2023-06-08 102 views
太子酒吧街,我哋竟然唔係去飲嘢,係食嘢😂😂因為見到都幾多好評,環境又幾靚,膽粗粗去試吓😆😆估唔到有驚喜⭐️chips $40一坐低就會有份chips,好好食,食到停唔到口😂😂⭐️黑魚子蟹肉多士 $26@/3件起呢個上碟好grand😍無諗過酒吧餐廳會咁grand 😂😂而且好好食!蟹肉好多!食完會想再食!推介!⭐️鵝肝多士 $48@鵝肝好香,唔細件,多士好脆,配上黑醋沙律菜,成件事好夾,首選推介!😍⭐️西班牙海鮮炒飯 $188有隻大蝦,同大量海鮮!份量好多,絕對對得起價錢👍🏻👍🏻⭐️龍蝦汁大蝦海鮮扁意粉 $148龍蝦汁唔算濃略嫌淡味咗啲,大蝦煎得香口!海鮮又係大量,完全食唔晒😅😅好抵叫!

⭐️chips $40
一坐低就會有份chips,好好食,食到停唔到口😂😂

⭐️黑魚子蟹肉多士 $26@/3件起

⭐️鵝肝多士 $48@

⭐️西班牙海鮮炒飯 $188
有隻大蝦,同大量海鮮!份量好多,絕對對得起價錢👍🏻👍🏻

⭐️龍蝦汁大蝦海鮮扁意粉 $148
龍蝦汁唔算濃略嫌淡味咗啲,大蝦煎得香口!
海鮮又係大量,完全食唔晒😅😅好抵叫!
2023-06-04 155 views
尋晚英國足總盃決賽去食飯睇波,直播視訊每一兩分鐘就窒,窒左成場波,成場波慢左成5分鐘,好垃圾。收費又不便宜,因睇直播要最低消費4佰幾,只是考慮有直播睇才幫襯,朋友都頂唔順,半場已經走人,我去隔離舖頭睇過 人哋冇窒吓窒吓。應該係呢間舖頭個解碼器有問題。如果係突然出現技術故障,咁是否應該主動提出減價?例如八折?食物方面好多選擇,但味道只是一般,尤其鵝肝多士,完全無味,但收費絕不便宜,應該唔會有下次幫襯。
如果係突然出現技術故障,咁是否應該主動提出減價?例如八折?
2023-06-03
$500 (Dinner)
2023-06-04 622 views
之前碌IG見到其他Foodie介紹公司附近竟然有間有冠軍調酒師嘅酒吧🤩Happy Friday 即刻過去試下🤪呢間酒吧主打西班牙菜同調酒Cocktail 既選擇非常多而且好多都非常特別😝我叫咗兩杯Cocktail 坐喺吧枱位可以清楚咁見到調酒師調酒🤪—————————————————-Nuts-Tortilla Chips任食😍😍本身超鍾意食墨西哥脆片嘅我真係食到停唔到口😋Mojito $98Mint leaves, lime juice, syrup, rum & soda water呢杯酒個外型係一百分💯超級養眼 而且酸酸甜甜好好飲😍夏天飲覺得好清爽👍🏻👍🏻👍🏻Starwar $128Whisky, Brandy, Vodka, Rum, Gin, Tequila, Triple Sec, Blue Curacao & 7-up酒味好濃 但整體感覺係balance既👍🏻蘑菇Parma ham 自家手打Pizza $138拉絲芝士 好正😍龍蝦汁大蝦闊條麵 $148口感煮得啱啱好 龍蝦汁好開胃👍🏻👍🏻—————————————————-
之前碌IG見到其他Foodie介紹

