2023-05-13 279 views
去咗同同事食lunch,估唔到都有好多人,不過好快就有位。同事話佢哋個貓耳朵粉好好食,所以兩個都叫咗貓耳朵。我食辣肉醬貓耳朵意粉,味道啱啱好惹味得來又唔會太辣。同事個個黑松露意粉都好好食,如果鍾意黑松露嘅人一定會好鍾意。另外係叫咗焙茶latte ,焙茶味好濃拉花都好靚~見到其他枱上面有好多唔同種類嘅食物,睇落都好特別好似好好食咁會再嚟🤤靚景指數:💛💛💛好食指數:💛💛💛💛抵食指數:💛💛💛
去咗同同事食lunch,估唔到都有好多人

靚景指數:💛💛💛
好食指數:💛💛💛💛
抵食指數:💛💛💛
位於上環的Brewed以木系做主調😳每次行過都好想試一試,今次終於有機會了🤭裡面環境舒適,唔算太大,大概可以容納4-5枱既客人~同朋友揀左個窗口位坐,真係幾chill,可以一邊傾計一邊望下街邊既景象🙆🏻‍♀️-🎈香烤雞肉沙律 $108見到雞扒既份量真係覺得太慷慨了😆係有足足四大塊勁巨型既雞扒~烤得唔錯亦挺入味😌其實成個沙律都有少少地中海既味道,可能因為有用上一啲中東香料去醃製,再配埋開心果粒同鷹嘴豆泥等,整個感覺好唔同!-🎈黑松露忌廉貓耳朵 $128滿滿黑松露既味道,偏油了一點,好掛汁而且仲有埋蘑菇粒好有口感!貓耳朵就是一如以往地咁有嚼勁好煙韌😳-🎈伯爵茶朱古力(凍) $49飲左一啖覺得幾特別😎因為伯爵茶既味道比想像中再突出,同市面上其他餐廳整既有啲唔同🤭不過還好的~-🎈朱古力鮮奶咖啡 (熱) $45拉花好靚,正常發揮!-🔸Brewed📍上環禧利街27號富輝商業中心地下E號舖

🎈香烤雞肉沙律 $108
香烤雞肉沙律

🎈黑松露忌廉貓耳朵 $128

🎈伯爵茶朱古力(凍) $49
🎈朱古力鮮奶咖啡 (熱) $45
朱古力鮮奶咖啡 (熱)

拉花好靚,正常發揮!
🔸Brewed
📍上環禧利街27號富輝商業中心地下E號舖
2023-04-21
$165 (Tea)
香烤雞肉沙律
黑松露忌廉貓耳朵
朱古力鮮奶咖啡 (熱)
  • 朱古力鮮奶咖啡
2023-04-12 417 views
如果你是一位對美食熱情滿滿的人,那麼Brewed這家西式餐廳肯定不會讓你失望。香蒜橄欖油鯷魚意粉是一道令人難以忘懷的意大利經典菜品。新鮮的意大利麵條和鯷魚搭配上香氣撲鼻的香蒜橄欖油和新鮮的香草,每一口都充滿著濃郁的意大利風情,讓人回味無窮。慢煮羊肉配多士是一道口感極佳的主菜。這道菜品採用了慢煮的烹飪方法,使羊肉鮮嫩多汁。香脆的多士與醬汁非常配搭,以及新鮮的蔬菜,讓人感受到了不同食材間的完美組合。最後,有淡淡橙香的錫蘭橙茶絕對是一道清新怡人的飲品,非常適合搭配餐前或餐後飲用。

今次想分享下上環呢間cafe比大家識😗 我已經去咗三次🥹 餐廳係木色系裝修 氣氛好好 環境好舒服🤩 brewed因為比地鋪高半層 所以窗口位既可以望到出面啲人行黎行去 又唔會你眼望我眼咁尷尬😹😹 不過要留意既係cafe大概得十幾個位❗️雖然去過brewed三次 但係因為太專心同朋友/同事傾計 淨係影咗一張相🥲 不過都想分享下我喺度試過啲咩💖 ✨ aglio e olio 香蒜橄欖油鯷魚意粉💲 88之前我都有喺其他post提到 我每次去cafe唔知食咩就會食蒜香橄欖油意粉🤩 呢度當然無例外😗 鯷魚融入曬落啲醬汁度 成碟意粉充滿住鯷魚同蒜香味 真係超香🤩🤩 不過除咗融曬既鯷魚之外 呢碟aglio e olio係無其他配料的❗️如果加翻少少魚/配菜 相信味道同口感會更加豐富🤍✨ orecchiette with spicy spreadable pork sausage cream sauce 意大利辣肉醬貓耳朵💲 128好有驚喜!🥹 啲辣肉醬辣辣地 芝士好有鹹香味 加埋一齊好惹味😍 啲貓耳朵又好掛汁 口感煙韌 會想再食!😋✨ slow cooked duck ragu tagliatelle

