Restaurant: Captain Japanese & Korean Restaurant (Kwun Tong Plaza)
Info:

2024-05-03 982 views
觀塘抵食放題可能餐廳名係叫燒肉日韓料理可能大家唔知佢係港式放題港式放題即係多國混合咁解,包羅萬有!上至日式刺身,下至中式點心。觀塘廣場好近地鐵站,行3分鐘內就到。有牛五花、韓風大醬牛肉片、豬五花、金沙骨、孜然香辣厚切豬腩片、蒜香雞中翼、咖喱雞中翼、芝士波波腸、麻吉燒、多春魚等等同行既友不斷夾多春魚去燒,特別指出多春魚的春爽口彈牙,每一口都似迷你炸彈在口裡連環爆發😂😂!加上適當的烹調,連魚骨尾巴可以輕鬆入口。而我最愛醃料超級入味既咖喱雞中翼、魚柳。初時韓燒的時候,並不知道要去拿取調味盤,發現韓式醬最百搭有層次(下圖)選擇了日式豬骨湯,有多種火鍋料選擇,但前期已經很飽,建議大家一開始就拿去小火鍋拿去煮。火鍋湯底:日式豬骨湯、壽喜燒湯、韓風辣湯花茶盛宴。香片茉莉玫瑰茶真的一流,添了2次熱水。單是這個花茶區,我就會再去一次!刺身要問師傅即切拿取,三文魚好鮮甜!然後好驚喜有中式茶樓的點心,尤其牛柏葉好味到無法相機先吃。各類炸物。年糕有驚喜,裏面芝士濃郁。甜品都很多種類。最愛西米露百搭。
觀塘抵食放題
可能餐廳名係叫燒肉日韓料理
可能大家唔知佢係港式放題
港式放題即係多國混合咁解,包羅萬有!
上至日式刺身,下至中式點心。
特別指出多春魚的春爽口彈牙,
每一口都似迷你炸彈在口裡連環爆發😂😂!
加上適當的烹調,連魚骨尾巴可以輕鬆入口。
而我最愛醃料超級入味既咖喱雞中翼、魚柳。

火鍋湯底:日式豬骨湯、壽喜燒湯、韓風辣湯
花茶盛宴。香片茉莉玫瑰茶真的一流,添了2次熱水。
然後好驚喜有中式茶樓的點心,尤其牛柏葉好味到無法相機先吃。
各類炸物。
年糕有驚喜,裏面芝士濃郁。

甜品都很多種類。
最愛西米露百搭。
2024-04-27 860 views
上星期五晚和朋友到觀塘校長燒肉食放題,環境幾寬敞,有不少大卡位,幾好坐。燒肉款式很多,基本上你想食什麼都會有,一口牛柳粒幾嫩滑,一口一啖,帶淡淡的黑椒味,幾香。秋刀魚堅大條,肉質幾彈牙,口感不錯。雞腎好爽口,醃得夠惹味,正!除了燒肉生料,熟食都有好多選擇,各款壽司、炸物、炒蜆、炒飯,各種各樣,壽司味道不錯,燒賣質素幾好,裏面還有一隻大蝦,味道與酒樓的差不多。除了可以燒烤,還可以打邊爐,火鍋生料都幾多,食些青菜、鮮菇,解一下滯都不錯,而且湯底都有幾種。甜品選擇好多,涼粉幾Q彈,加埋紅豆、椰果更正。還有不少味道的奶凍,都幾香滑。雪糕當然不可少,加些脆脆更美味。整體而言,食物種類相當多,味道亦不錯,而且不貴,幾抵食。

整體而言,食物種類相當多,味道亦不錯,而且不貴,幾抵食。
2024-04-22 819 views
上星期與幾位朋友到觀塘廣場買野,晚上順道到樓上的校長燒肉食燒肉放題,環境幾舒適,座位亦濶落。刺身有好幾款選擇,質素對得上這個價錢,三文魚幾肥美,肉質軟滑鮮甜。生蝦很爽口,如果有泰式海鮮辣醬更正。整體而言,刺身都算幾新鮮。燒肉種類相當多,豬、牛、羊、雞、魚,各式各樣,燒豬頸肉彈牙爽口,醃得夠入味,加點燒肉醬,好好味。燒秋刀魚她大條,肉質幾結實,微苦帶甘,不錯。雞翼的味道都不只一款,燒肉的種類真係多,質素都唔錯。熟食都有不少,炸榴槤波波好食,熱辣辣,榴槤味幾濃,還有不同的點心、壽司等等。茶葉bar我最喜歡,有各類茶葉,由自己調配濃淡比例,食完燒肉,飲杯超濃的陳皮普洱,一個字‘爽’!火鍋生料都有不少選擇,食些青菜清清腸胃都不錯。自助甜品任君選,食碗冰凍的涼粉紅豆確係唔錯。還有不少款式的奶凍。

