2021-05-12
今日去咗荔枝角香港工業大廈食酸菜魚😆第一次見到原來酸菜魚都可以打邊爐!😂😂😂 而且所有食物嘅份量都好足夠!非常推薦大家去試吓☺️🔻#必食酸菜魚 $188我哋嗌左呢個係正常size嘅酸菜魚,因為以為佢分量唔係好大😂所以一次過嗌咗好多其他嘢食!點知佢一上枱嘅份量係勁多,我哋仲以為佢俾咗大size🤣🤣入面有酸菜,金菇,芽菜,寬粉 最緊要係真係好多魚片😱😱😱勁足料!啲魚食落都唔會有雪藏味!幾滑嫩😋 而且我哋啱啱叫咗小辣,辣味同酸味恰到好處🤩🤩啲煙韌寬粉吸收完湯底精華後幾開胃🤤🤤🔻#少爺炒飯 $65呢個炒飯勁特別,初頭睇以為咩都會似普通嘅楊州炒飯,但佢食落有少少辣同埋好有獲氣,有四川嘅味道,啲飯粒粒粒分明☺️有蝦、蛋、豆干等嘅配料,都幾好食!🔻#酸辣土豆絲 $65呢個菜就不過不失,個人覺得酸味太濃,搶走左啲辣味🙈🙈不過份量依然好足夠😂😂
#必食酸菜魚 $188
#少爺炒飯 $65