✨ aglio e olio 香蒜橄欖油鯷魚意粉💲 88

✨ slow cooked duck ragu tagliatelle 香濃慢煮鴨肉闊條麵💲 128
啲慢煮鴨肉唔鞋 但係以慢煮黎講唔算軟嫩~🫣 闊條麵都係煮到al dente 好掛汁🤍 ragu黎講 個醬可以再杰少少 但係我覺得整體味道都OK既~😗

✨ grilled prawn spaghetti with tomato sauce 香濃鮮茄大蝦意大利粉💲 148
蝦算幾大隻同埋好彈牙!🦐 意粉味道都唔錯 但係感覺好多其他cafe都有類似既嘢 對比餐廳其他嘢食就唔算驚喜~

✨ hot dark chocolate💲 +20
lunch time除咗cold brew同埋hand drip要正價嗌之外 其他熱飲都可以+20蚊嗌 凍飲就+25🤍 呢杯黑朱古力似牛奶朱古力多啲 幾滑既 但係我嫌佢唔夠濃味 唔推薦🫣

對我黎講brewed份量偏細 慢慢食先啱啱好夠飽 但係食物水準同環境令我會想再去 下次應該會試好多人讚既多士!😋
香港好多cafe貴得嚟野食又普通,但Brewed絕對係一間食物質素有保證嘅小店cafe✨而且性格比唔錯,一定一定會回訪😍🍗香烤雞肉多士$108 轉左新menu後價格上升左少少,但呢個質素嚟講對比其他cafe仍然算係合理😛sourdough有2件,加咗少少橄欖油,烤得外脆內軟,而且有一定嘅厚度,食完夠飽肚😗太陽蛋夠流心,配sourdough一齊食好正✨蛋下面收埋左一大塊鷄扒,已經預先切開四大件,啱啱上枱熱辣辣,塊皮夠脆勁好味😭由於雞扒好厚身,食到中間冇味嘅話可以點吓碟上嘅hummus同黑松露dressing,成個配搭幾有中東風味🤣而且雞肉算嫩唔會好嚡,抵讚😋下面仲有唔少火箭菜🌿feel得出所有食物都好高質,有誠意!!🧡🍵焙茶latte (跟餐+$20,轉燕麥奶+$5)星期一至五lunch set只要加$20(hot)/$25(cold)就可以配menu上任何飲品喇(除左cold brew & hand drip) ,都真係幾抵😛焙茶燕麥奶味道濃郁,焙茶味好出,茶控必叫呀😆🙌🏽‼️Overall: 好少咁認真寫食評,會話呢度嘅食物都好高質,款款都想試,正式宣布佢係我香港Top3最愛cafe之

🍗香烤雞肉多士$108

香烤雞肉多士

🍵焙茶latte (跟餐+$20,轉燕麥奶+$5)

焙茶燕麥奶

‼️Overall: 好少咁認真寫食評,會話呢度嘅食物都好高質,款款都想試,正式宣布佢係我香港Top3最愛cafe之一🤣🤣🤣
焙茶燕麥奶
2023-04-01 285 views
位於上環內街的小cafe,服務員全是男生,態度有禮殷勤,地方少少,但坐得舒適,非常高樓底,感覺好寬敞,剛好旁邊來了個外國客人,服務員以流利英語有禮招待,值得一讚,同埋餐廳音樂都是英文歌,帶點rock,很讓人放鬆提起精神。餐牌有沙律、意粉、甜品的選擇,我選了主菜的牛油大蝦意粉,意粉煮得剛剛好,軟硬適中,非常重的牛油香味,大蝦切細粒上,又幾得意,配上香草牛油好味道,份量又足。而飲品有好多咖啡和非咖啡的選擇,我選了伯爵茶朱古力好特別,濃濃的朱古力味帶點伯爵茶的香味,配合得好好,好喜歡。

