2014-11-14 5550 views
十月係食秋刀魚既季節, 之前係openrice已經見呢間日本餐廳有秋刀魚刺身食, 等到頸都長, 終於到十月啦, book好位, 星期五同女朋友黎俾個驚喜佢, 好一入到去服務員安排我地坐係最邊既卡位, 餐廳暗暗地幾有情調, 我即刻問係咪有秋刀魚刺身, 店員話有, 都幾肥美, 咁就要左一條, 同一板加拿大海膽, 上枱海膽真係好大條, 超甘香, 好好味, 係我食過最好美既海膽, 秋刀魚上枱都好有驚喜, 砌得好靚, 仲跟左個薑豉油點來吃, 燒秋刀魚就食得多, 秋刀魚刺身都係第一次, 味道幾特別, 口感甜得黎一d都唔腥, 我鐘意!!之後仲叫左個鵝肝多士,  大件到呢, 嚇親你, 鵝肝燒得外脆內軟, 入面仲好多汁熱辣辣, 配埋多士簡直係絕配, 再叫左個天婦羅大蝦卷, 又係好大件, 上面仲有天婦羅碎, 令到食落口口感更豐富, 蝦很新鮮彈牙, 果然係一分錢一分貨, 最後點了一個稻亭烏冬作結, 無得輸!! 而且依度服務真係好好, 侍應好有禮貌, 換碟又快, 最後老板仲送左個芝麻雪糕俾我地, 貴d一餐都覺得物超所值!!下年十月我會再來的!!!
2014-09-10 4345 views
返完學去左佐敦比賽結果大數對手, 成班麻甩仔好似中左波咁決定要豪一豪慶祝下, 本來諗住去食放題, 但係book唔到位, 有人提議黎依度, 話食過好新鮮仲話應該而家仲有位, 去到真係仲有位, 雖然今日係星期五, 但係都無令我地失望!我地好似放題咁不停點野食, 每樣野食都有驚喜都好好食, 首先刺身真係非常新鮮, 三文魚厚切肥美, 甜蝦亦相當大隻鮮甜肉質實唔梅, 新鮮表現, 海膽吾腥甘香不苦, 另外我地叫左好多個定食, 最好味係三文魚碎飯, 好香葸味同芝麻味, 壽司飯軟硬適中, 帶有飯本身既甜味, 個人很喜歡這個, 最後我地追加每人一件鵝肝壽司, 真係好味到不得了, 外脆微燶肉軟熱辣辣, 有一種甘香在口久久不散, 個人覺得配多士更好味  總括我地都係盡興而歸, 而且也要讚一讚依度服務真係好好, 換碗倒茶落單都很快, 而且有親切笑容令人感覺舒服  會再來的!!

會再來的!!
2014-08-09 3090 views
想食壽司又想試新餐廳的一晚,這次選了味一番。預先訂位怕星期日的晚上會滿座,八點半去到,(發現其實不用訂位也可.......)。壽司質素一般,海膽吾腥但回甘不足,而油甘魚雪藏味偏重, 中間係我平時最喜愛嘅火炙左口魚邊,呢到係off menu 嘅,但味道也未如理想。令人有小小驚喜係右上角嘅燒雞泡魚乾,不過以佐酒小吃來說..略嫌有點貴。添食指數::5/10
想食壽司又想試新餐廳的一晚,這次選了味一番。

添食指數::5/10
2014-07-06
$200 (Dinner)
2014-05-15 3164 views
是晚朋友生日, 又考完試, 問她想食咩, 她說日本菜, 其中一個朋友提議來這裡味一番是居酒屋, 可惜我們不好酒, 哈哈, 點菜由生日的發板, 這裡星期六都不是太滿座, 但服務很好, 我們都很奇怪, 但見到老板每枱都會傾一會, 倒酒, 應該很多都是熟客。我們點了一個海膽剌身, 嘩, $198加拿大海膽, 超大超長超巨形, 很新鮮, 100分, 可惜每人只分到一件, 不夠不夠!!叫了兩個三文魚碎飯定食, 三文魚碎份量都多,加了很芝麻汁, 不用加其他調味已經很好味, 很香油脂味, 正, 三文魚就是要肥美才好吃還有一個不得了的清酒煮蜆, 蜆是日本蜆, 粒粒大粒肥美, 沒有沙, 很鮮味有淡淡的清酒香, 還有大量薯仔, 薯仔煮得很林, 索價都是$68, 完全是幾年前的價錢, 抵到不得了!!!WE WILL BE BACK!!!

