2022-03-30 419 views
個日去到先知,好彩有人no show 先可以食到
真係好好彩
餐廳用QR code落單

*店入面係冇水提供,要飲就要比錢買*

Sea Urchin Pasta ($208)
海膽意粉出晒名超多人推薦
當然要一試
外觀已經好靚,有海膽又有魚子醬係上面
意粉偏粗身,口感煙韌,好彈牙
而且吸汁力100分,每一條都好入味
大家要襯熱食 一凍左就會硬!
白酒蒜片煮紐西蘭鑽石蜆$158
呢何都好值得被推介
石蜆冇沙基本野,脹卜卜好肥美!鮮甜!
白酒蒜片汁好正,忍唔住要飲左幾啖

Sichuan Pepper Lobster🤤 ($248)中西合璧
佢係比較惹味 偏重口味

個日去到先知,好彩有人no show 先可以食到
真係好好彩
餐廳用QR code落單

*店入面係冇水提供,要飲就要比錢買*

Sea Urchin Pasta ($208)
海膽意粉出晒名超多人推薦
當然要一試
外觀已經好靚,有海膽又有魚子醬係上面
意粉偏粗身,口感煙韌,好彈牙
而且吸汁力100分,每一條都好入味
大家要襯熱食 一凍左就會硬!

白酒蒜片煮紐西蘭鑽石蜆$158
呢何都好值得被推介
石蜆冇沙基本野,脹卜卜好肥美!鮮甜!
白酒蒜片汁好正,忍唔住要飲左幾啖

中西合璧
佢係比較惹味 偏重口味
會掩蓋手工意粉蛋香
不過佢嘅龍蝦好新鮮又爽口彈牙,有加分

2022-03-23 704 views
呢間小店平日疫市下都坐滿,可想而知佢有幾受歡迎💛🍝海膽意粉 (8.2/10) $208 🍝四川胡椒龍蝦意粉 招牌菜一定係佢!手工意粉粗身,個人覺得淋咗少少。海膽醬唔係話好濃郁,但係海膽至少唔腥,仲幾肥美。魚子醬好可以幫手帶出鮮味。出面食海膽意粉閒閒哋都要三字頭,所以衡量返個價錢我又覺得OK喎🤣🦞四川胡椒龍蝦意粉 (7.9/10)$248🦞對唔住老闆,但係我覺得有啲似黑椒炒烏冬🤣🤣🤣辣椒味好惹味,連埋辣椒碎食都幾辣下。龍蝦爽口唔霉,係幾得意嘅配搭!(不過我都係麻麻哋fusion嘢hahaha)見店員忙到踢晒腳,態度都仲好好,好helpful,欣賞佢哋嘅用心💛
呢間小店平日疫市下都坐滿,可想而知佢有幾受歡迎💛
🍝海膽意粉 (8.2/10) $208 🍝四川胡椒龍蝦意粉

🦞四川胡椒龍蝦意粉 (7.9/10)$248🦞
四川胡椒龍蝦意粉

四川胡椒龍蝦意粉
2022-02-26 729 views
早左半個月book weekend lunch, 見到咁多人讚個海膽意粉,又唔平,期待左好耐陣海膽味,結果係 無!$208成個海膽意粉係得啲芝士味,個醬冇海膽味,連舊海膽都係得啲啲啲啲海膽味… 仲未計呢個打卡able既野,竟然係冧曬咁上碟,好冇誠意…. 雖然個手工意粉係好彈牙,好有咬口,但整體都係失望。之後個$248既和牛面頰意粉就好食,和牛好香和牛味,好淋,舊牛真係無得彈。扁意粉同樣好食,個調味好重蒜味。但整體係好食,值唔值$248就見人見智。本身想嗌埋甜品,但見呢2道既性價比極低,決定算數。連加一埋單$502,零前菜,水都要加錢既情況下,真係唔會再試🙏🏻