伯爵茶朱古力
2023-04-01
$170 (Lunch)
伯爵茶朱古力
Brewed位於上環,地鐵站行過去大約5分鐘,位置好就腳☺️。Cafe以原木色做主調,入去好舒服,而且食物種類好豐富,份量都幾大,係難得可以食得滿足又work-friendly嘅cafe😆~ ------------------------------香蒜橄欖油鯷魚意粉  $88【6.75/10】鯷魚已經融入咗係啲醬汁入面,所以意粉充滿鯷魚同橄欖油香,不過小編略嫌成道意粉冇肉有少少寡🥺。------------------------------烤雞沙律 $98【8.5/10】烤雞腿扒超級巨型,有成1.5個手掌咁大,而且好厚好juicy!雞扒醃得好入味,充滿印度香料嘅香辛,配埋guacamole、幼粒狀嘅hummus同埋沙律食又滿足又健康🥗~------------------------------Uji Matcha Latte (Hot) $42【8/10】抹茶好濃郁🍵,有回甘但唔會苦澀,而且奶味都唔會蓋過抹茶味,係一杯高質嘅matcha latte------------------------------Dirty $42【7.5/10】Dirty奶香十足,咖啡係fruity

香蒜橄欖油鯷魚意粉  $88【6.75/10】

香蒜橄欖油鯷魚意粉

烤雞沙律 $98【8.5/10】

烤雞沙律

Dirty $42【7.5/10】

Dirty奶香十足,咖啡係fruity blend,入口有花果香得黎唔會過酸,而且啡奶比例適中☕️。

Dirty
香蒜橄欖油鯷魚意粉
烤雞沙律
Dirty
2023-02-28 298 views
閒日難得可以同朋友食個早餐我哋10:00左右到呢間餐廳都算多人食我哋叫咗bacon and egg scone & all day breakfast Two coffee : cappuccino at skim milk & dirty 我就略嫌個Bacon過鹹 不過太陽蛋係幾好食Scone 我都好鍾意,佢個cream同jam都好滑,食落都好襯朋友都俾咗個包我食,好脆好有咬口,仲要熱辣辣,新鮮之餘仲有兩塊,正我飲杯Dirty就覺得唔錯,size啱啱好值得推介👍
閒日難得可以同朋友食個早餐
我哋10:00左右到
呢間餐廳都算多人食

我就略嫌個Bacon過鹹 不過太陽蛋係幾好食

我飲杯Dirty就覺得唔錯,size啱啱好

值得推介👍
2023-02-22 215 views
My friend was craving for a good shakshuka so I spent an hour just to google and found this cafe. We decided to give it a go since we couldn’t be bothered to spend another hour looking and it’s also important to honour our cravings🫶we ordered:𝗦𝗵𝗮𝗸𝘀𝗵𝘂𝗸𝗮 a simple and satisfied shakshuka with very tomato-ey sauce, dipped into delicious, chewy sourdough bread 🍳 𝗔𝘃𝗼𝗰𝗮𝗱𝗼 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗱𝗶𝗰𝘁nothing beats a good avo benny with smoked salmon, price is attractive with very decent portion. Would definitely come back

we ordered:

𝗦𝗵𝗮𝗸𝘀𝗵𝘂𝗸𝗮

Shakshuka

𝗔𝘃𝗼𝗰𝗮𝗱𝗼 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗱𝗶𝗰𝘁
nothing beats a good avo benny with smoked salmon, price is attractive with very decent portion. Would definitely come back for this! 🥑