WE WILL BE BACK!!!

2014-05-03
Celebration
Birthday
2013-10-20 2888 views
又到秋刀既季節,剛巧又係我生日月,所以好友就同我黎秋刀最靚既味一番食個生日飯!!今年食過幾次秋刀,始終都靚都係呢度既貨!! 睇吓皮下脂肪白色果層幾厚就知油脂幾豐富! 入口油香充滿整個口腔,久久不散!!食完刺身,魚骨就炸脆要黎送酒,一流!!我最愛既兩款壽司,左口魚邊同鵝肝. 左口魚邊又係魚油豐富,油香經火灸後更香. 鵝肝外面煎香,入面軟滑得緊要!! 兩種不同既油香,真係滿足得不能形容!!!之前食開都係煙肉蕃茄串,今次好友喜歡食鵪鶉蛋多啲,原來又真係唔錯喎! 煙肉燒得香口,鵪鶉蛋黃冇過熟,好食!!炸蠔一直都好有水準,蠔夠肥又夠甜,炸漿又冇過厚.最後要啲送酒小食. 呢個銀鱈魚骨又係食左好多年,十分香脆,最鍾意啜入邊既骨髓,好好好食呀!!味一番絕對係有水準既食店,而且用心經營,我已經幫襯多年每次都好滿意!!
秋刀魚刺身
炸秋刀魚骨
食完刺身,魚骨就炸脆要黎送酒,一流!!
左口魚邊及鵝肝壽司
煙肉鵪鶉蛋串
吉列炸蠔
炸蠔一直都好有水準,蠔夠肥又夠甜,炸漿又冇過厚.

2013-10-17
Celebration
Birthday
秋刀魚刺身
左口魚邊及鵝肝壽司
吉列炸蠔
2013-08-11 2095 views
已经踏入立秋了,一年一度品嚐秋刀鱼刺身的时间又开始了,由於係季节性美食,每年只有3个月提供给大家食,有什么好食,淨係睇味一番師父的刀法和把眾多幼骨清除,已經值會票價,其次是肉質肥美多油,今年初次品嚐已经比预期好味,相信一个月后会更加好食,好多人問秋刀鱼刺身??點食呀?怕唔怕腥呀?但每次介紹比朋友試過之後,大家便愛上了牠。2013秋刀祭開鑼了,今年你食咗未呢?
2013-08-10
Type of Meal
Dinner
  • 各種貝殼類和魚生和鮟鱇魚肝
2012-12-28 1739 views
山林道有很多好吃的餐廳,有時候我想不到吃甚麼,就到山林道閒逛一下,看看有哪一家的東西合心。這一次就挑上了味一番。餐牌有好多看樣子都很值得點的東西,下次可以再挑點別的,這次三個人吃,就點了三文魚腩刺身、壽司拼盤、西京燒銀鱈魚、魚湯烏冬和八爪魚燒餅。壽司拼盤是由師傅挑選時令材料去製作壽司,每件都不一樣,雖然價格不便宜,可是食材非常新鮮,性價比還是很高;三文魚腩是我個人偏好的食材,同樣的新鮮甜美。熱盤的八爪魚燒餅是整天晚上最好的一道菜,口感特別,八爪魚的脆和燒餅的鬆軟,出奇的配合;味道也剛剛好,有一些餐廳的八爪魚處理不佳就會腥味很重,這裡很好的把八爪魚的鮮味帶出。魚湯烏冬也是,魚湯味道恰到好處,有魚的鮮味而沒有魚腥;烏冬咬口夠,中上之選,卻被其他菜給比下去。西京燒銀鱈魚同樣是材料新鮮,烹調火候剛好,味道比我其他地方吃過的層次更豐富,很值得一試。最後的甜點是綠茶、柚子、芝士冰淇淋,每一款都把它的味道發揮到極致,更難得的是甜而不膩,看看自己愛哪種味道就挑哪種就好了,我個人喜歡柚子味。整體來說,味一番的東西都很好吃,不算便宜,食材新鮮,性價比高,平日要是想好好地吃一頓,這裡是一個不錯的選擇。

