚,仲有串燒同火鍋,如果一大班人離,都係一個吾錯既選擇,咩都可以食下咁.👁‍🗨醬香野菌味江團魚(7.5/10)💲298.➰烤魚除左有我叫既醬香野菌味之外,仲有剁辣豆豉,香辣豆香,蒜香酸菜同埋鮮青椒味可以揀😇初初以為醬香野菌係一個吾辣既味道,點知店員落單果時問我地要咩辣度,吾太食得辣既就叫左bb辣,最穩陣😂食落醬香味好香,吾太咸,有大量野菌,辣味就bb辣到吾覺有辣味,下次可以挑戰下小辣🤣至於魚就有江團魚,沙巴魚,海鱸魚,清江魚等等🥲當中江團魚就比較少骨,最方便食,岩哂我呢啲吾係好識食魚既人,所以呢晚食得好安心😂魚既大細比預期中既大,完全係食極都有咁🥹魚肉都嫩滑,冇腥味,啖啖肉🤤爐入面仲有少量芽菜同白蘿蔔做配料,另外仲可以加$68配4個配料,不過叫左薯粉就吾要咁多配菜,最後加左$20要個豆卜算數😂豆卜都有好多舊,索哂啲湯底好惹味.👁‍🗨燒茄子(7.5/10) 💲35.➰燒茄子整到好似長形既pizza咁😂面積都幾大,食落吾覺有串燒一貫會落既孜然粉,面頭鋪滿左大量蒜蓉,燒得岩岩好,夠哂惹味香口.👁‍🗨薯粉(7/10) 💲18.➰個

👁‍🗨醬香野菌味江團魚(7.5/10)💲298

👁‍🗨燒茄子(7.5/10) 💲35

👁‍🗨薯粉(7/10) 💲18
➰個人覺得食烤魚最好就係配薯粉😂冇諗過份量都幾多,好有咬口,索哂烤魚既醬汁
🔛 整體評分(7.5/10)
有時想食串燒都唔太捨得,因為價錢唔平。但依間烤吧嘅串燒平得黎用料又足,唔錯!🌶️秘製香烤黃花魚 $88必嗌依條魚!第一次食依款嘅烤魚,烤得皮香肉滑👍個醬汁甜甜哋似燒汁,送酒一流!🍆燒茄子 $35🧄蒜蓉粉絲金菇 $35依個價錢真係抵食,茄子原條上上面滿滿嘅蒜蓉,燒得岩岩好熟。粉絲金菇份量都好多,食完會好飽。另外都嗌咗咁同種類嘅串燒試下,燒雞全翼同燒五花肉都好好正!雞翼好大隻燒到雞皮脆得黎保留咗肉汁。五花肉薄片黎,燒到好香口!重點喺串燒上都灑咗辣粉,有得揀辣度,令到食材更加惹味!

🌶️秘製香烤黃花魚 $88

🍆燒茄子 $35
🧄蒜蓉粉絲金菇 $35

2023-04-18 25 views
性價比好高,平時出去串燒店食嘢好多時都會唔夠飽,但呢間就好唔同,$300total就夠2個人食飽了我哋叫咗一啲比較特別嘅,同埋有部分係我哋覺得必食的:天梯: 好爽口白鱔: 外皮煎到好香脆,但魚肉好嫩毛血旺: 好豐富,有鴨血,豬腸,寬粉,雪耳、魷魚蒜蓉牛油金針菇: 好大份茄子: 欣賞佢燒到肉皮唔會痴住,可以食到好乾淨川味無骨鳳爪: 辣得黎好fresh,好特別竹蓆茅根超抵飲,足料,而且好大壺,飲極都有總括呢間串燒店都幾有特色,多特別串燒,店員又nice,會同食客交流

我哋叫咗一啲比較特別嘅,同埋有部分係我哋覺得必食的:
天梯: 好爽口
白鱔: 外皮煎到好香脆,但魚肉好嫩
毛血旺: 好豐富,有鴨血,豬腸,寬粉,雪耳、魷魚
蒜蓉牛油金針菇: 好大份
茄子: 欣賞佢燒到肉皮唔會痴住,可以食到好乾淨
川味無骨鳳爪: 辣得黎好fresh,好特別

