2018-12-21 461 views
一家六口又再次去到極尚大喜屋狂飲狂食,我都忘記了到底光顧了幾多,但極尚大喜屋從沒有令我失望,只是坐得比較不舒適,香港放題就是這樣吧。今次post的都是我吃得比較多的食物,應該說每次都必點的。看到分別嗎?兩盤分別就是第二盤沒有蟹腳,所以還是魚類及蝦類刺身比較好吃各款壽司也很好吃,我都不知吃了三盤還是四盤了燒烤類雞翼也很好吃,但最好吃的還是燒海蝦,肉質彈牙鮮甜美味因其中一位家人剛好在生日週,所以送上朱古力火鍋,不錯👍🏻

今次post的都是我吃得比較多的食物,應該說每次都必點的。

刺身併盤(1)
刺身併盤(2)

特式壽司併盤

火灸壽司
軍艦系列

各款壽司也很好吃,我都不知吃了三盤還是四盤了

燒海蝦

燒烤類雞翼也很好吃,但最好吃的還是燒海蝦,肉質彈牙鮮甜美味

朱古力火鍋

因其中一位家人剛好在生日週,所以送上朱古力火鍋,不錯👍🏻
2018-11-25
$330 (Dinner)
燒海蝦
2018-12-21 763 views
好耐冇去食放題,女朋友又唔係食得好多嘢,所以放題得黎都要揀間食靚嘢食嘅先得。極尚大喜屋就係我哋嘅首選。呢度永遠都係座無虛席,今日雖然係禮拜一,但係一早條排隊嘅人龍已經喺馬路旁邊默默靜候咁等緊入座。職員都盡快幫我地安排入座,雖然兩個人,但佢好好咁俾咗張四人枱我哋,可能睇得出我一副大食樣特登比張大啲嘅枱我放食物🥰。一坐低二話不說就立即動手,每一張都點左好多唔同嘅食物。等左冇幾耐啲嘢食就陸陸續續咁上台。首先係個刺身拼盤,帶子、赤貝、甜蝦、北寄貝、象拔蚌等等,食材選料不俗,味道鮮甜。例如有時出面食赤貝會有啲腥味,但呢度嘅完全唔會,仲爽口鮮甜,分外美味。蒲燒鰻魚肉厚鬆軟,而且醬汁調味剛好,令人忍唔住再帶多2round。炒珊瑚蚌有意外驚喜,估唔到食放題嘅地方嘅小炒都如此爽口美味,蒜蓉帶出珊瑚蚌嘅鮮甜,值得一試。海膽軍艦用料十足,海膽連同海水鹹味喺口腔裏面徘徊,以放題來講呢度嘅份量真係超多。再嚟就係炙燒左口魚壽司,左口魚燒過嘅情況之下魚油溢出,滋潤壽司上嘅飯粒,更顯油香。最後每人都有一杯雪糕,呢期嘅限定就係Tiramisu,點可以唔試下佢呢。總括嚟講食放題首先梗係極尚大吉屋啦。
熱sake
左口魚壽司
炸榴槤
海膽軍艦
2018-12-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
熱sake
左口魚壽司
炸榴槤
海膽軍艦
2018-12-19 14177 views
食放題都係想試多幾款野,最重要係任飲任食,啱曬大胃王另一半,而我就會貴精不貴多🤭。大喜屋呢個放題品牌都幾岀名,聽朋友講要預早訂位再早d去排隊先可以確保你成功入座🤨 一個平日嘅晚上,我就提早訂左8點半呢輪黎試一試佢!🤙🏻兩大本食物簿,有刺身、多種創作壽司、燒物、炸物、鍋物、天婦羅、甜品等,款式非常多!眼花撩亂👀刺身款式必食帶子、赤貝、象拔蚌☺️回本必食!計我話食刺身就最緊要係新鮮,Re-order咗兩轉都依然保持水準👏🏻凍冰冰又點小得要叫d燒物暖下胃呢🤗 我自己就最中意食牛舌同蒲燒鰻魚串,原來我地兩個人不知不覺一共嗌咗6串先收口😎鰻魚夠厚身,火喉控制做得唔錯,加埋醬汁食十分滋味!牛舌唔會好靭,以放題餐廳黎講,味道同口感都係合格有突🧸熱食方面,蒜蓉蘆筍炒珊瑚蚌好有驚喜,蘆筍幾嫩,淡淡嘅牛油蒜香加上爽口嘅珊瑚蚌,味道意外地比坊間中菜館惹味🤫烤羊架係每次放題必食之選!都幾大隻,不過等得比較耐,慢工出細貨係值得一試嘅!除咗普通飲品之外,佢地仲有梅酒同清酒任飲,前菜沙律亦都多樣化,夠曬爽皮係甜品方面,竟然每人有一款Haagen-Dazz或Movenpick雪糕食物款式夠多、價錢夠親民,大部份食物都熱

