甜牙牙煮意唔止有甜品食佢地嘅主食&小食都相當有水準👍🏻幾適合愛食甜品而又想有飽肚滋味🤤🐓香烤雞中翼 $683件單骨脆炸雞翼炸皮十分香脆,辣度有點刺激🌶️3件烤雞翼味道微辣,內裡嫩滑,食得滋味全部雞翼入面都係熱辣辣伴有骨碟十分貼心❤️🥗伴碟的沙律菜亦有驚喜淋有酸甜的沙律醋,配上粒粒果仁,味道清新😋🐮蒜片安格斯牛柳粒 $108整碟滿滿牛仔粒,伴有沙律菜一口一粒安格斯牛,肉味濃郁牛柳粒煎得恰到好處,內裡肉質保持鮮嫩,咬落帶點肉汁配上香口的炸蒜片,提升香味🍝腩肉卡邦尼扁意粉 $98扁意粉上灑有芝士碎意粉掛汁,口感彈牙醬汁帶有芝士與蛋香伴有片片腩肉,帶點肉香與鹹味🍓士多啤梨鬆餅🥞 $88鬆餅即叫即整需時15mins暖粒粒的鬆餅&黑莓果醬,配上冰凍士多啤梨雪糕,冷熱交融口感甚好鬆餅口感輕盈,入口慢慢滲出香濃蛋味餘韻,值得一試🤤🥭芒果拿破侖88拿破侖擺盤精美,打卡一流底面千層酥皮,口感酥脆配上芒果味吉士醬,一脆一軟,口感有層次❤️甜品高質,主食令人驚喜,值得一試❤️
甜牙牙煮意唔止有甜品
佢地嘅主食&小食都相當有水準👍🏻
幾適合愛食甜品而又想有飽肚滋味🤤
香烤雞中翼
🐓香烤雞中翼 $68
3件單骨脆炸雞
炸皮十分香脆,辣度有點刺激🌶️
3件烤雞翼
味道微辣,內裡嫩滑,食得滋味
全部雞翼入面都係熱辣辣
伴有骨碟十分貼心❤️
沙律菜
🥗伴碟的沙律菜亦有驚喜
淋有酸甜的沙律醋,配上粒粒果仁,味道清新😋
🐮蒜片安格斯牛柳粒 $108
蒜片安格斯牛柳粒
整碟滿滿牛仔粒,伴有沙律菜
一口一粒安格斯牛,肉味濃郁
蒜片安格斯牛柳粒
牛柳粒煎得恰到好處,內裡肉質保持鮮嫩,咬落帶點肉汁
配上香口的炸蒜片,提升香味
腩肉卡邦尼扁意粉
🍝腩肉卡邦尼扁意粉 $98
扁意粉上灑有芝士碎
意粉掛汁,口感彈牙
醬汁帶有芝士與蛋香
伴有片片腩肉,帶點肉香與鹹味
🍓士多啤梨鬆餅🥞 $88
鬆餅即叫即整需時15mins
士多啤梨鬆餅
鬆餅口感輕盈,入口慢慢滲出香濃蛋味餘韻,值得一試🤤
🥭芒果拿破侖88
拿破侖擺盤精美,打卡一流
芒果拿破侖
底面千層酥皮,口感酥脆
配上芒果味吉士醬,一脆一軟,口感有層次❤️

甜品高質,主食令人驚喜,值得一試❤️
2024-09-26
$200 (Dinner)
香烤雞中翼
腩肉卡邦尼扁意粉
2024-09-22 247 views
朋友介紹位於旺角甜牙牙煮意"cookery sweet tooth"透過WhatsApp:6024 9426 訂座可享85折享受正餐優惠!Booking by Whatsapp:6024 9426 got 15% discount!只需要24小時前預訂座好方便呢~不過不包括甜品飲品和特價套餐,有限時㗎,120分鐘享用,雖要9點前結賬及離座。如沒有人等位可以無限延長時間。👍而且訂座還可以免開瓶費和不收切餅費。加$40可升級套餐添,有湯或沙律菜及飲品和甜品。😋我哋選了蘑菇湯和凍檸檬茶。蘑菇湯味道好香濃好creamy 淨係呢個湯都唔止40蚊啦。溫馨提示 一定要升級啊!👍🍤🍤🍤蝦蝦哈~我好中意食蝦㗎,選了兩款蝦食品。海鮮酥餅批薩~外貌超吸引,好大隻蝦,望到我眼仔碌碌, 廚師細心已切成九小件方便進食,每一件都有一隻蝦同一粒八爪魚,入口淡淡蝦肉,蝦肉爽口配埋青醬同芝士好香濃呀,咬落去酥餅好香脆及有小小薄荷葉香味。👍蝦汁大蝦扁意粉~用蝦頭炒香後煮的蝦汁超濃鬱蝦汁味道,醬汁很多啊!入口有少許少少辣,扁意粉軟硬適中,大蝦入口爽。👍甜品跟餐~焦糖布丁和芒果乳酪焦糖布丁蛋味香濃幼滑,芒果乳酪有芒果粒和大粒藍
只需要24小時前預訂座好方便呢~
如沒有人等位可以無限延長時間。👍
而且訂座還可以免開瓶費和不收切餅費。