火鍋生料都有不少選擇,食些青菜清清腸胃都不錯。

• 三文魚
  • 涼粉紅豆
最近都好少出去食飯.想食餐好既.但食自助餐價錢又貴我又食得唔多.所以諗住係屋企附近食個放題.見到呢間想試好耐.終於等老公早收工book咗食晚飯🙌🏻食物方面:我哋七點入座.每張枱上邊有一個燒烤爐同埋一個電磁爐.可以打埋邊爐🍲餐廳自助區分得好仔細.想食嘅樣樣都有.刺身.沙律.打邊爐食材.燒烤食材喺左手邊.中間係熱熟食.湯.火鍋配料.右邊係甜品區.炸物.點心.排得非常整齊同乾淨.仲有四個汽水櫃係任攞飲品啤酒.前面仲有埋清酒梅酒同埋可以自己混醬👍🏻私心推介:⚪️麻吉燒.燒三文魚.牛扒.羊架.牛肋骨.咖喱雞翼.秘製叉燒.多春魚.田螺.刺身.點心.泡芙.雪糕我都好鍾意🥰最特別係可以自製仙草凍.好正👍🏻第一次可以燒烤同打邊爐都一齊食到.而且係好食好乾淨.令我食得放心.不過呢間叫校長燒肉.咁梗係食燒肉為主.打邊爐比較易食到.燒肉就唔係間間好食.而我胃容量有限.所以淨係食咗燒肉🫣下次帶埋朋友過嚟.要試多d野食👍🏻
最近都好少出去食飯.
想食餐好既.但食自助餐價錢又貴我又食得唔多.
所以諗住係屋企附近食個放題.
見到呢間想試好耐.
終於等老公早收工book咗食晚飯🙌🏻

食物方面:
我哋七點入座.每張枱上邊有一個燒烤爐
同埋一個電磁爐.可以打埋邊爐🍲
餐廳自助區分得好仔細.想食嘅樣樣都有.

刺身.沙律.打邊爐食材.燒烤食材喺左手邊.
中間係熱熟食.湯.火鍋配料.

右邊係甜品區.炸物.點心.排得非常整齊同乾淨.
仲有四個汽水櫃係任攞飲品啤酒.
前面仲有埋清酒梅酒同埋可以自己混醬👍🏻

私心推介:
⚪️麻吉燒.燒三文魚.牛扒.羊架.牛肋骨.
咖喱雞翼.秘製叉燒.多春魚.田螺.刺身.
點心.泡芙.雪糕我都好鍾意🥰
最特別係可以自製仙草凍.好正👍🏻

第一次可以燒烤同打邊爐都一齊食到.
而且係好食好乾淨.令我食得放心.
不過呢間叫校長燒肉.咁梗係食燒肉為主.
打邊爐比較易食到.燒肉就唔係間間好食.
而我胃容量有限.所以淨係食咗燒肉🫣
下次帶埋朋友過嚟.要試多d野食👍🏻
喜歡吃港式烤肉自助餐!朋友是外國人沒有去過,就帶她去試試香港🇭🇰中式烤肉自助!一個價錢在2個小時內任吃!最貴價格也才188港幣!可以任吃刺身!我確實吃刺身挺多,基本吃完就拿!🤣哈哈哈!我們各自去拿了一堆肉自助烤,用的是韓式抽煙管就不會很大煙,整體很舒服,不會難受!我弄了一大盤沙律🥗拿了2.3盤自己調和的沙律,中和了烤肉的膩!他們的雞翅,豬扒,牛扒🥩都有醃制入味,簡單烤一下就很好吃了!我拿了幾次刺身: 三文魚🍣和大甜蝦🦐外面吃都要100多了,然後再吃了烤肉配沙律🥗吃完後我和朋友都去弄了一碗甜品🍧涼粉配各種小料,加上椰汁🥥美味😋
喜歡吃港式烤肉自助餐
朋友是外國人沒有去過,
就帶她去試試香港🇭🇰中式烤肉自助!
一個價錢在2個小時內任吃!
最貴價格也才188港幣!
可以任吃刺身!我確實吃刺身挺多,
基本吃完就拿!🤣哈哈哈!