壽司🍣
海膽壽司😈

燒牛舌
燒菠蘿

蒜蓉蘆筍炒珊瑚蚌

燒羊架

流心蛋  蟹肉豆腐沙律
黑松露帆立貝沙律

食物款式夠多、價錢夠親民,大部份食物都熱辣辣上枱,夠晒香口。另一樣野要比個Like!兩個人坐得唔會太逼,因為咁啱坐到張3人枱😈唯一要改善嘅係,個到冷氣都幾大,所以見到好多人都著曬大䄛震住食😂
$300 (Dinner)
現時日式放題的食物種類甚為豐富,部份高級放題甚至供應生蠔,蟹腳等,足以媲美酒店的自助餐,當然價錢也相對昂貴; 這次來吃大喜屋的放題屬中價的版本,綜觀款式雖然較少,例如欠缺常見的炸廣島蠔,亦少了自助式的中式熱食及雪糕/乳酪等,但以XXX的價錢可吃足2小時45分鐘,加上食物質素不錯,實在也是值回票價。餐廳場內格局以狹長為主,但每枱的座位也分佈得鬆動舒適。黑松露帶子沙津新鮮的帶子刺身,配上由黑醋及黑松露油調製的醬汁,香味十足之餘又帶點醋酸,十分開胃。沙律菜的配搭則十分普通,雖然有車厘茄,但生菜則選擇中式生菜,依然新鮮,但卻缺少了羅馬生菜的爽口鮮甜。枝豆的味道屬中規中矩,簡單的白灼,甚至沒有加鹽調味,味道清淡,但反而能吃到枝豆的清澀。這裡的刺身有十多款,常見的油甘魚,三文魚,帶子,希靈魚,刺身蝦等都有,比較特別的是北海道蟹腳,本以為日式放題中的蟹腳必然質素參差,但這裡的蟹腳刺身居然鮮甜十足,當然其身型乃是「輕量級的選手」,每隻所含的蟹肉較少,自然不能與酒店的貨色直接比較。其他的刺身水準實屬中上,新鮮爽口,性價比下,實在沒有可挑剔之處。大喜屋的壽司精緻卻有其特色,部份款色相信是自創的,例如名為「

餐廳場內格局以狹長為主,但每枱的座位也分佈得鬆動舒適。

黑松露帶子沙津

大喜屋的壽司精緻卻有其特色,部份款色相信是自創的,例如名為「極壽司」及「尚壽司」的自創壽司,以少量炸脆的煙肉,配上吞拿魚蓉和海膽的大膽配搭,具創意之餘亦十分美味;最令我印象深刻的包括,柚子胡椒油甘魚及龍蝦膏帶子甜蝦。 這裡的壽司以精緻為賣點,在滿足食客包羅萬有的心態下,每件出品一啖一口,保留戰鬥力去挑戰其他菜式。

串燒類則大力推介汁燒鰻魚,及燒牛舌,燒鰻魚軟滑濃郁,帶甜的醬油有如蜜糖般包裹著鰻魚,最重要的還是沒帶半點魚骨,讓人能放心大啖地品嘗;燒牛舌則是我的至愛,串燒的方式令牛肉的油脂香散布口腔中。

味淋魚干是放題少有的款式,加上同樣稀有的日本清酒,我竟然可以在大喜屋一次就嘗到了!!日本清酒可選冷或熱,我選了熱的,而清酒的酒清濃度也不低,估計接近紅酒的濃度,雖然沒有嗆喉的感覺,但酒量不好的我也實在適可而止了。至於魚干真是必試之推介,可以想像成即燒魷魚干,外表干脆之餘,中心的肉質仍帶點柔軟,絕對是家中看戲的小吃佳品。