餐牌有好多看樣子都很值得點的東西,下次可以再挑點別的,這次三個人吃,就點了三文魚腩刺身壽司拼盤、西京燒銀鱈魚、魚湯烏冬和八爪魚燒餅。壽司拼盤是由師傅挑選時令材料去製作壽司,每件都不一樣,雖然價格不便宜,可是食材非常新鮮,性價比還是很高;三文魚腩是我個人偏好的食材,同樣的新鮮甜美。
壽司拼盤

魚湯烏冬
西京燒銀鱈魚
綠茶、柚子、芝士冰淇淋
2012-11-30 1189 views
近日連日下雨及潮濕!原本心情都悶悶地!同事相約都公司附近山林道「味一番」午飯!到餐廳,因尚有12 點批學生還未吃完,我倆被安排坐 Bar 枱!我感覺更加好,因可以近距離欣賞刺身師傅的刀法!這裡餐廳午飯時候有「午巿套餐及定食」供應!細閱 Menu: 價錢由$58 起!包蔬菜沙律、麵豉湯、三件三文魚刺身、一客小食、一客主菜及飲品!而我點了一客吉烈咖哩豬扒飯,而同事點了香煎三文魚頭定食!餐前前菜:不太肯定是什麼,但好好味。而麵豉湯:可能今天天氣少許寒冷,感覺特別暖胃。而剌身師傅在玻璃櫃內手拿三文魚在我面前切了三片,放在碟上,之前放在我枱上!嘩,好新鮮呀!(^ν^)到吉烈咖哩豬扒出場啦,單看賣相,已很吸引,尤其愛有很多薯仔同咖哩汁,食落,真的好好味,咖哩不棘,好餸飯!Conclusion: 今天食得很滿足!So Happy

而我點了一客吉烈咖哩豬扒飯,而同事點了香煎三文魚頭定食!

餐前前菜:不太肯定是什麼,但好好味。

而麵豉湯:可能今天天氣少許寒冷,感覺特別暖胃。

Conclusion: 今天食得很滿足!

So Happy
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Others
2012-11-14 952 views
幾年前我吃刺身,魚類只吃三文魚,吃到的吞拿魚總是瘀紅色的普通貨色,口感又不好,吃其他的魚總覺得味道怪怪的,不過近年的確接觸多了不同的刺身魚,也吃到質素很好的,所以我吃的刺身魚種類也多了。好像秋刀魚,就是三文魚和拖羅以外,我比較喜歡吃的。秋刀魚每年肥美的時間很短,身邊愛吃的朋友都說時間一到就會狂吃,要把一年的量濃縮個幾月吃。是晚得到食友的介紹,來到這裡吃秋刀魚,食友是這裡的常客,我在臉書和微博看到她拍的秋刀魚照片,非常羡慕,因為怕旅行兩週後會過了時節,就在去旅行的前一晚拜托食友訂座,率先吃一條當造肥美的秋刀魚。先送來一碟前菜,有沙律和牛舌,鬆弛說牛舌炆得很入味和軟腍。秋刀魚。有些人說秋刀魚刺身很腥,我想這魚是有一種特別的味道,吃不慣的可能會覺得是腥味,但夠新鮮的秋刀魚真的丁點腥味都沒有,粉紅色的魚肉配上薑蓉、蔥粒和柚子醋同吃,入口油潤而不膩,實在不難理解為何人們會為此美食而瘋狂。炸秋刀魚骨。當造的秋刀魚,當然連皮和骨都不會浪費,吃完刺身之後店員就會把剩下的魚骨拿走再去炸。炸過的魚骨香脆可口不油膩,帶點鹹香,最適合送酒喝。鵝肝壽司。煎過的鵝肝熟了少許,所以入口未算很滑,但鬆弛說整體口感也不
先送來一碟前菜,有沙律和牛舌,鬆弛說牛舌炆得很入味和軟腍。
鵝肝壽司。煎過的鵝肝熟了少許,所以入口未算很滑,但鬆弛說整體口感也不錯的,而且沒有筋。
火炙左口魚邊。本身左口魚是魚油非常豐富的一種魚,而魚邊的油分更多,火炙過後迫出油甘香,幾乎入口即溶,好吃得想哭。
牛油果軟殼蟹卷。是晚不是太肚餓,所以只再追加了一份牛油果軟殼蟹卷,軟殼蟹新鮮炸好,香脆多汁,而且師傅將卷物捏得夠扎實,咬的時候沒有四散。
煙肉車厘茄。串燒燒得很香口,外層的煙肉微微脆,中間的車厘茄鮮甜多汁,吃的時候要很小心,因為很容易會燙到,但實在好吃。