竹蓆茅根超抵飲,足料,而且好大壺,飲極都有

$150 (Dinner)
  • 燒白鱔
  • 竹蔗茅根水
  • 川味無骨鳳爪
  • 燒茄子
2023-04-18 23 views
呢間餐廳主打四川風味烤魚同串燒🍖幾適合約幾個朋友食飯同飲酒,可能當晚係星期五嘅關係,都好多人食,個氣氛幾似喺街頭食緊串燒好地道嘅感覺😂當然食串燒,一定要飲🍻🍻另外都估唔到呢度有玻璃樽嘅可樂☺️我哋首先叫咗呢度嘅招牌菜•秘製烤牛筒骨($78) 鋪滿左蒜蓉同香料🧄食牛筒骨髓當然係用匙羹仔挖出,燒烤店有牛筒骨食真係比較少見😋另外都叫咗我最愛嘅•燒白鱔($38),層皮燒到勁脆,烤至金黃香口💕其他串燒:•台灣腸 ($19)•烤水魷魚 ($32)•茄子 ($35)•蒜蓉牛油娃娃菜兜 ($32)

其他串燒:
•台灣腸 ($19)
•烤水魷魚 ($32)
•茄子 ($35)
•蒜蓉牛油娃娃菜兜 ($32)
想食串燒又想食川菜魚,剛好發現烤吧31兩者兼備, 菜色選擇豐富 。就去試一試。以其美味的燒烤、川菜和湘菜而聞名。烤黑魚咀的肉質鮮嫩,燒五花肉的口感香脆可口,燒白鱔加上孜然粉則是一道口感獨特既美食,食到咀裡滿滿魚汁,蒜蓉燒茄子的味道濃郁,黃金墨魚餅則是一道剛炸好的黃金色小餅,非常香脆,有些像潮洲的炸蠔餅。而水煮魚則是一道清爽的川菜,辣味刺激,非常驚喜的是魚肉完全無魚骨,唔腥(本身怕魚腥味)可以食好多。 特別伴有青瓜,黑木耳,芝麻,薯粉!!相當滿足滋味☺️呢度有多種啤酒和其他飲料供應,我們喝了半打1664啤酒,邊喝邊吃,整個用餐體驗非常愉快,而且價格也非常合理。呢一點好緊要!! 黎到仲可以享受到友善的服務和充滿人情味的氛圍。尋開心就係咁簡單!

放工想同同事happy dinner 吹吹水,畀小編喺佐敦發掘到一間食串燒好野。餐廳座位非常闊落,每枱都有適當既距離大家傾到忘晒我時都絕對無問題啦😆餐廳店員非常熱情有禮,川菜少不了有麻辣既食物,店員會主動了解你食辣既程度為你推介最合適你既食法,窩心體貼🙆🏻‍♀️【燒牛胸爽2串】$32小編係第一次食呢個店員推介既牛爽,燒到超香口,加埋孜然粉調味,又真係無介紹錯喎!【燒雞軟骨2串】$28食串燒又點少得雞軟骨呢😆【串燒五花肉2串】$28小編至中意就係食五花腩,串燒又別有一番風味喎❤️【燒海蝦(2隻)】$26食左咁多肉輪到食海鮮,燒乾身勁香口。【燒白鱔】$38小婦而家先知道,燒白鱔原來咁滑咁好食!超推薦!【水煮魚】$198食左咁多串燒,食返d濕身既就好似水煮魚係非常之好既配搭😋個水煮魚勁大塊勁滑,啖啖肉超好味!下面仲有彈牙薯粉添🫶🏻【竹蔗茅根水】$38札食左咁多好野,飲返一扎足料竹蔗茅根水,解喝又包唔驚會喉嚨痛啦😋🫶🏻💥 烤吧31 📍 佐敦佐敦道14-16B號嘉信樓地舖 #美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant

【燒牛胸爽2串】$32

【燒雞軟骨2串】$28
食串燒又點少得雞軟骨呢😆

【串燒五花肉2串】$28
小編至中意就係食五花腩,串燒又別有一番風味喎❤️

【燒海蝦(2隻)】$26
食左咁多肉輪到食海鮮,燒乾身勁香口。

【燒白鱔】$38
小婦而家先知道,燒白鱔原來咁滑咁好食!超推薦!

【水煮魚】$198

【竹蔗茅根水】$38札

💥 烤吧31 📍 佐敦佐敦道14-16B號嘉信樓地舖

#美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfood #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hongkong #hongkongfood #hkig#hkgirl #hongkongfoodies #香港美食 #相機食先 #手機食先 #平民美食 #食好西 #mm7 #mm7.foodie#打卡好去處#佐敦美食#烤吧#燒白鱔#水煮魚#串燒五花肉