我們各自去拿了一堆肉自助烤,
用的是韓式抽煙管就不會很大煙,
整體很舒服,不會難受!

我弄了一大盤沙律🥗
拿了2.3盤自己調和的沙律,
中和了烤肉的膩!

他們的雞翅,豬扒,牛扒🥩都有醃制入味,
簡單烤一下就很好吃了!

我拿了幾次刺身: 三文魚🍣和大甜蝦🦐
外面吃都要100多了,
然後再吃了烤肉配沙律🥗

吃完後我和朋友都去弄了一碗甜品🍧
涼粉配各種小料,加上椰汁🥥美味😋
2024-04-13
$188 (Lunch)
  • 刺身
2024-04-20 1006 views
觀塘校長燒肉 係四間校長內最差最差,我19-4-24 第一次去,燒烤無牛扒,一口牛肉粒,無三文魚鮫,骨腩,鯖魚,鴨胸,小食無螺肉,青口,中華沙律,蘋果沙律 ,壽司居然全部都是飯卷 !無三文魚壽司及其他類 ,飲品連冇糖可樂,忌廉,都冇供應 ! 我等咗2個小時,所有肉類都無轉過,連生菜都沒晒,居然放D四季豆出嚟,四季豆點樣燒點樣淥?????而最重要係D醃過嘅肉非常咸,十分咸,好難食,好難食,好難食 ! 去食乜日燒好過佢 ! 飛屎卜D like都係因為要提前一點入去而點的 ! 而我去過大埔校長,同一價錢,上面提到無既都全有,只是要一點45分開始,完全無問題 ! 人家寫明白,客人貪平咪遲D佢,你老闆官塘嗰間廣告寫明1點開始,去到又屈D客留言讚LIKE 仲衰過大陸做假,係飛屎卜差評又比佢剷咗,呢間垃圾正一初一唔摺十五都摺 ! 仲有校長燒肉唔知點解張牛油紙永遠係細過個爐,個爐側偏污糟邋遢,幾年都唔改,唔通買咗萬年紙,定其中一個老闆埋班時是出份紙 !
2024-04-19
$108 (Lunch)
2024-04-19 509 views
午市時段入座完全冇講幾點需要離座(最終由職員把口應該係1點55分需要離座,但當時已經係1點53分)/食到差唔多搭九,有個短頭髮阿嬸已經係我地張檯附近來回踱步,53分既時候就行埋尼,態度勁差咁講:「你地55分要走啦,得返兩分鐘唔會燒得切,唔好再擺新既嘢入去燒,食埋入面嗰啲就得」事關朋友想擺菠蘿落個爐燒,咁唔緊要,我同朋友食快啲清埋檯面啲嘢就走,點知佢直接熄左個爐,爐上面啲肉都仲未熟。。。點食?爐你強制熄左都算,朋友一擺低筷子就即刻有班伙記執檯。。。(隔離檯由我地一坐低已經食緊,仲要遲我地離開,但係班阿嬸完全冇催過佢哋,唔知點解🤷🏻‍♀️/期待左呢間嘢好耐,諗住終於有時間可以試下,lunch hour出面自助區就任食但係食左半個鐘諗住出去拎菜嗰陣職員就話lunch唔再提供,連菜都可以收起唔供應真係第一次見,另外都係一般燒烤任食餐廳既通病,個地下痴luplup😁/唔知係咪淨係呢間分店啲staff係咁,不過如果你想試下香港既惡劣服務態度,十分建議你去呢間受氣😄
Lunch
2024-04-18 438 views
為好友慶祝生日,就選擇了他喜歡的放題。這裏可自選燒烤和火鍋食材,任飲任食。等不及烤煮食物,可先取刺身壽司、新鮮沙律和涼拌小菜。又有熟食,蒸籠點心、炸物、粉麵和小炒。我們當然是一邊吃刺身壽司和熟食,一邊燒烤食物自選燒烤和火鍋食物選項真不少,牛、豬、雞、海鮮類、蔬菜,樣樣均有。另設有自助醬料吧,可按個人喜愛配搭醬料。爐上放置了牛油紙,燒烤食物時沒那麼容易烤焦。店員還會適時替顧客換上一片新的。飲料的種類真不少。酒類除了啤酒,還有梅酒和清酒。另外還有一個具特色的花茶區。我們喝了不少飲料,當然也有梅酒和清酒,非常盡興 🍻🥂甜品區的冰櫃內放滿甜品,雪糕、雪條和生果冰,選擇款式不少。還有不同味道的果凍和雜果粒,可隨意配搭。盡興的任飲任食,朋友當然非常滿意我的安排。
為好友慶祝生日,就選擇了他喜歡的放題
刺身壽司
肉類
飲料
盡興的任飲任食,朋友當然非常滿意我的安排。
2024-04-10
Dinner
刺身壽司
肉類
2024-04-17 365 views
校長燒肉應該係觀塘比較特別嘅放題餐廳。首先佢收費便宜,但係可以食嘅嘢一啲都唔少。火鍋、燒肉、熟食,甚至可以加錢食刺身同泡花茶,淨係menu都有排睇。表面上非常抵。但另一方面佢好多嘢都做得麻麻,地下好跣,好多嘢食嘅水準一般,最誇張係火鍋,要自己出去沖個湯返嚟…正當我要俾個佢,又發現佢啲嘢食真係多到誇張,打邊爐同燒嘅配料加埋3 40種,而且好多熟食都啱小朋友食,唔怕燒緊嘢嗰陣冇嘢食。再加上飲品同甜品嘅數量都唔少(質素就普普通通啦),overall都係ok嘅。
校長燒肉應該係觀塘比較特別嘅放題餐廳。

