2019-03-30
Happy friday每每都係我同老公兩口子四圍揾食嘅時候,閒日他在外地工作,所以佢會經常揾定 d餐廳 list等回港帶我去食,今次佢就帶左我去佐敦恒豐中心後面街,話食我鐘意嘅魚鍋再火鍋,一次過可以食齊兩種,超期待。餐具都顯著自家餐館名稱 九款調品格 基本火鍋配料!無端端送上燉湯,原來係這餐館送比每位客戶的,又幾好喎,今日還是去頭風嘅川芎魚頭湯,唔會因為送就求其,每碗都好足料夠晒濃味。店員推介他們嘅大賣武松辣烤魚鍋,當然我要少辣啦,唔想蓋過晒其他配料,而且好特別用上煎香左倉魚,啖啖肉還有高湯令豆腐番茄雲耳香菜多款材料入晒,味道一流。食完後就可以直接火鍋了,何其方便!兩人海鮮套餐 $268老公最愛爽口彈牙脆鯇,我反而喜愛班片,鮮帶子,鮮尤同虾等數款,新鮮是火鍋首要,他們做得到,希望保持到啦! 胖牛孖寶二人餐 $108 性價比高,還可以一次食唔同牛嘅部位,還有豬肉片添,相片朦朦係火鍋滾起流心墨魚丸內有乾坤竟然係用喊蛋黃做陷,幾特別甘香但墨魚肉唔夠彈偏淋! 原來還有生果送 超甜黃色西瓜
九款調品格 基本火鍋配料!
店員推介
兩人海鮮套餐 $268
胖牛孖寶二人餐 $108
流心墨魚丸
內有乾坤竟然係用喊蛋黃做陷,幾特別甘香但墨魚肉唔夠彈偏淋!
原來還有生果送 超甜黃色西瓜