• nachos
  • Mojito
  • 蘑菇帕爾馬火腿Pizza
  • 龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵
去到我地就坐左係吧檯, 因為周圍都有人坐,,好少坐吧檯所以感覺好新解, 仲可以望到調酒師調配飲品。食物既種類都幾多, 前菜種類固然之多, 但主菜都唔少, 有意粉, pizza, 飯, 扒。 前菜用兩個可以掛係到既碟上, 掛左係我地前面又真係好靚, 影相一流。 香煎法國鵝肝多士 $48@香煎和牛舌配蕃茄莎莎 $28 @呢兩款都好好食, 好香口, 特別係牛舌, 牛舌上面放左蕃茄莎莎, 多左清新既感覺, 中和左油膩感。 西班牙海鮮炒飯 $188黎到冇可能唔叫呢個, 炒飯色水幾好, 平時食既飯會係半生熟咁, 呢個就軟硬適,就番大家既口味, 係幾好食。配料都好多,有大蝦, 青口,肉腸, 魷魚粒等等。 龍蝦汁大蝦扁意大利粉 $148同樣都係有大蝦同青口, 唔覺唔覺就叫左兩款差唔多既主食。 Grasshopper $72薄荷朱古力奶~ Mojito $98呢杯好飲, 仲要好有心機整個冰兜仔係面頭, 放埋薄荷葉, 成杯野好睇奐好飲。 呢間酒吧既環境幾舒服, 唔會有煙味, 而且好近地鐵站, 同姊妹飲番杯傾計都好岩,而且呢度既主食同小食真係不錯。
去到我地就坐左係吧檯, 因為周圍都有人坐,,
好少坐吧檯所以感覺好新解, 仲可以望到調酒師調配飲品。

香煎法國鵝肝多士 $48@

香煎和牛舌配蕃茄莎莎 $28 @

多左清新既感覺, 中和左油膩感。

西班牙海鮮炒飯 $188
西班牙海鮮炒飯

配料都好多,有大蝦, 青口,肉腸, 魷魚粒等等。

龍蝦汁大蝦扁意大利粉 $148
龍蝦汁大蝦扁意大利粉

同樣都係有大蝦同青口, 唔覺唔覺就叫左兩款差唔多既主食。

Grasshopper $72
薄荷朱古力奶~
Grasshopper

Mojito $98

龍蝦汁大蝦扁意大利粉
呢間鄰近太子地鐵站嘅酒吧餐廳好有特色,除咗有大屏幕可以同朋友睇波飲返杯,食物更係主打西班牙菜🤩飲品方面有超過90款選擇,睇波可以試試draft beer、craft beer,而淨係cocktail都細分sweet cocktail, sour cocktail, spicy cocktail等,嚟到一定要試試冠軍調酒師沖調嘅酒類飲品🏆!🥪香煎法國鵝肝多士 ($48/件)食西班牙菜點少得tapas🤩兩款Tapas上菜後都會掛上金屬架,成件事即刻grand咗!🤣鵝肝經香煎後外層焦香、內裡則保留了鵝肝嘅綿密質地,淋上黑醋成個感覺好fresh好開胃😍搭配香脆多士,讓整道菜的口感更為濃郁豐富~🦀黑魚子蟹肉多士 ($28/件)鮮嫩的蟹肉放上帶鹹香的黑魚子,呈現出層次豐富的口感;多士烘得香脆,與蟹肉的鮮味相互融合,值得一試😋🦐西班牙海鮮炒飯 ($188)用鐵鑊上嘅paella熱辣辣,充滿西班牙風味,配料份量亦毫不吝嗇:大蝦、青口、魷魚、辣肉腸,非常豐富😍炒飯唔會太濕太乾、質感剛剛好,加入洋蔥、蒜片等佐料,令炒飯更具層次感,仲有藏紅花的獨特香氣,為整道菜增色不少👍🏻🐖板燒西班牙黑豚肉 ($248)板
香煎法國鵝肝多士

