2024-09-03
餐廳主打正宗炭烤料理, 以高質食材烹調出多款特色菜餚, 在維多利亞港景色下用餐🍴, 成個氛圍好chill~全新推出「Deluxe Unlimited Feast 無限豪華盛宴菜單」, 2小時內無限享用一系列由米芝蓮名廚設計嘅前菜、主菜及甜品。我哋揀咗享用最高級嘅「Prime 專尚餐目 $698」!主菜方面, 可以盡情無限品嚐A5鹿兒島和牛西冷、A5鹿兒島和牛柳、炭烤四頭野生鮑魚, 仲有得食招牌開心果巴斯克焦香芝士蛋糕, 又有得無限暢飲無酒精飲品🍸!另+$108 可以追加是日精選生蠔🦪, 品種會擦季節及供應而定, 會係日本岩手縣/ 広田小友/令和の怪物🍰招牌開心果巴斯克焦香芝士蛋糕表面有迷人焦香, 開心果味好香, 跟芝士味完美融合, 口感綿密柔軟, 食落唔會太甜膩~
🍰招牌開心果巴斯克焦香芝士蛋糕