2021-04-21
中菜竟然都有放題😳🤩看到ClubONE推岀的「襟撈放題」可以4小時仼食中菜,立即帶媽媽一同去嚐嚐😋👉🏻食物: 4/5每位入座會先送下列食品:▪️蟲草花燉螺頭湯 或 竹笙濃湯碗仔翅💯必飲!最大加分位!兩款湯都是超級足料,非常濃郁,令人想一飲再飲!▪️撈起 超級好意頭!齊齊撈起😂 ▪️金沙波士頓龍蝦 (半隻)龍蝦肉鮮甜,鉗位啖啖肉!加上咸蛋黃,邪惡又惹味😈▪️杞子花雕BB鴿 (半隻)有驚喜!入口帶淡淡酒香👍🏻鴿肉嫩滑▪️Movenpick雪糕另外共有3️⃣0️⃣款菜式任點任食,包括小食及小菜,總有一款合口味😋 整體味道中規中矩,以下是幾款我覺得值得點的菜式:▪️大良污糟雞用紅棗及冬菇蒸雞,整體鮮甜嫩滑,冬菇大件又入味!▪️XO醬炒蚌柳XO醬香辣,蚌份量多而且新鮮,再加上翠玉瓜及三色椒及雲耳,健康又惹味▪️避風塘海蝦香辣惹味之選😋▪️咸菜大脷豬肚胡椒味突岀、足料▪️薏米浸淮山極多瑤柱及薏米,足料!淮山口感非常粉可惜吃得太飽,未能嚐盡每一款小菜😂 今晚是平日每人收費$268,免茶芥、免加一,都算可以一試。
👉🏻食物: 4/5
每位入座會先送下列食品:
▪️蟲草花燉螺頭湯 或 竹笙濃湯碗仔翅
▪️撈起
超級好意頭!齊齊撈起😂
▪️金沙波士頓龍蝦 (半隻)
龍蝦肉鮮甜,鉗位啖啖肉!加上咸蛋黃,邪惡又惹味😈
▪️杞子花雕BB鴿 (半隻)
有驚喜!入口帶淡淡酒香👍🏻鴿肉嫩滑
▪️Movenpick雪糕
▪️大良污糟雞
用紅棗及冬菇蒸雞,整體鮮甜嫩滑,冬菇大件又入味!
▪️XO醬炒蚌柳
▪️避風塘海蝦
香辣惹味之選😋
▪️咸菜大脷豬肚
胡椒味突岀、足料
▪️薏米浸淮山
極多瑤柱及薏米,足料!淮山口感非常粉