2021-09-17
我同我男朋友都非常之鍾意食牛扒,基本上要食肉嘅話就一定會諗到牛扒,雞扒豬扒羊扒都會好少食,唯獨是牛扒基本上差唔多一個星期會食咗四次😳😳😳😳加埋我哋兩個而家正在生酮,所以主要都係食肉減肥法 便說食得更加多牛扒了🤣🤣但係真係食極都唔厭越食越想食,哈哈。今日就介紹吓一間西餐廳嘅牛扒。♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️美國肉眼扒10oz配薯菜 一個好大塊嘅牛扒,肉眼扒呢如果要好食嘅話最緊要最緊要就係個返左時間,烹調得啱啱好嘅話個口感會非常之正,食落去我覺得佢哋係有做到呢件事嘅,同埋大口大口咁食過爽度真係好正。🤣🤣🤣美國牛柳8oz配薯菜 呢個呢就係要一種好林好林嘅感覺,如果唔係都唔會食牛柳,說落去有少少入口即溶嘅時候個口腔會留住好大浸牛嘅香味。然後先至再配搭一口薯菜,感覺會有一種提升♥️♥️♥️♥️♥️♥️
但係真係食極都唔厭越食越想食,哈哈。
美國肉眼扒10oz配薯菜
美國牛柳8oz配薯菜