2024-08-26
聽咗個名好耐,但依家先嚟試到,都要排咗1陣隊,先入到去食😝我哋今日叫咗呢啲:- 沙薑雞飯- 椰子雞米線- 椒鹽粟米- 金磚豆腐沙薑雞飯,份量岩岩好,唔會太多飯食唔曬,沙薑汁好香,味道👅正,撈飯1流,雞🐓亦都滑溜,食落去啖啖肉👍我哋同姐姐講想要多啲汁,姐姐二話不說即刻幫佢加,服務好好👍👍👍然後就到我嘅椰子雞米線,雞🐓嘅份量好多,椰子味好重,嚟到飲咗幾啖湯👍米線份量剛剛好,雞🐓雖然浸住湯,但仍然好滑溜,好好食👍唔錯😋嚟小食喇,有椒鹽粟米同金磚豆腐,椒鹽粟米唔會太鹹,細細舊,可以1口放到入口食,開心🥰金磚豆腐嚟到熱辣辣,岩岩新鮮炸出黎,好好食,皮薄餡靚,1咬個皮已經溶化咗,真係會令你不停食😝正👍總結: 所有雞🐓嘅主食,份量岩岩好👍小食亦都非常出色,姐姐態度勁好,只要要求唔過份都會幫到手🥰以後應該會成日嚟幫襯✌️
我哋今日叫咗呢啲:
- 沙薑雞飯