正當我要俾個

$150 (Lunch)
2024-04-05 892 views
兩位妹妹說想吃烤肉看見openrice 有優惠,就買了3張提前兩天打電話預約,所以不用等✌️我們只買了午市燒烤,沒有加打邊爐和刺身位置很好找,環境很不錯,很開陽,大玻璃可以看到觀塘街道燒烤種類很多,很適合想什麼都試一點的朋友們👍還有很多熟食🥙小食,甜品食物新鮮,烤秋刀魚食了三條🐟服務也很好,看見烤紙要換,會主動要求我們。唯一美中不足是,沒有雪糕🍦要晚市才有,小表妹沒得吃🙈整體性價比很高👍我們只買了午市燒烤,沒有加打邊爐和刺身位置很好找,環境很不錯,很開陽,大玻璃可以看到觀塘街道燒烤種類很多,很適合想什麼都試一點的朋友們👍還有很多熟食🥙小食,甜品食物新鮮,烤秋刀魚食了三條🐟服務也很好,看見烤紙要換,會主動要求我們。唯一美中不足是,沒有雪糕🍦要晚市才有,小表妹沒得吃🙈整體性價比很高👍
兩位妹妹說想吃烤肉
看見openrice 有優惠,就買了3張
提前兩天打電話預約,所以不用等✌️

我們只買了午市燒烤,沒有加打邊爐和刺身
位置很好找,環境很不錯,很開陽,大玻璃可以看到觀塘街道
燒烤種類很多,很適合想什麼都試一點的朋友們👍
還有很多熟食🥙小食,甜品
食物新鮮,烤秋刀魚食了三條🐟
服務也很好,看見烤紙要換,會主動要求我們。
唯一美中不足是,沒有雪糕🍦要晚市才有,小表妹沒得吃🙈
整體性價比很高👍
我們只買了午市燒烤,沒有加打邊爐和刺身
位置很好找,環境很不錯,很開陽,大玻璃可以看到觀塘街道
燒烤種類很多,很適合想什麼都試一點的朋友們👍
還有很多熟食🥙小食,甜品
食物新鮮,烤秋刀魚食了三條🐟
服務也很好,看見烤紙要換,會主動要求我們。
唯一美中不足是,沒有雪糕🍦要晚市才有,小表妹沒得吃🙈
整體性價比很高👍