加$40可升級套餐添,有湯或沙律菜及飲品和甜品。😋
我哋選了蘑菇湯和凍檸檬茶。

🍤🍤🍤
蝦蝦哈~我好中意食蝦㗎,選了兩款蝦食品。
海鮮酥餅批薩~

蝦汁大蝦扁意粉~

甜品跟餐~
焦糖布丁和芒果乳酪
焦糖布丁蛋味香濃幼滑,芒果乳酪有芒果粒和大粒藍莓,入口酸微微仲有脆卜卜口感非常好。

食食下還發現令有驚喜添,驚喜IG遊戲玩只雖用$2就有甜品嚐喇。正😄✨
是迷你芋圓小丸子西米露

外貌非常吸引一啲都唔迷你喎,好多西米。

🍤🍤🍤😄😄😄
總結:蝦蝦蝦哈哈哈~食材鮮味,又有優惠,又有驚喜,甜品又超豐富。👍

甜牙牙煮意

地址 : 旺角煙廠街33B號朗廷軒地舖

☎ : 68827789 (可wts訂座)

2024-09-11
Type of Meal
Dinner
  • 蝦汁大蝦扁意粉
  • 海鮮酥餅pizza
2024-08-15 182 views
好耐無食西餐 今次揀左間旺角小店 店內環境好好 店員都非常友善 有主動幫我地換位置仲送咗兩杯氣泡酒比我地 勁開心☺️<蝦汁大蝦🦐> $128 第一下見到已經超想試 我覺得係一款一定唔會出錯嘅意粉 份量好大份 有6隻蝦咁多 每隻蝦都好鮮甜 肉質彈牙🤤 佢地仲可以揀意粉款式 我今次都是揀左普通圓意粉 蝦汁嘅香味滲入意粉入面 真係好惹味<松露腩肉酥皮餅🥐> $188我係第一次見松露腩肉酥皮餅 無唸過好有驚喜 佢嘅感覺少少似披薩但係個底就變咗酥皮😋個酥皮好鬆化 同腩肉完美結合🤤 再加上黑松露醬真係好正 如果大家黎真係建議試試佢 佢有成9塊餅咁多 同朋友一齊夾份食會好啲<黑松露薯條🍟> $48呢個黑松露薯條真係超級抵食 出邊賣緊好貴一份 平時想食都唔捨得食今次見到咁平即刻叫左一份 個黑松露醬真係超好食👌 每一條薯條都係脆卜卜 加上黑松露嘅香味 真係無得輸 最後我同我個朋友係清曬個黑松露醬🤤 提提大家 記得去提前1日去whatsapp訂座 原來會有85折 不過只限正價野食 唔包甜品/特價套餐 仲要無切餅費+無開瓶費+用餐時間120分鐘 勁啱要去餐廳慶祝
仲送咗兩杯氣泡酒比我地 勁開心☺️

<蝦汁大蝦🦐> $128

<松露腩肉酥皮餅🥐> $188

<黑松露薯條🍟> $48
黑松露薯條

提提大家 記得去提前1日去whatsapp訂座 原來會有85折 不過只限正價野食 唔包甜品/特價套餐 仲要無切餅費+無開瓶費+用餐時間120分鐘 勁啱要去餐廳慶祝生日嘅朋友仔🥰

