2011-04-02
依間隨變燒烤麻辣雞煲`我系雜誌好似講到好好食甘. 咪同朋友去搵下試下間野lo.我地8點幾去到同登記戈個人講話系3個人既`佢要我地等等. 我地知想食好野系要等正常.旦真系等太得太耐 差不多成1個半鐘; 她說有位就給我們先. 明明下個到我地 點知就比左人地先.我朋友上前想問登記既女人; 佢都有扮見唔到我朋友同我地既視線. 真系嬲!!!入到去na`坐低左開始食野戈陣 又比老闆娘 要求我地轉去細d既位.真系1肚氣.好食就吾覺啦 靜系得個辣味; 食物太貴而且得少少份量 想夠幾多人食尼?店舖太細` 入面太擠逼,. 完全好後悔黎左依間 [ 隨變燒烤麻辣雞煲 ] .要等成個鐘以上` 服務登記戈個人服務差 當客人死既甘.甘對d客 真系好似吾休做甘. 之後食完拿拿聲走 back list左依間野!我地系第1次食依間野既印象都已經甘吾好; 就知下次吾會再去&吾會同朋友推介依間.
要等成個鐘以上` 服務登記戈個人服務差 當客人死既甘.