🥪香煎法國鵝肝多士 ($48/件)
食西班牙菜點少得tapas🤩
黑魚子蟹肉多士

🦀黑魚子蟹肉多士 ($28/件)
鮮嫩的蟹肉放上帶鹹香的黑魚子,呈現出層次豐富的口感;
多士烘得香脆,與蟹肉的鮮味相互融合,值得一試😋
西班牙海鮮炒飯

🦐西班牙海鮮炒飯 ($188)
板燒西班牙黑豚肉

🐖板燒西班牙黑豚肉 ($248)
板燒西班牙黑豚肉採用優質嘅黑豚肉,經板燒後肉質鮮嫩多汁,香氣撲鼻😍每一口都能感受到黑豚肉嘅美味,而且厚度剛剛好,一啲都唔會靭😋
配菜有薯蓉、烤茄子及翠玉瓜,平衡返肉類嘅油膩感~
Mojito

🍸Lychi Mojito ($108)
Mint Leaves, Lime Juice, Syrup, Rum, Soda Water, Lychi
坐吧枱可以望住調酒師調酒😍
估唔到classic嘅mojito 都present得好有誠意,表面放上半圓嘅冰塊以盛載荔枝,好有創意👍🏻
荔枝嘅鮮甜味配合清新嘅Mojito,整體口感清爽,而荔枝嘅加入更為呢款雞尾酒增添了獨特風味🥰

總結:吹水睇波配西班牙tapas,正😋
黑魚子蟹肉多士
板燒西班牙黑豚肉
Mojito
2023-05-13 64 views
What a surprisingly nice and worth-trying Japanese restaurant in Prince Edward which offers good food😍 I enjoy the dinner so much !!! We ate for 2.5 hrs… so jeng 😍 The wine so nice. Worth to give it a try. 👍🏻We found the restaurant is fabulous so we seat in and had super nice catch up . We can park car outside. First comes to some snacks, they are crispy 👍🏻 nice !!We ordered the foie gras toast & 牛舌 toast for appetiser!! They are yummy & not oily ☺️For the main, we hv 豬手! the size is big !!! Ve

For the main, we hv 豬手! the size is big !!! Very full for two ppl. The staff helped us to us ! Must give it a try 👍🏻

Finally, for the drinks, we hv mojito !!! Love it 🥰 my favourite alcoholic drink !

Overall, it’s recommended 👍🏻 must give it a try. Very worth-trying as the price is acceptable 😆
📌 Channel 3 Tapas Bar & Restaurant - 太子通菜街228號地下🗓(10/5) 星期三 ⏰ 晚上7點左右 💈特式:今日去左位於太子警署後面條酒吧街食飯,呢條街真係有不少酒吧,可能因為地理位置方便,但每次行過都見到呢間最旺場,好彩今日係平日,而且我去個時唔係太晏,當時店內都仲有唔少位。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:雖然呢間係酒吧餐廳,但唔只主打飲,佢仲有好多唔同國家嘅菜式選擇,包括西班牙/德國/意大利/墨西哥等等,而家等我同大家講下🍻🍸🍹味道先。德國蜜糖燒豬手 $238 - 上枱時見到size都嚇一嚇,好驚食唔晒,點知最尾真係食唔晒,成隻豬手連埋薯角都係熱辣辣,仲辣親我條脷,隻豬手皮好脆肉又厚,配埋佢個有少少似喼汁嘅醬汁,可以解肥膩感。西班牙海鮮炒飯 $188 - 呢個都係餐廳主打推介,個海鮮炒飯配料都唔少,有什錦海鮮/大蝦/辣肉腸/青口/沙律菜,上枱係用鐵鑊仔,keep到個飯熱辣辣,飯底又夠乾身,味道又夠香濃,隻蝦又好大隻新鮮,配料亦好多,啖啖都食到唔同配料。☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛飲品 : 酒類飲品選擇真係好多,可以用花都眼亂嚟形容
🗓(10/5) 星期三 ⏰ 晚上7點左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 : 酒類飲品選擇真係好多,可以用花都眼亂嚟形容,尤其是cocktail,有成8~90款,除左好多耳熟能詳嘅酒名,仲有好多都係比較少見的,仲可以睇住bar枱位店員即時調製。
我就叫左杯Nothing。另外,因為我朋友唔飲酒就叫左杯Barcelona,係餐廳主打嘅無酒精Mocktail。