雖然現在已經過了吃秋刀魚的時間,不過實在很想跟大家分享這次吃秋刀魚的經歷,因為幾個星期前曾在日式超市買過秋刀魚刺身吃,鮮味的程度的確有分別,如果只吃過超市貨又覺得秋刀魚並沒有人別人說那麼好吃的話,一定要試試真正新鮮肥美的才能下定論哦。
1K
2012-07-08 666 views
點解話係港式呢?因為呢間餐廳雖然有著日式既裝修,但店內包括侍應到師父都係香港人,港式招呼,冇21234果D偽日文,雖則冇出色既日式服務,但都別有一番風味食評:由於野食太吸引, 淨係影左2張相@@首先叫左特上刺身定食, 呢道菜色係由師父幫你選擇3款當日特色既刺身同埋6件壽司比你, 加麵鼓湯同甜品,價錢幾貴,本身都覺唔係好抵,但黎到見到D刺身同壽司好厚好大件,我地2個人一舊壽司一人一半,一人咬左一半另一半都大舊過平時食開果D壽司店上面果塊一截...值得一提既係舊大拖舊冇筋, 入口即溶! 甜蝦亦相當肥美另叫左蝦天婦羅, 有4舊, 新鮮, SIZE亦足, 讚牛舌好好味, 但一叫要叫2串, 個人覺得唔太討好既安排豚肉蠔卷都好正, 蠔好新鮮,不過太肥膩, 分開食會好D總體黎講, 食物比想像中新鮮, 值得一試
點解話係港式呢?
因為呢間餐廳雖然有著日式既裝修,
但店內包括侍應到師父都係香港人,
港式招呼,
冇21234果D偽日文,
雖則冇出色既日式服務,
但都別有一番風味

食評:
由於野食太吸引, 淨係影左2張相@@
首先叫左特上刺身定食,
加麵鼓湯同甜品,
價錢幾貴,
本身都覺唔係好抵,
但黎到見到D刺身壽司好厚好大件,
我地2個人一舊壽司一人一半,
值得一提既係舊大拖舊冇筋, 入口即溶!
甜蝦亦相當肥美
另叫左蝦天婦羅, 有4舊, 新鮮, SIZE亦足, 讚
牛舌好好味, 但一叫要叫2串, 個人覺得唔太討好既安排
豚肉蠔卷都好正, 蠔好新鮮,不過太肥膩, 分開食會好D

總體黎講, 食物比想像中新鮮, 值得一試
Other Info. : 話說我地食飯中途有個找碴既女人, 大聲問點解團購券要每人200蚊先可以用一張, 好破壞食飯氣氛, 不過女經理似乎有少少沈唔住氣, 希望可以改善下
2012-06-30
$270 (Dinner)
Group-buy
  • 刺身
2012-06-22 567 views
食物普通, 價錢有點不合理. 最大問題是: "服務文化". 我是使用團購兌換券, 在訂位時他們說: "一位可用一張"; 但當晚入座後再查問, 得知要消費 $200 才可用一張. 我心想: "吃日本菜消費 $200 都沒有問題", 所以沒有作出任何爭論. 食物一一上枱, 沒有驚喜, 賣相沒有特別. 那招牌 "鹽燒牛脷", 好硬!! 非常乾!! "串燒雞軟骨", 份量極少?? 最後結帳時, 他們說: "祇收現金" 真是離譜!! 又是訂位時無說明?!?! 晚市時段, 連同團購客人都只是70% 滿, 還這樣待客人, 那有下一次呀!!!
2012-06-18
Group-buy
2011-09-20 437 views
已記不起是何年何日既事.我們染上了.........魚生癮!!每逢發作,都會展轉反側....撤夜難眠!非要吃一頓新鮮而又食得夠數的魚生才能除去這些感覺....今晚.......來了這裏是一間港式既日本料理,這裏從沒有扮野...港式就是港式...有問題嚒!我們喜歡坐bar枱跟師傳吹吹水...一同亨受星期六的晚上最衰只可upload 8 幅相, 否則可以同大家分享多d...螢光尤魚....夾脆/濃味, 配我自携既華舞台純米大吟釀......good..燒牛舌, 好味, 不過不算抵食, 62元2串 土佐豆腐, 做得好, 外香脆內又軟滑,good 先嚟一客赤貝刺身, 爽脆新鮮, 之後再encore, 但就無咁新鮮了.....原條小, 220元, 其實肉質幾稔, 但味道都算鮮甜, 不錯.高深池魚x2客,這個好好好好味,吃了這個,己把我們難受的魚生癮解了一半油甘魚暔x2客,又是又肥美/感動之作秋刀魚半客,這裏原條秋刀,取價$260,以質數,刀工,美觀,味美度來計,這裏......哎!!..燒銀鱈魚骨其余還叫了,枝豆,燒雞翼,蒜片雞腎,蒜頭漬,連兩支大嘉士伯Baby GaGa那晚沒太大胃口,只吃了
每逢發作,都會展轉反側....撤夜難眠!
非要吃一頓新鮮而又食得夠數的魚生才能除去這些感覺....