2022-02-23 560 views
-{💛大坑手工意粉🍝}又揾到間手工意粉喇🤓今次黎到大坑食lunch 試2款pasta🤤Sea Urchin Pasta🤤 ($208)意粉質地係粗而彈牙😍上面有啲魚子醬加埋海膽🤓海膽食落係甘甜嘅後尾先有少少嘅腥味 個汁就係忌廉味😆👖褲評: 8.5/10🤤Stewed Wagyu Cheek Tagliatelle🤤($248)依個牛頰肉係世界級🤩🤩🤩🤩識落好腍身仲要有啲膠質嘅☺️幸福感🆙👻個汁就鹹香味偏重 係似返港式嘅味道🥳質地就比頭先嗰個易咬啲嘅😜👖褲評: 9/10🤤Sichuan Pepper Lobster🤤 ($248)食咗一啖條脷已經麻到頂唔順😂😂😂好辣吖!!!不過龍蝦肉質爽彈🥳👖褲評: 6.5/10呢度嘅手工意粉全部都好高質 可以encore☺️順帶一提依度唔洗切餅費嘅😚環境幾舒服你慶祝生日很ok😙性價比: 8.5/10服務: 8/10環境: 8.5/10🚩 Dough Kitchen 🚩地址: 大坑布朗街21B號地下 #fuudjai #fuudjai西餐 #fuudjai大坑 #fuudjai💛
{💛大坑手工意粉🍝}

🤤Sea Urchin Pasta🤤 ($208)

👖褲評: 8.5/10

Sea Urchin Pasta
Sichuan Pepper Lobster
Sea Urchin Pasta
  • Sea  Urchin  Pasta
-<<🐮🍝>>款款都出色嘅意粉店💛仲係良心小店top 1🏆 食完當日已經決定會再訪~🥰.1️⃣Sea Urchin Pasta | $208 | 8.8/10醬汁好creamy 係淡淡海膽香~一啲都唔腥 非常加分🤙🏼麵身超Q彈👶🏼每條麵都均勻掛汁主角海膽都幾鮮甜💕招牌認證.2️⃣Stewed Wagyu Tagliatelle | $248 | 9/10個慢煮和牛好有驚喜 必點‼️有膠質入口即溶 又唔肥膩~個醬就普通鹹蠔油咁 較中式麵條偏粗~依然有咬口正正子🙌🏼.3️⃣Sichuan Pepper Lobster | $248 | 8/10當日special會寫係牆上面塊板川辣特色發揮到極致👅龍蝦肉鮮甜🦞嗜辣先好揀😎.大坑位置對我嚟講少遠🤏🏻但嗰度真係好多餐廳好想試~遲啲會再去✨.📍 Dough Kitchen 大坑布朗街21B號地下.#jacstomach_銅鑼灣#jacstomach_西式