🍽環境:餐廳環境都係正常清吧feel,但裝修都幾有特式,坐位都舒服,亦有一張長吧枱,三兩知己吹水睇波一流。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:職員態度好nice 同 friendly,服務亦好好,比人感覺好輕鬆同舒服,有少少老友feel。

💰💸價錢:叫左兩個主食同一杯cocktail一杯mocktail,埋單都係$600左右,我覺得係太子區嘅酒吧餐廳,佢價錢都算正常合理範圍。

🐲💬總結:其實佢地個正宗米蘭燴牛膝/西班牙燒乳豬/辣肉腸拼盤,仲有轉款cocktail我都想試,所以我下次再約朋友出嚟飲野吹水,可能會再選擇嚟呢度,試埋佢其他出品。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️🤍
德國蜜糖燒豬手
Barcelona/Nothing
2023-05-10
$300 (Dinner)
德國蜜糖燒豬手
Barcelona/Nothing
  • Barcelona
  • Nothing
2023-05-05 77 views
平日好小過嚟酒吧街呢邊 今次同朋友嚟Chill 吓傾吓計 就揀咗呢間食西班牙菜既酒吧🍹 Menu有各種各樣嘅西班牙菜式 Tapas Pizza Pasta 咩都齊 好多選擇🤩 酒吧播住西班牙歌 氣氛都幾好🎶 ✿ 西班牙小食拼盤 ($198)拼盤一次過包左四樣小食 岩晒我呢啲選擇困難症既人🤣小食有辣肉腸 忌廉芝士煙三文魚波 黑松露醬薯條同招牌炸雞翼 辣肉腸份量都幾多 同埋落左蜜糖一齊去煎 外層有少少脆既感覺 食落甜甜地辣辣地咁 幾特別🍯三文魚芝士波係一塊煙三文魚包住大大粒既cream cheese芝士口感軟滑細膩 味道濃郁🧀粗身薯條炸得香脆 配埋黑松露醬簡直就係perfect match 另外仲有比埋茄汁 可以自由選擇點咩醬🍟炸雞翼同樣炸到好脆 但一啲都唔乾 十分juicy🍗✿ 蘑菇帕爾馬火腿自家手打薄餅($138)Pizza係自家手打 屬於薄批 餅底好脆口🍕配上大量Mozzarella芝士 一拎起就做到拉絲既效果Parma Ham亦有六大片 質感柔軟 味道鹹香 配埋磨菇同蕃茄醬非常之惹味👅✿ 西班牙香煎蟹餅 ($128)蟹餅好大份 外皮香脆 咬落去口感扎實彈牙 蟹肉份量多 味道鮮甜 好

✿ 西班牙小食拼盤 ($198)
拼盤一次過包左四樣小食 岩晒我呢啲選擇困難症既人🤣
小食有辣肉腸 忌廉芝士煙三文魚波 黑松露醬薯條同招牌炸雞
炸雞翼同樣炸到好脆 但一啲都唔乾 十分juicy🍗

✿ 蘑菇帕爾馬火腿自家手打薄餅($138)
Pizza係自家手打 屬於薄批 餅底好脆口🍕
配上大量Mozzarella芝士 一拎起就做到拉絲既效果

✿ 西班牙香煎蟹餅 ($128)
蟹餅好大份 外皮香脆 咬落去口感扎實彈牙
蟹肉份量多 味道鮮甜 好重蟹味 十分足料🦀
蟹餅底下配仲配上黑醋沙律 令成道菜食落唔會有油膩嘅感覺🥗

✿ 黑魚子蟹肉多士 ($28)
餅乾上面搽滿黑魚子蟹同蟹肉 份量都多🤤
蟹肉十分鮮甜 口感綿密 黑魚子醬亦增添左唔少鹹香 整體配搭得好好
多士酥脆 啱啱好一啖size 十分推薦👍🏻👍🏻

