2024-08-06
呢間樓上酒吧餐廳🍽️幾高 CP 值,食物質素唔錯☺️而且指定日子有 live music🎙️,所以人氣幾旺盛。佢哋飲品🍹款式十分之豐富,有多款 cocktails 🍸同埋 mocktails 供應,我哋揀咗焦糖蜂蜜奶昔🥛,份量十足大大杯入口順滑香甜,加上大量💥爆谷層次感滿滿。個人好欣賞呢度嘅香草白酒🧀芝士藍青口配法包,個汁醬充滿🥂白酒芝士嘅香氣,入口十分之濃郁🤤美味,加上肥美鮮味嘅藍青口再配埋🥖鬆脆嘅蒜蓉牛油🧈法包,真係會一試愛上!蜜糖🍯咖喱脆雞感覺唔會好油膩,入口有少許🍛咖喱香,沾上少少香甜嘅蜜糖,😋外脆內軟滑幾好食。墨西哥🇲🇽粟米片大大盆,上面鋪滿🐂牛肉醬,配上三種不同風味嘅🥑醬汁,十分香脆美味。慢煮甜酒🥃燴牛面頰,肉質好腍牛味♨️香濃,另外底部啲🥔薯蓉撈埋啲牛肉汁,🥰亦都好正!