甜牙牙煮意
☎️68827789 (可wts訂座)
📍旺角煙廠街33B號朗廷軒地舖
黑松露薯條
2024-07-12 450 views
位於旺角煙廠街嘅❣︎甜牙牙煮意Cookery Sweet Tooth❣︎係一間主打食西餐同甜品嘅餐廳,座位闊落,燈光柔和,侍應招呼一流,服務態度非常好💗order指定食品+$40仲可以升級為套餐,跟埋餐湯/沙律,飲品同甜品添。最正係而家WhatsApp📲:6024 9426訂座可享有85折優惠呀🤑Booking by Whatsapp:6024 9426 got 15% discount!♥︎折扣條款如下♥︎▪️需24小時前預訂座▫️折扣只限正餐產品,不包括甜品同飲品及特價套餐▪️需於晚上9時前結賬及離座▫️用餐時間120分鐘,無人等位可無限延長時間▪️訂座可免開瓶費及切餅費❣︎漁人碼頭❣︎$118呢個係海鮮意粉,內有花蛤,蝦同八爪魚粒,擺盤好靚👍🏻意粉輕炒,清新滋味。❣︎松露腩肉酥皮餅❣︎$188⭐️推介必食之選😋酥皮餅做得超酥脆👍🏻配料有炒過嘅五花肉,芝士松露醬同蕃茄,烤焗得岩岩好,唔會好油膩,超香口惹味😋❣︎蘑菇湯 凍檸茶❣︎+$40跟餐蘑菇湯綿滑香濃,都幾大碗。❣︎朱古力窩夫❣︎+$50套餐甜品換meun內甜品可以扣$20,來呢度一定要食甜品😍款式超多,賣相精緻,我見到好多枱人客都有order,窩夫外脆內軟,仲有

♥︎折扣條款如下♥︎
▪️需24小時前預訂座
▫️折扣只限正餐產品,不包括甜品同飲品及特價套餐
▪️需於晚上9時前結賬及離座
▫️用餐時間120分鐘,無人等位可無限延長時間
▪️訂座可免開瓶費及切餅費

❣︎漁人碼頭❣︎$118

❣︎松露腩肉酥皮餅❣︎$188

❣︎蘑菇湯 凍檸茶❣︎+$40跟餐
蘑菇湯綿滑香濃,都幾大碗。

❣︎朱古力窩夫❣︎+$50
套餐甜品換meun內甜品可以扣$20,來呢度一定要食甜品😍款式超多,賣相精緻,我見到好多枱人客都有order,窩夫外脆內軟,仲有忌廉,朱古力劇院蛋糕,曲奇碎同朱古力雪糕😋食埋呢個甜品做結尾💗滿足。

2024-07-11
  • 松露腩肉酥皮餅
同老婆出街,佢無乜胃口,淨係想食甜食,但係我又肚仔餓想食啲飽肚嘅野,於是喺旺角周圍行下,睇下啲Menu就決定入去呢間Cookery Sweet Tooth。舖裏面裝修簡約舒適,Menu食品種類唔少,我揀左蝦汁大蝦扁意粉,蝦汁帶有少少辣味刺激胃口,大蝦彈牙鮮味足,扁意粉軟硬適中,好快比我食晒😆另外叫左青醬海鮮酥皮餅,熱辣辣嘅酥皮邊咬落去好香口,加上大蝦同八爪魚粒,夠晒爽口,配上青醬同芝士,又濃香又清新,真係多重嘅享受😋呢個大愛😋老婆幫手食少少酥皮餅之餘就叫左個朱古力心太軟,佢最鍾意就係溫度同埋流出黎嘅朱古力稠糊度啱啱好嘅心太軟,食落去嘅口感真係完全唔同🤣睇佢笑嘅表情都知佢滿意😂十分好🤭另外一邊食嘅時間發現左原來有唔同優惠,例如24小時前預約嘅話可以以85折享受正餐產品,不過唔包括甜品、飲品同埋特價套餐;另外都需要夜晚9點前埋單同離座;如果無人等位可以一直坐,不過有人嘅話就只可以坐最多120分鐘喇;仲有訂座嘅話可以免埋開餅費同切餅費,適合去同朋友慶祝開party🥰喺社交平台標注舖頭仲可以用$2換購蒜蓉包添👍🏻呢間舖主菜同甜品嘅款式種類都非常之多,可惜兩個人真係試唔到啲乜,遲啲有機會會再試下