✿ Queen Beauty ($82)
因為朋友要揸車 我地就淨係叫左冇酒精既Mocktail
呢杯Queen Beauty加左荔枝同青檸汁 飲落甜甜地 味道唔錯🍹
2023-04-27 676 views
收工同女朋友過黎chill一chill,黎度餐廳所屬嘅呢條街其實都幾多酒吧選擇,不過見呢間入面環境似乎唔錯所以揀呢間。餐廳環境幾有格調,暗嘅環境配上唔少發光裝飾,而且對住部大電視,睇波一流!😋😋..✅ 德國蜜汁燒豬手 🐷 $238豬手先經過燒香,外層再用火燒炙燒成脆皮。外層香脆,入面肉質嫩滑帶少少甜味。另外上菜嘅時候店員都會幫手切埋,服務加分😛.✅ 龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 🍝 $148龍蝦汁略淡,不過勝在海鮮粒份量都幾多,份量又多👍🏼..✅ 墨西哥傳統牛肉餡餅 🐮 $108用上餡餅包住好香濃香料味嘅牛肉,味道有啲類似印度餡餅嘅味道,餡料多汁,非常香,肉份量好多,推介👍🏼..✅ 烤和牛舌配蕃茄莎莎 🐮 $56呢件前菜迷你的式,就好似食緊hightea咁,牛舌軟稔,配上蕃茄清新,係前菜唔錯嘅選擇,推介😛..✅ Kahua Milk 🍷 $68呢款酒用左大約1:4嘅比例去調,味道唔算濃烈,其實就係咖啡味香甜酒做底層,加上牛奶,整體香甜味為主,好岩酒量唔太好嘅朋友試下😛
✅ 德國蜜汁燒豬手 🐷 $238

✅ 龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 🍝 $148
龍蝦汁略淡,不過勝在海鮮粒份量都幾多,份量又多👍🏼

✅ 墨西哥傳統牛肉餡餅 🐮 $108

✅ 烤和牛舌配蕃茄莎莎 🐮 $56

✅ Kahua Milk 🍷 $68

• 墨西哥傳統牛肉餡餅
有時旺角行到遠,就會行遠啲去太子搵吓有咩好食,發現有幾條街都有唔少餐廳。揀咗間酒吧想同朋友chill 住傾吓計,仲要有得食西班牙菜,正中我哋口味~💡餐前小菜 $40一坐低就有一兜nachos 配酸忌廉醬,酸酸地又脆口,啱晒送住酒咁食。對我嚟講就酸咗少少啦,但淨食都好味嘅。💡芒果蟹肉沙律 $128呢款沙律比較似係他他,底層係調味咗嘅蕃茄,中間係沙律菜,頂層係芒果。食落好有層次,味道好清新,作為前菜好開胃~😋💡西班牙海鮮炒飯 $188份量適合兩個人食,有時太多真係搞唔掂。海鮮有大蝦同青口,海鮮上唔算好豐富,都係簡單雪藏嘢,好在有辣肉腸,比想像中辣,但咁樣又幾過癮。呢個價錢、份量同質素過得去,滿足到突然想食西班牙炒飯嘅欲望。💡牛肉他他配香脆鍋巴 $38 1件開頭以為香脆鍋巴個質感會係超級脆底,點知原來係類似米通咁,仲要甜甜地,食落覺得少奇怪。牛肉他他個醋醬味又好濃,食唔到牛肉味,口感又唔太夾。💡Grasshopper $68去得酒吧當然要叫返杯cocktail試試,呢杯Grasshopper適合女仔飲,係薄荷朱古力糖嘅味道。酒味唔濃,易入口又幾有趣。