Avocado  Benedict

𝘀𝗺𝗼𝗸𝗶𝗻𝗵𝗼𝘁 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹:🌶 🌶️ 🌶️ 🌶/5
𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁: 𝘽𝙧𝙚𝙬𝙚𝙙
Shakshuka
Avocado  Benedict
成日經過這間咖啡店都覺得幾有型,望餐牌都有好幾款素食選擇,其他地方比較少機會食到的北非番茄焗蛋最為吸引,平日來吃素食早餐嘆咖啡都有好野食架。上環好多特色小店,這間經過好多次,這天想不到吃甚麼就進去吃吃看。入面環境幾好氣氛,感覺幾chill,我覺得窗邊位最好坐。入面大概十零個座位,這天差不多兩點才進門,已經過了繁忙時間所以不用等位。也有些貝果、牛角包和鬆餅之類可以吃。本來想食牛油果斑尼迪蛋,不過牛油果剛好賣完,咁我就試這個北非蛋啦。北非香辣番茄焗蛋配酸種包 + Latte HK$108即叫即焗需時約10分鐘,熱辣辣非常誘人,滿滿一鍋番茄和彩椒,味道有少少辣很醍神。中間有一隻僅僅熟的焗蛋,不過個蛋略嫌有點橡膠感,唔太咬得開。兩塊厚厚的酸種麵包點番茄醬吃份量剛剛好,這款北非焗蛋在香港不太流行,難得見到值得一試啊。
入面環境幾好氣氛,感覺幾chill,我覺得窗邊位最好坐。
也有些貝果、牛角包和鬆餅之類可以吃。
北非香辣番茄焗蛋配酸種包 + Latte HK$108
2023-02-20
Resto🍴1⃣️ Chicken Stew🍅🐥 hkd$1182⃣️ Black Truffle Orecchiette🖤🐈 hkd$1283⃣️ 伯爵朱古力☕️🍫 hkd$45@brewed.hk .1⃣️ Chicken Stew🍅🐥 hkd$118i.e. 番茄濃醬煮香烤雞肉配多士濃稠度比上次吃的Shakshuka稍高,是帶香料味的番茄醬,香料味濃度3/10為中等偏高,番茄味濃度2.5-3/10較香料味稍低、酸度為1-1.5/10為淡酸,整體鹹度1.5/10,吃到第三口時尾段慢慢透出微辣感,初始辣度0.5/10,隨著一口接一口往嘴裡送辣度提升為1.5/10且帶微灼熱感,吃著蠻過癮🌶️ 配菜吃起來帶蔬菜淡甜感,正好把辣感輕輕壓低,把沙拉菜混著番茄濃醬食用會在咀嚼後帶淡鹹感進一步豐富味道層次,在醬汁中的莓乾口感微Q韌帶3/10的甜度能夠很好地撫平灼熱辣感,配菜搭配蠻不錯👍🏻雞肉塊的量不少且每塊的個頭也不小,是附著雞皮的雞肉塊,雞肉口感嫩滑帶肉汁,混著番茄濃醬食用很是惹味,不出所料地👦🏻喜歡(個人而言也很喜歡😋這次的Toast比上次Shakshuka厚、大約有1.5-2cm的厚度,所以嚼起來韌度更高且中
Resto🍴
1⃣️ Chicken Stew🍅🐥 hkd$118
3⃣️ 伯爵朱古力☕️🍫 hkd$45
@brewed.hk

1⃣️ Chicken Stew🍅🐥 hkd$118

i.e. 番茄濃醬煮香烤雞肉配多士
這次的Toast比上次Shakshuka厚、大約有1.5-2cm的厚度,所以嚼起來韌度更高且中間濕潤度更好,吃起來帶2.5/10中等麥味,是不帶酸味的toast,厚切toast最高🙌🏻
🌟 評分:🌕🌕🌕🌕🌘 i.e. 8.88/10
i.e. 黑松露忌廉貓耳朵
Black Truffle Orecchiette

貓耳朵口感帶韌、韌度2/10中等偏低,個人而言喜歡這種不是軟趴趴且帶咬口的貓耳朵🦷 醬汁能好好的掛在貓耳朵之上,不過於濃稠的質感很好吞食,也是我喜歡的口感~
儘管醬汁不濃稠,但這並不代表濃度不高,放進口中已經能吃到濃郁的蘑菇味、濃度為5.5/10頗高,從中段起化出初階濃郁的松露味、濃度3.5-4/10,不霸道的松露香溫和地鑽進鼻子、香氣濃度4/10,醬汁的整體鹹度為2-2.5/10中等稍低不會吃的渴,貓耳朵中還混著很多蘑菇粒,👦🏻認為份量偏多,但要是你喜歡蘑菇的話會喜歡這個份量和味道🍄
🌟 評分:🌕🌕🌕🌕🌘
3⃣️ 伯爵朱古力☕️🍫 hkd$45
伯爵朱古力