呢間舖主菜同甜品嘅款式種類都非常之多,可惜兩個人真係試唔到啲乜,遲啲有機會會再試下其他野🤔😆
2024-05-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 朱古力心太軟
  • 青醬海鮮酥皮餅
  • 蝦汁大蝦扁意粉
今次我嚟到旺角呢間西餐廳,原來就係甜品店甜牙牙的西餐廳,聽朋友講餐廳嘅食物質素真係好高,而且價錢又抵食!環境又舒服,服務態度又好好,係一間值得推薦嘅西餐廳。今次我就特登過嚟試吓佢。🤣**蘑菇湯**個湯好creamy呀,飲落去有陣陣蘑菇嘅鮮味,仲帶少少嘅甜味,完全唔會覺得膩。上面仲有少少忌廉同埋啲香草碎,令個湯嘅味道更加豐富,真係飲到唔夠喉呀。🍄‍🟫**蒜片炒安格斯牛柳粒**呢個牛柳粒真係不得了,係我推薦菜式。牛柳粒煎到啱啱好,外脆內軟,咬落去肉汁豐富,而且完全唔韌。配埋超級香脆嘅蒜片,蒜香同牛肉嘅鮮味完美融合,簡直係一絕!🐮**蝦汁大蝦意粉**呢個意粉嘅醬汁好特別,係用蝦頭熬製嘅蝦汁,所以個味好濃郁,充滿蝦嘅鮮甜味!意粉煮得啱啱好,唔會太淋,口感一流!而且蝦都好大隻,爽口彈牙,每啖都食到大大隻蝦,超滿足!🦐**檸檬烤雞**佢哋雞肉首先會用新鮮檸檬醃製,所以醃得好入味,而經過烤煮之後皮脆肉嫩,雞肉好juicy,完全唔會乾!檸檬嘅酸味同雞肉嘅鮮味完美結合,酸酸甜甜嘅,好開胃!🐣**焦糖布丁**呢個布丁真係好好食呀。焦糖脆卜卜,布丁滑溜溜,入口即溶,而且蛋味非常之香!甜度啱啱好,唔會太甜,食

**蘑菇湯**

**蒜片炒安格斯牛柳粒**

**蝦汁大蝦意粉**

**檸檬烤雞**

**焦糖布丁**
呢個布丁真係好好食呀。焦糖脆卜卜,布丁滑溜溜,入口即溶,而且蛋味非常之香!甜度啱啱好,唔會太甜,食完唔會覺得膩!🍮

**紅棗枸杞玫瑰茶**
紅棗同枸杞嘅甜味同玫瑰嘅香味完美融合,飲落去好舒服,仲有養顏嘅功效添。係一個好relaxing嘅飲品選擇!☕️

**蘑菇湯**

**蒜片炒安格斯牛柳粒**

**蝦汁大蝦意粉**

**檸檬烤雞**

**焦糖布丁**

**紅棗枸杞玫瑰茶**
2024-10-18 59 views
一行四人到此,人流極高,應該評價不差!進店後點餐,當中新產品(榴槤酸奶冰)以及(朱古力酸奶冰)實在令人眼前一亮,大開眼界!甜品雪糕味道清淡,沙冰雪水味噥厚,冰底雞蛋布丁(酸中帶益味),心太軟朱古力味道苦澀!幾款味道配搭,結果出奇地嚴重刺激味蕾,一試難忘(合極限重口味人士)本人嘗試問店員當中奥秘,店員解釋:店中冰塊新鮮制造,所以味道噥厚,需布丁更用酸奶制造,所以先能略帶(益)味經此一役,先知原人間美味原來如此,歡迎各路英雄勇士嘗試
一行四人到此,人流極高,應該評價不差!

本人嘗試問店員當中奥秘,

經此一役,先知原人間美味原來如此,歡迎各路英雄勇士嘗試
2024-10-18
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
2024-10-15 110 views
以前一直吃甜牙牙的waffle,今天相隔多年來到旺角區吃飯,飯後當然找個甜品吃啦。原來甜牙牙在原來的店正對面開了這分店,店內除了一向受歡迎的甜點還有西餐意大利粉那些,還有酒精類飲品。Tiramisu鬆餅,配香草雪糕。鬆餅比一般的表面要乾身一點,內裡輕盈入口即化。蘋果肉桂酥皮餅半份,配士多啤梨雪糕。即點即烤的酥皮餅非常香脆,充滿牛油的酥香,配上蘋果粒丶藍莓丶草莓,用中間的吉士醬結合一起,面層一層肉桂粉🥂「香」「脆」!