💡餐前小菜 $40

💡芒果蟹肉沙律 $128

💡西班牙海鮮炒飯 $188

💡牛肉他他配香脆鍋巴 $38 1件

💡Grasshopper $68
2023-01-20
$250 (Dinner)
2023-04-19 68 views
原來太子近花園街 有一條好似酒吧街地方,有唔同嘅酒吧,Channel 3最旺場仲有得睇波, 佢哋主打西班牙菜, 酒吧櫃仲見到老闆自家製釀唔同年份嘅梅酒,必試!餐廳推介必食嘅西班牙海鮮飯, 勁大份量超多! 海鮮仲非常足料!勁好食推介呢一個係芒果蟹肉他他, 佢個蟹肉一啲都唔揸流攤,分量滿足! 賣相仲非常靚勁吸引!餐前小食脆脆,送酒必吃雖然賣相平平但係呢一杯tom xxxxx易入口,好清新!另一杯叫咗不含酒精嘅類似芒果沙冰, 感覺相當冰涼超級新鮮!

餐前小食脆脆,送酒必吃

雖然賣相平平但係呢一杯tom xxxxx易入口,好清新!

另一杯叫咗不含酒精嘅類似芒果沙冰, 感覺相當冰涼超級新鮮!
2023-04-19 606 views
位於太子的西班牙菜酒吧餐廳。餐廳位置在太子酒吧街附近,附近雖有很多酒吧餐廳,但食物質素對我來說還是比較重要!於是便選了這間餐牌食物選擇最多的酒吧餐廳了。餐廳不算大,但座位算頗闊落,不會與鄰桌間距太近,聊是聊非也不用擔心!而餐廳始終是酒吧餐廳,因此也是以昏暗燈光為主,很有氛圍感!我們特地要求坐在吧枱,看著調酒師調酒,也是樂趣之一呀!…•…•…▫…•…•▫▪✨烤和牛舌配蕃茄沙律 ★ $56前菜選了烤和牛舌,牛舌真的是我必點之一呢!牛舌烤得外脆內嫩,口感爽韌,配上清新的蕃茄粒粒,味道及口感都很讚!作為開胃前菜100分!✨西班牙海鮮炒飯 ★ $188西班牙海鮮炒飯的材料很豐盛,有大蝦,蝦仁,八爪魚,蜆肉,魚柳及辣肉腸,炒飯粒粒分明且不會過於軟糯,蝦湯味濃郁,相當入味!每一口都吃到豐富的材料,一口一鮮味!這個炒飯以這個價錢,性價比頗高,相當有驚喜呢!✨西班牙傳統燒乳豬 ★ $268乳豬厚肉大大隻,燒得外皮脆卜卜,份量十足;外皮超級脆香,但有部分位置的肉質有點太韌,如果可以更嫩滑會更好!而且乳豬並不會預先切好,懶人需自己分切呀!乳豬另外有配上大量薯角,真的佐酒一流!✨ꜱᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ᴄᴏʟᴀ
我們特地要求坐在吧枱,看著調酒師調酒,也是樂趣之一呀!
…•…•…▫…•…•▫▪
✨烤和牛舌配蕃茄沙律 ★ $56

✨西班牙海鮮炒飯 ★ $188

✨西班牙傳統燒乳豬 ★ $268
乳豬另外有配上大量薯角,真的佐酒一流!

✨ꜱᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ᴄᴏʟᴀᴅᴀ $88┇ꜱᴀɴɢʀɪᴀ $78
ꜱᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ᴄᴏʟᴀᴅᴀ就是為了我這種又嗜甜又不諳喝酒的人而設的!由冧酒,椰漿和士多啤梨汁混合攪拌,有著濃的椰香味及士多啤梨的清香味,口感清甜,非常容易入口呢!
ꜱᴀɴɢʀɪᴀ也是另一款我認為口感比較輕盈的西班牙水果酒,酒精濃度不高但果香味濃,口感清新透心涼!
2023-04-18 124 views
週末唔知食乜好,約左朋友黎太子呢間西班牙菜食,飲下酒吹下水☺️環境唔錯,有個好大既屏幕,如果撞到睇波就正👍坐係吧台位,可以睇下服務員調酒😝黑魚子醬蟹肉多士💰56/2件見到圖片幾特別就order啦,上菜方式都好特別,係掛係檯面有個架!味道都係特別,蟹肉味道好濃郁,混住餅底一齊食唔怕膩,推薦👍黑松露薯條💰78永遠都唔會出錯既薯條!而且新鮮炸出黎既熱辣辣薯條配黑松露醬係絕配😏義大利火腿卡邦尼扁意粉💰128濃郁既醬汁包裹著意粉!扁意粉既軟硬程度啱啱好,配埋火腿一齊食,好耶西班牙雞肉辣肉腸燴飯💰138好足料既燴飯!上菜既時候就可以見到份量好足,而且燴飯味道濃,將雞肉同埋辣肉腸既味道好好咁混合一齊😊飲品:lemon tea & Blue Diamond & Gimlet酒吧唔少得點幾杯cocktail試下,睇住服務員哥哥調酒,杯酒都好靚,好適合打卡😝😝🍴Channel 3 Tapas Bar & Restaurant (太子)📍太子通菜街228號地下💰人均250+