看見美美的拉花已經有很好的印象分🌸
湊近一嗅是佛手柑的清香、香氣濃度2/10為中等偏低,口感喝起來帶細膩的微沙感,頂層則帶微foamy感,喝到最底顆粒感更明顯但依舊偏細膩🦷 味道而言是淡茶澀與可可淡苦感的混合,伯爵茶濃度1.5-2/10帶0.5/10淡澀感、可可味濃度2-2.5/10為中等稍低帶0.5/10的淡苦,兩者混合得很不錯,最後化出不帶甜感的奶味、奶味濃度1/10,整體甜度偏低只有1-1.5/10喝起來不帶甜膩感但要是能把紅茶的明亮感更好地展示會更喜歡這杯飲品,是來自Q姐的好推薦😚
🌟 評分:🌕🌕🌕🌕🌘 i.e. 8.6/10
Brewed @brewed.hk
📍 Shop E, G/f, Fu Fai Commercial Centre, 27 Hillier Street, Sheung Wan, Hong Kong Hong Kong
💰 有10%服務費
回訪指數:100%😆 (是次為回訪
甜度&濃度scale說明🙌🏻
0/10是嚐不到甜味/濃度,1/10以上都是能嚐到的😚
每個人對甜度&濃度的敏感度跟感知也不一樣
數字全為個人感知,100%主觀
註:🌕🌕🌕🌕🌑或以上已是好吃😆
2023-02-05
$150 (Breakfast)
伯爵朱古力
2023-02-12 164 views
Resto🍴1⃣️ Shakshuka 🍅🥚 small for hkd$882⃣️ 棉花糖焗法式多士🍞🤍 hkd$88@brewed.hk .1⃣️ Shakshuka 🍅🥚 small for hkd$88✨ 無肉的版本適合蛋白素人士食用Shakshuka這個名稱讀起來很有節奏感,中文名是北非香辣番茄焗蛋,謝謝朋友極力推介這款,首次接觸的我感到很有新鮮感😝 吃起來是天然的番茄酸甜味而非加進大量茄膏而堆砌的番茄味,酸度1/10為淡酸且帶一絲很淡的辣,辣度為0.5/10連不能吃辣的我也能接受🌶️ 一直以為自己不喜歡吃黃椒所以開始時避開黃椒不吃,但在朋友慫恿著說是黃椒帶清甜後還是決定衝破心理關口一嚐,熟黃椒自身的淡甜跟番茄酸甜感原來味道是挺搭的,成功解鎖新食物🔓 原以為雞蛋黃外表是軟軟的很容易戳破,但經過烤焗後表面帶微焦自成一層薄膜,蛋液在底部滲出,蛋香跟酸甜混合後進一步豐富味道層次,喜愛四處嘗不同餐廳的友人說這裡的shakshuka很正中,初次嘗試的我未能就此作評論就只能說一句很好吃🤣伴碟的sourdough共有兩片,每片接近巴掌般大小份量,經過烤焗的表面很脆內裡則是微黏且帶濕潤度的質感,表皮脆而不
Resto🍴
2⃣️ 棉花糖焗法式多士🍞🤍 hkd$88
@brewed.hk
Shakshuka - Small

✨ 無肉的版本適合蛋白素人士食用
伴碟的sourdough共有兩片,每片接近巴掌般大小份量,經過烤焗的表面很脆內裡則是微黏且帶濕潤度的質感,表皮脆而不太割嘴,單吃以溫和麥味為主,麥味濃度2.5/10為中等且酸感不明顯,氣孔的組織不錯,整體沾著shakshuka食用別有一番風味,有點激發起也要嘗試在家製作shakshuka的念頭😙
🌟 評分:🌕🌕🌕🌕🌘 i.e. 8.75/10
2⃣️ 棉花糖焗法式多士🍞🤍 hkd$88
棉花糖焗法式多士

