2021-06-21
東涌平時冇咩好食,聽朋友講迎東開左間意樂,好似唔錯,去試下1,接待雖然唔係預左茶餐廳有咩服務態度,去問佢拎飛,一個話叫我地收銀攞,收銀又話唔洗攞,點黎點去,算,想食餐飯姐2,堂食之後睇menu 落單叫野食,普通茶餐廳對答,個呀姐拎張單過黎,過左5分鐘再拎碗湯過黎,次次都:“拿,比你啦,比你啦”咁,施捨咩,唉,算啦3,上餐時間上完碗湯,個湯冇味既,以為好快有野食,太天真啦,出單8點27分,等左9個字有多,d野食先到,我明食物係要煮,不過會唔會耐左少少……?期間有幾枱都係到吹單,半個鐘冇野食4,食物質素叫左個飯都算正路,點知個扒餐,牛扒熟到硬 ,都還叫可以食,塊雞扒表面熟,入面係生既!同個呀姐講,好似我地錯咁,明知佢都係入去番叮,仲要唔知等幾耐,攞個外賣盒拎番屋企自己煎算唔想出黎食個飯都要嘈,自己都係做飲食,唔會去第二次啦
1,接待
2,堂食
3,上餐時間
4,食物質素
唔想出黎食個飯都要嘈,自己都係做飲食,唔會去第二次啦