燒肉
火鍋食物
2024-04-02
$98 (Lunch)
Dining Offer
Group-buy
1K
2024-04-01 463 views
👧🏻😋👅🍽✨口腹之慾全滿足😎-校長燒肉日韓料理🇭🇰 觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖 🇭🇰-👨🏻‍🏫 成個自助區包裝到好似酒店自助餐咁, 用霓虹燈界分不同區域, 生肉, 火鍋料, 刺身, 點心, 中式, 西式等等👨🏻‍🏫 每張枱有韓燒爐又有電磁爐, 真係可以一次過滿足晒好多願望!-😋😋😋晚市 燒烤火鍋刺身放題 自選3小時 $198/位 (OpenRice餐飲券優惠價, 原價$238)✔️燒肉、火鍋✔️刺身壽司、熟食✔️甜品、啤酒、花茶-🐟 刺身💯款式唔算超多但質素算唔錯, 三文魚有腩位幾肥美! $200左右真心抵, 仲有馬刀貝, 赤貝, 赤蝦等等, 都係即叫即切-🥢點心✨點心keep住會出唔同款, 行開就睇睇有咩岩食, 燒賣, 鳳爪, 排骨等等拎幾籠過下口癮又係好爽!-🔥 燒肉/火鍋💯醃製肉類好多款式, 當然唔係話好靚既肉, 但整返個雜扒餐滿足下食肉獸都好唔錯!💯火鍋都係全自助形式, 連湯底同個鍋都係自己拎, 有鴛鴦鍋仲有幾款湯底揀, 燒燒下肉烚下烏冬餃子丸又可以轉下味-🍹 飲品✨有花茶! 有晒recipe唔同組合有咩功效, 份量落幾多, 消消滯唔錯✨Hoegaarden玻璃樽啤酒😎雖然
👧🏻😋👅🍽✨
口腹之慾全滿足😎
校長燒肉日韓料理
🇭🇰 觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖 🇭🇰

😋😋😋
✔️燒肉、火鍋
✔️刺身壽司、熟食
✔️甜品、啤酒、花茶
🐟
刺身

🥢
點心

🔥
燒肉/火鍋

🍹
飲品
✨Hoegaarden玻璃樽啤酒😎雖然係飲果味啤甜甜地, 但都爽爽佢

2024-03-27 325 views
校長燒肉真的每次都令人有新驚喜首先熟食方面, 有甜美的蜜豆、青甜的紅蘿蔔及椰菜, 健康美味這次最驚喜的是有蓮藕炆豬手, 豬手炆得非常軟腍入味, 豐富的膠質, 充滿骨膠原的感覺🥰, 蓮藕也炆得很腍, 另有冬瓜炆豬肉也非常美味人參雞湯 - 足料好味燒肉有多款, 日式小甜薯夠香甜又健康, 一口牛, 一口豚, 梅肉片等, 以不同材料醃製, 全部都醃得很入味, 吃起來非常惹味, 煙鴨胸, 紅腸, 午餐肉, 豬頸肉, 金沙骨, 香蒜雞扒, 五花腩, 孜然香辣厚切豬腩片, 醃製叉燒, 煙肉片, 還有幾款日式魚類, 丸類, 香草腸, 芝士腸等等, 還可以燒新鮮菠蘿片火鍋配料也應有盡有, 多款菇菌, 瓜類, 菜, 餃子等另有壽司, 多士, 蕎頭, 點心
校長燒肉真的每次都令人有新驚喜

人參雞湯 - 足料好味

火鍋配料也應有盡有, 多款菇菌, 瓜類, 菜, 餃子等

另有壽司, 多士, 蕎頭, 點心
2024-03-26 314 views
來了觀塘看電影,一於來鄰近的校長燒肉吃過痛快啊!店員準時5時招呼客人入座,坐下後,便開始出去取食物。這裡是日韓式放題,當然有刺身、燒肉區,另外也有沙律前菜、火鍋、點心、炸物、熱葷、甜品、飲品區。~ 刺身區:有多種選擇,除了有受歡迎的三文魚、赤蝦外,也有赤貝、魷魚片、馬都貝、榮螺片、各式壽司等,新鮮清甜,各式其式。~ 燒肉區:這個區也很受歡迎,各式牛、豬、雞肉都有,也有秋刀魚、多春魚、魚柳、腸仔、蟹柳。肉類新鮮醃得入味,有辣有不辣,推介五花腩肉,其餘的也不錯呀!~ 前菜沙律區:木耳、酸薑、海草、秋葵等,沙律菜亦新鮮,中西式都有,健康有益。~ 火鍋區:火鍋湯底有日式豬骨湯、韓風辣湯、壽喜燒湯,火鍋料有菜、餃子、菇、翠肉瓜、南瓜、三色椒等,新鮮多選擇,確可以媲美火鍋店!~ 點心、炸物、熱葷區:位於食物區的中央,除了有熱騰騰的點心外,還有薄餅、蝦片、炸波、枝竹牛腩、豬紅、碗仔翅、中湯等,較適合不吃生冷食物的老人家。~ 甜品區:多選擇到不得了,除了有奶凍、布甸、啫喱等杯裝外,亦有雪糕、雪條、凍菠蘿、凍哈蜜瓜,還有西米、涼粉、椰果、什果等,可自製適合自己口味的冰,所以一定要留肚吃甜品啊!~ 飲品區
來了觀塘看電影,一於來鄰近的校長燒肉吃過痛快啊!