多士採用danish toast,咬起來質感帶酥脆且帶微Q軟感,比起一般在吃到的法式多士口感更特別🦷 表面的棉花糖經過烤焗後微焦且能拉絲,甜感為3.5/10不算很高,餐單上提供楓糖漿、可可醬以及草莓醬為選擇,最後跟友人選擇了香氣較特別的楓糖漿,多士自身帶淡淡肉桂香、香氣濃度0.5-1/10偏向桂枝的味道,楓糖的甜感使肉桂味更為溫和,搭配多士的蛋味味道層次很是豐富而且整體甜感比想像中起碼達7/10為低只有4/10左右,儘管味道偏甜但吃著卻不甜膩,很容易便能吃掉半份😋 是日水果伴碟為青提和藍莓,店家也灑上了開心果粒作點綴,沾著楓糖漿食用更加香,自飲控以來也沒有吃過法式多士,跟朋友分食一份正好解饞也不帶負擔感,enjoy the moment and don't care about the calorie✨
🌟 評分:🌕🌕🌕🌕🌘 i.e. 8.75/10
Brewed @brewed.hk
💰 有10%服務費
回訪指數:100%😆
2023-02-04
$88 (Lunch)
Shakshuka - Small
棉花糖焗法式多士
  • Shakshuka,
2023-02-11 116 views
係上環返工既好處係附近有好多cafe比你逐間逐間探索下🦦今次去左間出乎意料高質既cafe🥰🥰🦭Grilled Chicken Toast 香烤雞肉多士$982件sourdough好厚身 好貼心咁幫你落埋橄欖油😛咬落外脆而中間好濕潤好軟🙈太陽蛋做到燶邊但蛋黃流心😆雞肉分左4大舊 件件都好厚身🥳落左一啲中東香料作調味 然後最底既火箭沙律菜索晒雞肉既醬汁變到好有味好好食🙈🦭Spreadable Pork Sausage Cream Orecchiette 意大利辣肉醬貓耳朵 $128呢個超驚喜😻估唔到cafe都整到咁高質辣肉醬少少辣 食到芝士鹹香味😍貓耳朵好掛汁 做到粒粒都有好多汁😛🦭Passion Fruit Pomegranate Soda百香果石榴梳打 +$25🦭Dirty +$25Price: $300📍 Brewed (上環)上環禧利街27號富輝商業中心地下E號舖

太陽蛋做到燶邊但蛋黃流心😆

辣肉醬少少辣 食到芝士鹹香味😍
貓耳朵好掛汁 做到粒粒都有好多汁😛

🦭Dirty +$25

Price: $300
📍 Brewed (上環)
上環禧利街27號富輝商業中心地下E號舖
2023-01-20 119 views
Speck Ham & Fig Salad $98Speck ham 份量好足夠ham本身唔會太鹹,搭配sourdough 好岩再加上Fig salad! 好健康Orrecchiette alla Vodka $88原本係因為好奇vodka意粉既味先order雖然都係好食,但好似食唔到vodka味😉
Speck Ham & Fig Salad $98
Speck ham 份量好足夠
ham本身唔會太鹹,搭配sourdough 好岩
再加上Fig salad! 好健康

Orrecchiette alla Vodka $88
原本係因為好奇vodka意粉既味先order
雖然都係好食,但好似食唔到vodka味😉
2023-01-11 476 views
裝修有種復古水泥木系嘅感覺,感覺好休閑,好啱傾吓計,而且嘢食、咖啡都高質。連假都唔係特別多人,記住要支持下小店啊!*香烤雞肉多士 $98Grilled chicken toast雞扒大大塊,醃得好入味,有肉汁但未算嫩滑。雞扒下面係火箭菜、鷹嘴豆泥,配合菲達芝士、開心果,係地中海菜嘅味道,配雞扒、流心太陽蛋好夾。可惜酸種麵包得兩片,而且偏乾唔夠香。黑松露忌廉貓耳朵 $128Black truffle orecchiette 黑松露忌廉汁好creamy好濃厚,大量栗子蘑菇、松子、巴馬臣芝士,口感豐富。貓耳朵有咬口、好煙韌,仲可以裝住好多汁。棉花糖焗法式多士 French Toast with Marshmallow $88法式多士用丹麥酥皮多士,浸牛奶蛋液再煎至外脆,但差在麵包香蛋香。棉花糖焗到拉絲,配開心果、楓糖糖漿,甜甜哋但唔會太膩。鮮奶咖啡 Caffe latte $38拉花靚,奶泡細緻,咖啡味香,奶味唔會過重。
香烤雞肉多士 $98
Grilled chicken toast

黑松露忌廉貓耳朵 $128
Black truffle orecchiette

鮮奶咖啡 Caffe latte $38
拉花靚,奶泡細緻,咖啡味香,奶味唔會過重。
Latte

2023-01-02
$215 (Lunch)
Latte