以前在旺角上班的時候 偶爾下了班也會跟同事到甜牙牙吃甜品 經過疫情 這顆牙還健在 而且還在旁邊長了顆新牙 逆市擴張 現在兩家店都在同一條街 舊的那家專注甜品 新的這家主打西餐和精緻甜品我們先點了個蒜片炒雞腎開胃 雞腎切成了片 炒的時候更入味 跟蒜片和香草一起吃 非常惹味酥皮餅是這裡的特色之一 我們點了海鮮青醬酥皮餅 pizza的做法但餅底用了酥皮餅 很酥脆每塊餅上都有大大隻的鮮蝦和八爪魚 爽口彈牙 烤過後的青醬更香濃 整個配搭都做得很好因為酥皮餅已經點了海鮮 意粉我們就選了腩肉卡邦尼 麵條煮得剛剛好 彈牙掛汁 卡邦尼汁也夠濃郁creamy 腩肉肥瘦相稱 煎至微焦更特顯它的油香甜品我們叫了芒果拿破侖 擺盤很有心思 酥皮烤得剛剛好 吉士軟滑香濃 芒果也新鮮香甜

2024-09-03 95 views
旺角的隱世西餐,無加一服務費,即叫即整,上菜速度都快,用料足,味道精緻,有回頭食的衝動,和king 姐食完再繼續開工。Cookery sweet Tooth ,一間精緻好食的餐廳。平均消費$220左右。蝦汁大蝦$128 大蝦肥美飽滿,厚肉。醬汁用大蝦頭熬製,鮮味足,惹味出眾。意粉吸收醬汁,滋味有彈性。蒜片乾辣椒$88 蒜片多,蒜味澎湃,蒜頭控必試。辣椒的微辣口味,增添蒜味的香濃。乾炒意粉,夠乾身之餘,每條都有蒜頭香。配料有切片的杏鮑菇,與蒜意粉好夾。汁煮鮑魚配牛油杏鮑菇$198一碟4隻,隻隻肥美多肉,彈性十足,新鮮好食。烹調時間拿捏恰到好處。醬汁惹味可口,底部的切粒杏鮑菇亦好美味,吸收了鮑魚汁的鮮甜,口感和味道屬於高質享受。菊花枸杞決明子茶$24要用四個字形容,健康之選!微甜的味道,菊花枸杞的味道飄逸,清新的感覺,越飲越起勁。

蝦汁大蝦$128

蒜片乾辣椒$88

汁煮鮑魚配牛油杏鮑菇$198

菊花枸杞決明子茶$24

2024-08-21
Waiting Time
4 Minutes (Dine In)
2024-09-03 104 views
一間位於旺角內街既西餐廳,之前食過對面馬路同一個老闆既甜品舖,覺得好唔錯,估唔到連西餐都咁有水準。👍餐廳門面光猛,離遠已經見到,室內環境偏暗,幾有情調,中間仲有部大電視不停咁播放MV。南瓜忌廉湯湯嘅口感細滑,清楚見被打成蓉既南瓜,味道好好,冇傳統忌廉湯咁膩蒜片炒雞腎雞腎切得超薄,容易入口,配合埋生熟蒜片,真係無敵組合松露腩肉酥皮餅餅底焗得非常酥脆、好薄,餅面配有腩肉、松露、芝士、蕃茄,口感豐富,而餐廳亦都好細心咁將佢分成九份,方便客人進食💪💪白酒花蛤扁意粉花蛤非常鮮甜,而且超級大隻,由於用白酒煮過,令到佢既海水味更提升,配合吸收了花蛤味既扁意粉,非常惹味,性價比超高😋芒果酸奶總結黎講,餐廳食物質素高,環境舒服,係一個同朋友夜晚食飯傾偈既好地方,非常推薦我家去試😁

