2009-09-21
由於Cova的服務態度有待改善,所以要四圍research邊度有靚蛋糕做生日。原本想去番mandarin cakeshop (my favorite!), 但生日飯在TST食,所以都系番0的近既地方order蛋糕。見到coco的蛋糕都幾精致,所以特登去check it out!響display度隻有3個蛋糕,我問是否有其他的選擇呢?哥哥好明顯系新手,有0的問題唔識答,旁邊的姐姐即時過來協助一下。姐姐話每日都賣唔同的蛋糕,但每天的選擇隻有3個。我表示我會order in advance,問有其他的選擇嗎。姐姐卑了個list 我,嘩,睇一睇,全部文字!!! (見圖) 點order呀? 我問有沒有相睇? 姐姐話無,但不停好helpful 0甘問我想要0羊味。 wakakakaa 對我來講,賣相比較重要點呢,所以我都系要0念一0念。最后只買了2件西餅試下先。cupcakes 有買4送2 offer。但那些cupcakes 不外乎系類似muffin的蛋糕仔上加了cream on top。 我點了個marshmallow ($36) 同個 raspberry dome ($32)。包裝上有點失策
最后只買了2件西餅試下先。cupcakes 有買4送2 offer。但那些cupcakes 不外乎系類似muffin的蛋糕仔上加了cream on top。 我點了個marshmallow ($36) 同個 raspberry dome ($32)。包裝上有點失策,兩件餅無固定在盒裡。 沒走多遠,就只在coco行到酒店大堂的sofa(大概只須 1分鐘時間),個raspberry dome走洒過個marshmallow 果邊了。餅的賣相唔錯,但味道就not surprising。