一夜干

如此高性價比的放題,比現時巿面上質素參差不齊的餐廳,這裡水準平穩而高質,實在已勝一籌!!
2018-12-13
$280 (Dinner)
一夜干
2018-12-15 326 views
臨近年尾到處都好旺場,今次順利食到極尚大喜屋全因預早book好座位。想食得自在建議17:30時段入場,食足165分鐘攬住個肚20:15離場。如果你係大胃王亦可以選擇19:15離場,價錢仲可以平幾十元。極尚大喜屋此分店沒有自助區取飲品甜品,所有柯打也有專人服侍。放題最吸引既刺身除左要款式多,質素亦好重要。比較少餐廳供應既池魚爽口肉質緊緻,呈現油潤的光澤,喜歡食白魚既唔好錯過。油甘魚及三文魚非常肥美,帶子甜蝦比一般放題更甜。特別推薦凍長腳蟹,酒店蟹腳都無呢隻咁重海鮮味。食左2輪好彩既話會遇到有蟹鉗食。枱上一早已準備好剪蟹用剪刀可以大吃特吃。壽司種類比樂天大喜屋更有新鮮感,很適合肚子小但又想嚐鮮的女士。其實有一款唔知係極壽司定瀛壽司,吞拿魚蓉配炸煙肉同海膽醬,味道澎湃。雖然極尚大喜屋沒有殿大喜屋的海膽手卷,但都有供應海膽壽司,海水味豐富。火炙壽司不乏高級的材料如蟹膏、鵝肝、龍蝦膏,記得留肚食壽司。足一把間尺長的原條穴子壽司份量也不可看少啊~燒鰻魚無冰鮮鰻魚醃味重,反而食到魚肉本身的香味,厚身的魚肉加焦香的魚皮非常吸引。枝豆大部分已經出現隙縫輕易可進食,menu亦有hite啤酒清酒可以配埋。必

放題最吸引既刺身除左要款式多,質素亦好重要。

火炙壽司不乏高級的材料如蟹膏、鵝肝、龍蝦膏,記得留肚食壽司

足一把間尺長的原條穴子壽司份量也不可看少啊~

必點♡ 咖喱炒蟹

唔好以前放題既小炒唔得,功夫十足味道都好似架。咖喱汁更加打左蛋花,好想撈汁食碗飯呀!

蟹已經處理過,蟹殼打碎更方便拆肉。睇相就知蟹鉗有幾大隻啦

食評人人都介紹北海道3.6牛奶布甸,因為食過其他放題本來對佢無咩期望,點知一食就鯨吞左3杯!

用最少既魚膠粉凝固奶凍,口感根本是panna cotta。因為用日本牛奶所以好夠味,又唔會太甜,不妨叫杯比同枱既小朋友開心一下。

呢間羊排比普通大喜屋juicy,肉鬆軟帶少少肥。上枱熱既時候要盡快食啦。

Melona蜜瓜雪條,jesley milk ice bar 牛奶同朱古力味都係任食。至於haagen daz及movenpick雪糕就係一人一杯。

Haagen Daz每日仲有季節限定口味,我當天係tiramisu忠於原味揀Movenpick的雲尼拿味。Creamy的雪糕奶成份多比較快溶,睇睇label原來瑞士造難怪咁濃味啦。

終於食均幾種級數的大喜屋 :
殿大喜屋- 最推薦海膽迷去,價錢亦係最貴
樂天大喜屋- 壽司款式最多,設有自助區
極尚大喜屋- 價錢中游,唔食海膽食呢間至抵
大喜屋- 入門之選,食材都唔差
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$290 (Dinner)
  • 咖哩炒蟹
  • 松葉蟹腳
  • 燒香草羊鞍
2018-12-13 282 views
尖沙咀極尚大喜屋,地點超方便,隣近尖沙咀地鐵站B出口。放題價格唔太貴,一般魚生都可以點,生日訂枱仲有優惠。嘩嘩嘩!!!2017 人氣商戶,實至名歸啊!地方夠大,服務亦好。點餐之後五至十分鐘就有得食,啱啱好食完返工再搏殺!午市定食$50起,有沙律,湯,主食+配菜仲有飲品。部分套餐仲可以加雪糕或甜品,超滿足,男仔都夠哂飽。尖沙咀嚟講算抵食!飲品都有唔少選擇!冷熱都有🤪主菜同配菜都大大份,不錯不錯。魚生都幾新鮮。牛肉鋦飯啲牛肉多過飯,份量十足。兩個字,底食!😋😋整體而言真係好正啊!食過一定翻尋味😋
尖沙咀極尚大喜屋,地點超方便,隣近尖沙咀地鐵站B出口。

放題價格唔太貴,一般魚生都可以點,生日訂枱仲有優惠。

嘩嘩嘩!!!2017 人氣商戶,實至名歸啊!