南瓜忌廉湯

蒜片炒雞腎
雞腎切得超薄,容易入口,配合埋生熟蒜片,真係無敵組合

白酒花蛤扁意粉

芒果酸奶

2024-08-19
$170 (Dinner)
2024-08-14 63 views
今日早收工,天氣咁熱,諗住同朋友搵個地方hea hea,途經旺角煙廠街泊低部車,就揀左#甜牙牙煮意 入去坐吓。餐廳門牌有唔少特式甜品提供,順道食埋晚餐。全店免收加一服務費,追蹤店舖,更可享$2換取雪糕新地。✅蒜片炒雞腎雞腎比平常食到更為爽口,味道有少少辣,又唔會太過韌。一流開胃小食。✅香煎檸檬三文魚三文魚煎到皮脆肉嫩,燒得岩岩好,唔油、唔腥、唔柴,魚肉好彈牙,食起嚟充滿香氣及鮮味。✅海鮮酥餅批薩批薩屬於薄批,批邊香酥脆口,由芝士烤焗20分鐘左右出爐,一總共分為九件,上邊鋪滿青醬、大蝦、八爪魚粒、薄荷葉等,入口清新,細細一件卻有多層口感。✅朱古力拿破侖千層酥口感酥脆, 內有吉士醬, 配埋個朱古力雪糕 和蛋糕, 食落層次豐富, 值得一試 。老闆好好人請左我哋飲左杯氣泡酒👍🏻。

全店免收加一服務費,追蹤店舖,更可享$2換取雪糕新地。

✅蒜片炒雞腎
蒜片炒雞腎

✅香煎檸檬三文魚

香煎檸檬三文魚

✅海鮮酥餅批薩

海鮮酥餅批薩

✅朱古力拿破侖
朱古力拿破侖

老闆好好人請左我哋飲左杯氣泡酒👍🏻。
2024-07-22 130 views
女生喜歡吃甜品,男生通常偏愛正餐,這兒一次過可滿足大家願望。今晚約會去😍點了:西班牙火腿芒果卷點了這道精緻清爽的前菜,芒果🥭比傳統用蜜瓜更香甜,配上火腿,咸香四溢。加了果仁,口感增加了不少。蒜片炒安格斯牛柳粒炒得香噴噴,每個表面都火喉剛好,不會乾身,用黑椒蒜蓉片調味,也完全蓋不了牛肉的肉味。蝦汁大蝦點了圓意粉,比扁意粉更有咬口,即叫即煮,擺盤漂亮,大蝦彈牙,濃厚海鮮鮮味的橙色汁料全掛面,口味不太稠,食起來較清新。朱古力心太軟朱古力蛋糕焗得恰好,沒有漏餡,叉子一刺就有流心,朱古力醬濃縮,不會好甜。配上呍喱嗱雪糕,牛奶味濃,冰凍解暑,一冷一熱交替,甜品出色。抹茶心太軟賣相不錯,外脆內軟,抹茶味濃郁,蛋糕層薄而濕潤,內餡比上一個更澎湃,雪糕冰凍,也是抹茶口味,還有杏片忌廉、藍莓🫐士多啤梨🍓伴碟呢!食後感:來到才發現24小時前WhatsApp 6024 9426訂座9點前埋單,正價餐牌有85折呢~如果生日來是訂座更實惠,不止免開瓶費,還免了切餅費呀~😆

今晚約會去😍點了:

西班牙火腿芒果卷

加了果仁,口感增加了不少。

蒜片炒安格斯牛柳粒

朱古力心太軟

抹茶心太軟

如果生日來是訂座更實惠,不止免開瓶費,還免了切餅費呀~😆
  • 抹茶心太軟
今日落雨天☔️收工途經旺角突然之間想食甜品,但係又未食晚飯本人又唔係好鍾意食飯類所以見到甜牙牙煮意又有意粉又有甜品啱晒我口味啦😚😚蝦汁大蝦意粉🍝叫左兩個一個是扁意粉一個是圓意粉另外加咗一個蒜油炒小魷魚🦑清香爽脆嘅魷魚帶點蒜香味道叫左兩款小食一個是香烤雞中翼雞翼有2種煮法一種是脆脆的感覺一個是烤焗既方法各有兩種口味最後係我最愛嘅甜品最愛的朱古力心太軟😍😍切開軟綿綿嘅心太軟中間流心暖暖再配雲呢拿雪糕🍧好好食😋真係太飽😙如果唔係都想試吓窩夫🧇唯有下次再嚟嘗試其他甜品😍
今日落雨天☔️
收工途經旺角
突然之間想食甜品,但係又未食晚飯
本人又唔係好鍾意食飯類

切開軟綿綿嘅心太軟中間流心暖暖再配雲呢拿雪糕🍧好好食😋
真係太飽😙如果唔係都想試吓窩夫🧇
唯有下次再嚟嘗試其他甜品😍
2024-07-15
$150 (Dinner)
  • 朱古力心太軟
  • 蒜油炒小魷魚