黑魚子醬蟹肉多士💰56/2件

💰人均250+
2023-04-16
Type of Meal
Dinner
-🍽🍴🍽🍴🍽 🍴 🥘🥘🥘🥘🥘 🍴 🍽🍴🍽🍴🍽-🥢 白酒忌廉煮青口 🆙青口處理得好乾淨,食落無邊隻係食到有腥臭味。忌廉味好濃好啱我口味👍🏻,整體都值得一試。🥢 墨西哥傳統牛肉餡餅 🆗入面包住炒香左嘅牛肉同埋芝士,份量都幾多。味道有啲似咖喱角😂,略為油膩。🥢西班牙香煎蟹餅 🆖上菜嘅時候仲係熱辣辣,面頭煎得勁脆。不過蟹味欠奉,食唔出有蟹肉係入面。比較似魚餅多啲🤐。🥢 德國蜜糖燒豬手 🆗呢隻豬手好巨型😂。外皮好脆好好食,肉質正常唔會話嚡口。不過隻豬手真係好大隻,個碟又有啲細,所以比較難切😅。-🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 6.5/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8.5/10性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.25/10-🍽🍴🍽🍴🍽 🍴 🥘🥘🥘🥘🥘 🍴 🍽🍴🍽🍴🍽-🗺 Channel 3 Tapas Bar and Restaurant (太子)太子通菜街228號地下- #bakdiu西式 #bakdiu太子 #bakdiu油尖旺區

🍽🍴🍽🍴🍽 🍴 🥘🥘🥘🥘🥘 🍴 🍽🍴🍽🍴🍽

整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.25/10
🍽🍴🍽🍴🍽 🍴 🥘🥘🥘🥘🥘 🍴 🍽🍴🍽🍴🍽
太子通菜街228號地下
2023-04-11 74 views
🔸 Nuts可以無限任full既墨西哥脆片,同朋友吹水,睇波送酒一流😆🔸 生蠔好新鮮,叫左兩款黎試,一款好夠海水味,一款好creamy,滿足曬食生蠔既慾望😛🔸 西西里海鮮自家手工pizza海鮮比得唔少,幾好食~🔸 韓國蜜汁燒豬手見到個size即刻嚇親,夠3-4人食,皮脆肉厚,仲有大量炸薯角,炸得好香口,好飽都仲想繼續食,真心抵食!🔸 忌廉芝士煙三文魚波用左煙三文魚夾住好大粒既忌廉芝士,面頭有少少沙律醬,配埋檸檬,成個感覺好特別,唔錯😆🔸 鵝肝多士肥美既鵝肝,一啖咬落去滿滿油脂感,好滿足🥰
🔸 Nuts
可以無限任full既墨西哥脆片,同朋友吹水,睇波送酒一流😆

🔸 生蠔

🔸 西西里海鮮自家手工pizza
海鮮比得唔少,幾好食~

🔸 韓國蜜汁燒豬手

🔸 忌廉芝士煙三文魚波

🔸 鵝肝多士
肥美既鵝肝,一啖咬落去滿滿油脂感,好滿足🥰