飲品都有唔少選擇!冷熱都有🤪
1972 views

主菜同配菜都大大份,不錯不錯。魚生都幾新鮮。

牛肉鋦飯啲牛肉多過飯,份量十足。兩個字,底食!😋😋
整體而言真係好正啊!食過一定翻尋味😋
2018-12-10 239 views
早兩日與朋友一起食放題旺角尖沙咀港島都有不少放題其中朋友特別喜歡這間位於尖沙咀的極尚大喜屋所以就帶我黎一齊試試啦放題前盤必點~ 魚生刺身 我地將刺身紙中的魚生都點左黎試試 當中有我最愛三文魚 刺生食落十分新鮮 油脂分布剛剛好我們仲點左兩個沙律前菜 分別係大蝦沙律與帶子沙律 細細盤沙律 十分新鮮爽口開胃我地仲點左鰻魚串 鰻魚十分香口 燒得剛剛好加試鰻魚汁 十分滋味我地仲點左不同種類壽司 其中朋友十分推薦海膽 於是點左9件 當初都諗會否太多 但海膽十分新鮮 一口一件 我一人最後都食左4件燒蝦 蝦本身沒有什麼調味 加一點檸檬汁食可食到蝦本來鮮味牛柳粒也不錯 一口一粒 食落有牛香( 牛有牛味😂)雜菇筍炒珊瑚蚌💕 細細一碟小菜 但十分足料珊瑚蚌分量很足炸鮮奶與炸榴槤 剛剛炸起 外表脆卜卜 咬落有十分多的榴槤蓉 十分滋味最後再食甜品~ 完美的一餐 推薦!

早兩日與朋友一起食放題

一口一件 我一人最後都食左4件

燒蝦 蝦本身沒有什麼調味
加一點檸檬汁食可食到蝦本來鮮味

牛柳粒也不錯 一口一粒
食落有牛香( 牛有牛味😂)

雜菇筍炒珊瑚蚌💕 細細一碟小菜
但十分足料珊瑚蚌分量很足

炸鮮奶與炸榴槤 剛剛炸起
外表脆卜卜
 咬落有十分多的榴槤蓉 十分滋味

最後再食甜品

完美的一餐 推薦!
2018-12-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
2018-12-09 231 views
早幾月曾經在極尚大喜屋食過今次媽媽生日 所以再黎大吃一餐💕放題必食~刺身與季節限定的松葉蟹腳三文魚 北海道帶子 赤海蝦 甜蝦等都十分有水準刺身紙仲有新的象拔蚌選擇大家都可以試試!剌身後 點左不少的燒物與炸物 有大大隻北海道帆立貝燒的剛剛好帆立貝配上沙律醬十分滋味燒牛舌燒牛舌十分香 但多吃可能會有點膩所以點了一串 嘗嘗滋味好了還有炸榴槤球 (炸貓山王) 和 北海道脆皮奶新鮮炸起 外脆內軟炸榴槤球裏面有香濃貓山王榴槤榴槤喜好者必點!除咗壽司炸物等等之外 仲有唔少嘅一品料理任君選擇 當中蒜片炒牛柳粒有水準😁上次都嚟嘅時候已經好想試下佢嘅酒精類飲品今次仲是未試到雞尾酒滋味我地點左梅酒~香濃梅酒加冰 配上燒物串燒真係好正😆最後再食兩個雪糕甜品分別係Movenpick 與 Haagen daz 雪糕超值的生日餐🤙🤙
早幾月曾經在極尚大喜屋食過
今次媽媽生日 所以再黎大吃一餐💕

放題必食~
刺身與季節限定的松葉蟹腳
三文魚 北海道帶子 赤海蝦 甜蝦等都十分有水準
刺身紙仲有新的象拔蚌選擇
大家都可以試試!

剌身後 點左不少的燒物與炸物

所以點了一串 嘗嘗滋味好了

還有炸榴槤球 (炸貓山王) 和 北海道脆皮奶
新鮮炸起 外脆內軟

炸榴槤球裏面有香濃貓山王榴槤
榴槤喜好者必點!