~ 飲品區:除了有清酒、梅酒、多款啤酒外,也有各式飲品,喜歡喝酒的一定會大滿足。

整體來說,校長燒肉日韓料理確是首選的日韓料理,這𥚃放題食物款式多,主打刺身、燒肉、火鍋,老幼咸宜,加上招呼親切,地方寬敞,最適合一家大細的聚會,下次一定會再來的。
2024-03-23
Dinner
呢間餐廳真係神奇嘅存在,我印象中疫情之前食過一次,估唔到經歷疫情之後,飲食業叫苦連天之際,佢仍然屹立不倒,當日我去食嘅時候,餐廳都keep住有客。我個人認為呢個就係認清市場定位嘅好示範,餐廳主打嘅就係一個性價比,晚市200蚊有找全包,有曬燒肉、刺身、壽司、點心、熱盤、一人火鍋、內地好興嘅冰粉、啤酒燒酒任飲。我都可以話除咗呢間,都好難揾到另一間做到咁(韓X燒都係,不過聽聞好似係同一個老闆,哈哈)。燒肉主要都係腌製凍肉為主,但款式唔少,任攞唔嬲,刺身竟然有赤蝦,雖然每次限量攞,但人唔多嘅時候可以問服務員一次過攞多隻。味道方面對得住價錢,基本上都幾似去BBQ場咁,個分別只係呢度用鐵板煎香而BBQ場係用火燒,刺身就個人推薦赤蝦,都幾大隻有蝦味。多款啤酒任飲,如果想放工啤啤佢嘅,又同時想食下肉醫肚,講真呢度都可以考慮。總結都係嗰句,餐廳定位好鮮明,呢度唔係主打食到有幾premium,而係主打包羅萬有,一次過滿足曬全部需要,飲下啤酒燒下野食又唔洗擔心價錢嘅好地方。

我個人認為呢個就係認清市場定位嘅好示範,餐廳主打嘅就係一個性價比,晚市200蚊有找全包,有曬燒肉、刺身壽司、點心、熱盤、一人火鍋、內地好興嘅冰粉、啤酒燒酒任飲。我都可以話除咗呢間,都好難揾到另一間做到咁(韓X燒都係,不過聽聞好似係同一個老闆,哈哈)。

2024-03-19 380 views
呢日預計收工8點幾,呢間燒肉+打邊爐任食~宵夜時段為8:30pm $183一位,認真平~8點多上到去依然人煙鼎盛,食物款色也多,真係一次過大滿足,急不及待拎野食,有沙律、刺身、壽司、熟食、火鍋配料、燒肉配料、甜品、飲品、花茶。🍣🥟刺身望落新鮮,熟食有幾款點心🍙熟食:蓮藕、豬手、豬紅、炒菜、點心;炸物有咖喱角、炸餃子、章魚小丸子、豆腐等。🍖烤肉火鍋配料款式多多,雞翼、雞扒、豬扒、牛扒、魷魚、多春魚、秋刀魚、漢堡扒、雞肉腸、脆皮腸、雞軟骨等🍲火鍋配料肥牛、豬肉片、山根、豆卜、魚片頭、餃子、菇類、蔬菜,諗到都有,而湯底有豬骨湯、壽喜燒和麻辣選擇。醃肉夠晒入味🍯醬料多種,想到都有,至愛加蜜糖,很有BBq風味🍶飲品:各式汽水、花茶、清酒任飲🍮甜品:很多款不同口味的啫喱、奶凍、布丁

8點多上到去依然人煙鼎盛,食物款色也多,真係一次過大滿足,急不及待拎野食,有沙律、刺身壽司、熟食、火鍋配料、燒肉配料、甜品、飲品、花茶。

🍣🥟刺身望落新鮮,熟食有幾款點心

🍙熟食:

醃肉夠晒入味

🍯醬料多種,想到都有,至愛加蜜糖,很有BBq風味

🍶飲品:各式汽水、花茶、清酒任飲

🍮甜品:很多款不同口味的啫喱、奶凍、布丁