今晚.......來了這裏

我們喜歡坐bar枱跟師傳吹吹水...一同亨受星期六的晚上

燒牛舌, 好味, 不過不算抵食, 62元2串
土佐豆腐, 做得好, 外香脆內又軟滑,good

油甘魚暔x2客,又是又肥美/感動之作

燒銀鱈魚骨

其余還叫了,枝豆,燒雞翼,蒜片雞腎,蒜頭漬,連兩支大嘉士伯

Baby GaGa那晚沒太大胃口,只吃了青瓜卷和一客蝦天婦羅

飲飽食醉,折扣後埋單$1496

依度d 侍應非常有善, 值得一讚....

這裏...仍有好多地方有改善空間......
2011-09-17
  • 高深池魚
  • 油甘魚腩剌身
2011-07-15 665 views
朋友仔生日飯交由我負責,好大壓力喎,如果揀錯餐廳,食得唔開心就敝喇 ~ 多謝各位好友對我既信任 ﹗我第一次黎,亦係第一個到,一早已訂定枱,所以完全唔洗等。時間尚早,所以無咩食客,環境好清靜,見裝修恰似日本小店,都幾好。牆上都好日本傳統地掛上木製餐牌。依度有免費 Wi-fi 方便食客,有需要時可按服務鐘,又有電視睇,配套唔錯。螢光魷魚,黎個前菜開開胃先。好鮮味,食其天然海水味夾雜住墨汁味道,咸咸地又甜甜地,一定要卷埋青瓜絲同吃,層次會更豐富。口感鮮嫰爽口彈牙,好好味,而且呎吋比我食開既仲大隻少少,我起碼食左六七隻呀 ﹗鮟鱇魚肝,再黎都係前菜 ﹗魚肝一啲都唔腥,涼伴跟酸汁蔥花麻油,非常醒胃。魚肝味道甘香,口感油潤軟棉棉,好肥美啊。三文魚沙律,三文魚切成粒狀伴與新鮮蔬菜配沙律醬,口感夠冰涼又酸酸甜甜,轉眼大家已成碟清晒喇,證明係好受歡迎既。蜆肉麵豉湯,我最鍾意就係飲熱騰騰既湯架喇。飲落有淡淡蜆味,麵豉溝得濃淡適中,溫度夠晒熱、好好味。發現有一粒大大隻既蜆肉喎,梗係即時啪落口啦,唔新鮮既,有少少嗅喎,失望啊,湯就好好飲。甜蝦,滑溜鮮甜爽口,過關。油甘魚,我既致愛,魚脂激豐富,超甜,最最最甜係紅

甜蝦,滑溜鮮甜爽口,過關。油甘魚,我既致愛,魚脂激豐富,超甜,最最最甜係紅色位置,一定要搶黎食呀 ﹗三文魚反卷,平平無奇,普通,而且啲飯唔夠乾爽,略為黏口。

什錦刺生併盤,不得了 ﹗件件都超肥美、香甜非常,活海膽、金目鯛、帶子、油甘魚、牡丹蝦、鯛魚、赤貝、極上吞拿魚腩,每件都新鮮無比無得彈,真係要搶先得喇﹗嫰嫰嫰﹗特別要提提海膽跟清甜青瓜,依個配搭好少見,味道非常清新,又帶海膽鮮味,正。