除咗壽司炸物等等之外

最後再食兩個雪糕甜品
分別係Movenpick 與 Haagen daz 雪糕
超值的生日餐🤙🤙

2018-12-09 179 views
尖沙咀區放題先來必吃刺身三文魚,油甘魚,池魚王,北寄貝,赤海蝦和甜蝦,新鲜味美。意式黑松露帶子沙律和柚子大蝦沙律一人一人份份量剛剛好。海膽軍艦,蟹子軍艦和櫻花魷魚,必要吃啊 ! 尤其是鲜味十足的海膽軍艦。竟然有中式老火湯,霸王花煲豬骨湯!熱騰騰,香噴噴,湯味濃郁,可與家中老媽煲的老火湯較量,值得一試。牛油雞脾菇,雞脾菇新鮮味香咬口十足,加上牛油香味,吃一次未能滿足,再來多一次!不要錯過的蒲燒鳗魚串,燒汁味美,鳗魚入口溶化般,色香味十足。放題任點任食,再點再吃,一定可以心滿意足。有各款飲品任點,任飲更韓國啤酒,青洒和梅酒。喝梅酒,吃蒲燒照鰻串,最佳配搭。豐富甜品,牛奶布甸香滑,宇治抹茶慕絲味道清新,德國冧洒提子芝士蛋糕,還有焦糖日式芝士蛋糕,真不知應該吃那款先。個胃如有位置,再來個雪糕杯,十分滿足。
尖沙咀區放題

先來必吃刺身
三文魚,油甘魚,池魚王,北寄貝,赤海蝦和甜蝦,新鲜味美。

意式黑松露帶子沙律和柚子大蝦沙律一人一人份份量剛剛好。

竟然有中式老火湯,霸王花煲豬骨湯!

放題任點任食,再點再吃,一定可以心滿意足。

有各款飲品任點,任飲
更韓國啤酒,青洒和梅酒。
喝梅酒,吃蒲燒照鰻串,最佳配搭。

個胃如有位置,再來個雪糕杯,十分滿足。

2018-12-05 177 views
好高質既放題一坐低選擇 不論飲品 熟食 日本野選擇都好多好興奮熟食都幾有驚喜 整得幾好食後放題既日本野感覺都新鮮同有質素全部野味道唔錯唔怕因為係任食而好差有一頁貴野 個頁個d都好正食左幾round
好高質既放題
唔怕因為係任食而好差
有一頁貴野 個頁個d都好正
食左幾round
2018-12-04 210 views
又食放題啦!今次嚟到尖沙咀食極尚大喜屋同朋友訂左8:45嗰場準時入座啦🤤.雖然好耐之前都食過 不過仍然好期待因為大喜屋一向出名係好食 高質的。.依家仲有仲夏夜酒之祭㖭記得年滿18歲先可以飲酒呀我哋點左2杯mocktail Mocktail就無酒精嘅~~~仲夏紅日同韓風柚子茶2杯都唔會太甜的.呢度嘅刺身拼盤仲有蟹腳食三文魚係厚切㗎仲有朋友話必食嘅牛舌串燒同鰻魚鰻魚好淋好juicy 夠入味 燒完尤其香燒菠蘿同雞翼不過不失菠蘿燒得唔錯 唔會乾身.壽司款重質 唔會大大件 係細件的花之戀好食!蟹子多好爽口.另外點咗蟹子沙律好多沙律醬好易入口 唔會太大碗的。牛仔粒同粟米都好食牛油粟米我可以一個人食2個好香 又有益。.仲有老火湯㖭呀好難得食放題都會有湯飲煲得算入味 有少少湯料食吓.最後當然不少得甜品呢度有haagendazs同movenpick雪糕Movenpick就雲尼拿出名最好食Haagendazs就士多啤梨味正滿足晒我呢個心大心細嘅人❤
又食放題啦!
今次嚟到尖沙咀食極尚大喜屋
同朋友訂左8:45嗰場
準時入座啦🤤

雖然好耐之前都食過 不過仍然好期待
因為大喜屋一向出名係好食 高質的。
依家仲有仲夏夜酒之祭㖭
記得年滿18歲先可以飲酒呀
我哋點左2杯mocktail
Mocktail就無酒精嘅~~~
仲夏紅日同韓風柚子茶

菠蘿燒得唔錯 唔會乾身

壽司款重質 唔會大大件 係細件的
花之戀好食!蟹子多好爽口

另外點咗蟹子沙律
好多沙律醬好易入口 唔會太大碗的。
牛仔粒同粟米都好食

Movenpick就雲尼拿出名最好食
Haagendazs就士多啤梨味正
滿足晒我呢個心大心細嘅人❤

2018-12-03 240 views
用app預約左晚上5:30-7:30的放題。去的時候仲很擔心需不需要打電話再去預約一次,但是app都係唔錯的,唔需要再確認,去到排隊就好。一坐低,馬上點刺身!推薦帶子,象拔蚌,北極貝!真系好好食!甜蝦某另一蝦好食。推薦赤海蝦,比較鮮甜,肉質唔散。其他的食品推薦豆腐沙律(本人瘋狂喜愛豆腐,真系推薦),極壽司同尚壽司都唔錯,牛舌好食!北海道帆立貝的話,建議唔好點太多,因為比較膩。食到最後,記得每人摞翻一盒哈根達斯喲!
食到最後,記得每人摞翻一盒哈根達斯喲!

2018-12-01 341 views
8/10.優質放題!上次食過銅鑼灣嘅極上令我對放題重復信心😍今次冇啦啦起刺身癮再黎tst 呢間再戰。.tst 呢間同cwb 有小小唔同,cwb 有個自助區供應d 熱食,飲品,同甜品,而tst 呢間就冇🤷🏻‍♂️不過唔太重要啦,寫單一樣齊。主菜當然係刺身。上菜快同齊,刺身新鮮,好味,冇得頂💯因為食得太忙關係,忘記影tempura🤦🏻‍♂️, 每樣tempura 都做得好好😋推价食小番薯tempura 👍🏻haagen daz /movenpick 每人一杯真係冇得頂啊,大滿足!
8/10
不過唔太重要啦,寫單一樣齊。
主菜當然係刺身。上菜快同齊,刺身新鮮,好味,冇得頂💯

2018-12-01
$270 (Lunch)
  • 海膽軍艦
2018-12-01 234 views
放題耐唔耐都會試下食下不過如果叫我揀大喜屋算係唔錯 而且價錢合理 質素普遍係高的。.早2日又同朋友去左慶祝生日啦佢話好耐無食過放題 就一於去下啦.朋友中意食串燒呢度既燒鰻魚同牛舌好不錯Keep到肉汁 鰻魚好淋身 夠入味牛舌唔會太厚 襯熱食 好爽口.刺身呢度有蟹腳 赤貝 三文魚 三文魚厚切 新鮮 夠凍壽司就精緻啲 有海膽添!芝士蟹柳好香 燒過既芝士好好食.必食就緊係芝士帆立貝夠曬大 加左美乃滋好香.加返左海鮮粥 冬天食暖粒粒入面都有唔少海鮮唔算太濃味 粥底煮得唔錯.我地點既嘢都無乜漏單情況而且係俾足寫既數量值得加分!
放題耐唔耐都會試下食下
不過如果叫我揀
大喜屋算係唔錯 而且價錢合理
質素普遍係高的。

早2日又同朋友去左慶祝生日啦
佢話好耐無食過放題 就一於去下啦
朋友中意食串燒
呢度既燒鰻魚同牛舌好不錯
Keep到肉汁 鰻魚好淋身 夠入味
牛舌唔會太厚 襯熱食 好爽口
刺身呢度有蟹腳 赤貝 三文魚
三文魚厚切 新鮮 夠凍
壽司就精緻啲 有海膽添!

芝士蟹柳好香 燒過既芝士好好食

2018-11-28
Type of Meal
Dinner
2018-11-28 290 views
極尚大喜屋真係我食過最好味最多款既日本放題!我食最早果輪已經見到差吾多全場都full哂,所以要食一定要book位!特別係d大日子!成班人黎食,慶祝好開心!我地點左刺身,三文魚,甜蝦,帶子等等!同出面差不多!但係佢仲有蟹腳果d,季節限定!好當造!而且成程都無漏單既情況!服務做得好好啊!會幫手收野換碟,又有禮貌,絕對要大大力讚賞一下啊!天婦羅蝦,茄子,南瓜蟹棒等等,全部即叫即煮!食落d汁爆出黎!好新鮮啊!必點!而且佢既燒物雞泡魚干真係一絕,配埋佢地既野飲,仲有酒精飲品!真係好盡興啊! 野飲有冰同熱既燒酒,梅酒同埋cocktail ,真係令人愈食愈開胃! 燒酒既味道都好濃,我自己都忍吾住飲左一枝🙈🙈但係見到仲有好多韓國野飲,例如忌廉鮮奶,烏龍茶等等!甜品款式都好多啊!有馬卡龍,蛋糕同雪糕雪棒等等!我食到尾段已經飽到食吾哂😂😂點左個雪糕就完結我美滿既晚餐啦!間吾中食一次,真係好頂癮😍😍質素從來都吾會令人失望

間吾中食一次,真係好頂癮😍😍質素從來都吾會令人失望
2018-11-27