日式炸豆腐,外層炸得香口,裡面嫰滑,跟甜豉油同吃,雖然我對甜食無咩興趣,但都唔錯,面層似甜腐皮囉。

燒煙肉蠔巻,先榨點鮮檸汁提升鮮味,又可減低煎炸感,就即刻整舊啪入口。珍珠蠔鮮嫰多汁,肥嘟嘟,非常 creamy ﹗仲有淡淡海水味加上鮮蠔甜味 ﹗正呀 ﹗外面卷住折然不同濃味、咸香、嚥靭既煙肉 ﹗兩個極端併埋一齊,既特別又好味,全枱朋友都非常欣賞。

鹽燒美國牛小排,食日本野,突然黎件美國牛,如果係神戶牛、松阪牛會更適合。食牛我愛食 3 成熟 medium rare,但唔要血淋淋有血水係隻碟度囉。牛肉口感幾硬又靭,牛味雖濃,但較為沉實,要點芥苿醬一齊食先得,一試無妨。

鹽燒鯖魚,半條,魚味非常濃郁、肉汁又豐富,口感鮮嫰,魚油咁香,外層燒得香脆,加少少鮮檸提升鮮味,無投訴,好味。

日式炒什菜,日式炒什碎?賣相真係麻麻地,有芽菜、椰菜、冬菇絲、甘荀絲,味道清淡甜簡單唔油膩,免免強強啦。

鹽燒薄牛舌,點解會係薄既?唔係全部都係用厚燒架咩?口感同味道差一大截喎。薄牛舌口感爽,牛味濃,滿意。

稻庭冷烏冬,真真係係好嫰滑又嚥靭彈牙,用冰水浸過,入口好清涼舒服,好有米香,跟淡醬油同吃,十分冶味。稻庭冷烏冬配日本醬酒,淡醬油加入蔥碎、子薑片及少量芝麻,烏冬本身只有米香味道,所以要跟醬油同吃,依個秘製醬料既特別又美味,好開胃,令人有種想繼續食多啲既感覺。

日式海鮮炒飯,用日本珍珠米炒,多款海鮮粒粒加椰菜,本身我好怕炒飯濕淋淋同埋有蔬菜係入面,今次兩樣有齊,所以唔多喜歡。試左兩啖,啖道還可以,雖然係濕左啲,但不失其香味,而珍珠米真係肥嘟嘟又嚥靭。

螢光魷魚
日式炒什菜
稻庭冷烏冬
日式海鮮炒飯
2011-05-28
$350 (Dinner)
螢光魷魚
鮟鱇魚肝
三文魚沙律
蜆肉麵豉湯
什錦刺生併盤
燒煙肉蠔巻
鹽燒鯖魚
稻庭冷烏冬
  • 塋光魷魚、鮟鱇魚肝、鹽燒鯖魚、稻庭冷烏冬、燒煙肉蠔巻
2011-05-08 227 views
其實之前都去過味一番, 但都係食言正餐再去飲酒+食宵夜~今次ET話佢地做緊週年慶祝, 清酒任飲~拱高興梗係要gogogo啦~雖然發生日本核事故, 但希望你地都可以繼續撐落去!!!我地會支持你地的!!! 加油!!!足本: http://hk.myblog.yahoo.com/yr100fungf/article?mid=5388
$350 (Dinner)
一坐底就有酒飲~好嘢~
漬物ssssss---女朋友最愛蒜頭同淮山~男朋友則勁愛蒜頭~
鮟鱇魚肝---女朋友第一次食, 魚肝好香, 配埋酸汁好好味呀~
赤貝刺身---新鮮爽脆~
鰤魚壽司---女朋友覺得好似油甘, 好濃味好油潤, 超like~
燒牛舌---厚身好味, 堅得!!!
煙肉蠔巻---煙肉+蠔=好好食, 安哥之選呀~
清酒煮藍青口---白酒煮就食得多, 原來清酒煮都好好味喎~讚~
2011-03-15 114 views
lee間野成日都去食!最中意食三文魚親子飯 三文魚好新鮮 一d都唔腥 三文魚子都系 好鮮甜 唔系salty的 八十幾蚊碗但系好抵食 三文魚同魚子分量都好夠就算系前菜d沙律d醬汁都好好味好特別 刺身好新鮮 唔會食左會出水d服務態度好好 燒三文魚頭入口即溶 好正特上壽司都好好食
lee間野成日都去食!
就算系前菜d沙律d醬汁都好好味好特別

刺身好新鮮
唔會食左會出水

d服務態度好好

燒三文魚頭入口即溶 好正
特上壽司都好好食
三文魚親子飯
$120 (Dinner)
三文魚親子飯