<<🐮🍝>>
款款都出色嘅意粉店💛仲係良心小店
top 1🏆 食完當日已經決定會再訪~🥰
醬汁好creamy 係淡淡海膽香~
一啲都唔腥 非常加分🤙🏼
麵身超Q彈👶🏼每條麵都均勻掛汁
主角海膽都幾鮮甜💕招牌認證
個慢煮和牛好有驚喜 必點‼️
有膠質入口即溶 又唔肥膩~
個醬就普通鹹蠔油咁 較中式
麵條偏粗~依然有咬口正正子🙌🏼
當日special會寫係牆上面塊板
川辣特色發揮到極致👅
龍蝦肉鮮甜🦞嗜辣先好揀😎
大坑位置對我嚟講少遠🤏🏻
但嗰度真係好多餐廳好想試~
遲啲會再去✨
📍 Dough Kitchen
#jacstomach_銅鑼灣
#jacstomach_西式
📍大坑 𝚃𝚊𝚒 𝙷𝚊𝚗𝚐❝成為最愛既手工意粉店之一🍝款款都好高質💥果然必食海膽意粉🧡和牛亦一試難忘😍❞🧡𝐒𝐞𝐚 𝐔𝐫𝐜𝐡𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚 $208 (4.5/5)我平時唔食海膽 但見佢係呢度既signature點都要試😌一食超有驚喜🥰😱好中意個醬!!😍超thick同creamy 少少鹹鮮味而重奶油香 一d腥味都冇 意粉掛滿汁(啖啖都食到成嘴醬汁個隻😜) 撈埋面頭鹹香既飛魚籽食 好impressive❤️👍🏻粗身意粉al dente而有彈性 叉起個時好bouncy!🤏🏻仲有幾舊海膽 我試左少少 其實好新鮮香甜 不過我都仲係覺得有少少少少腥👀交比朋友食啦🤣🐮𝐒𝐭𝐞𝐰𝐞𝐝 𝐖𝐚𝐠𝐲𝐮 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐤 𝐓𝐚𝐠𝐥𝐢𝐚𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞 $248 (4.5/5)我地幾個一食完個和牛都雙眼發光🤩一致認為超好食😭首先佢好腍 油脂感足夠 咬兩下就化開 仲有少少膠質位🤤另外佢牛味超濃郁 仲有和牛重油脂既香味😋鹹香醬汁就冇咩特別 意粉同樣好有咬口☺️🌶🦞𝐒𝐢𝐜𝐡𝐮𝐚𝐧 𝐏𝐞𝐩𝐩𝐞𝐫 𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚 $248 (4/5)哇 呢個食得辣先好叫🤣因為佢個麻辣度都幾勁🥵雖然好惹味 但對我而言有d過鹹👅龍蝦嫩滑juicy
📍大坑 𝚃𝚊𝚒 𝙷𝚊𝚗𝚐
❝成為最愛既手工意粉店之一🍝款款都好高質💥
果然必食海膽意粉🧡和牛亦一試難忘😍❞

Sea  Urchin  Pasta

Stewed  Wagyu  Cheek  Tagliatelle

Sichuan  Pepper  Lobster  Pasta
哇 呢個食得辣先好叫🤣因為佢個麻辣度都幾勁🥵雖然好惹味 但對我而言有d過鹹👅龍蝦嫩滑juicy夠新鮮 微微燶邊有燒香🔥

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍Dough Kitchen
大坑布朗街21B號地下

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_大坑

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_西式
Sea  Urchin  Pasta
  • sea urchin pasta
  • 海膽意粉
2022-02-08 311 views
大坑不嬲都好多好野食~今次就黎試呢間出名海膽意粉既餐廳😌-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Sea urchin pasta $208好creamy條條pasta都好重海膽味🤤🤤同埋佢一d都唔腥~仲有佢d pasta係home-made, 好煙靭好彈呀👍🏻
大坑不嬲都好多好野食~今次就黎試呢間出名海膽意粉既餐廳😌
-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Sea urchin pasta $208
大坑本身就係一個卧虎藏龍的地方,一間間香港小店隱藏着一個個不同的故事,留待到訪者逐一探索和發掘。林林總總的餐廳,要選上一間心儀小館就絕對不是易事,加上大坑小店的門面大多比較樸實低調,要選定一間餐廳往往都要花上不少時間和心思。 Dough Kitchen 坐落於布朗街,幾度玻璃門後就是大約二十人的座位,整間店鋪最吸睛的就只有左邊一個半圓形大窗供人親眼看着手工意粉的製造,稍不留神便會錯過。意粉+薄餅向來都是小妹的至愛系列之一,再知道Dough Kitchen 主打手工製作,二話不說便選上了它。幸好我們遇到了最後一個沒有訂座的位置,不然就要跟心儀的它說再見 新年選對了餐廳,吃了滿足的開年飯,應該是整年有食神的好意頭 比較之下,手工意粉簡直係全日之最 即使 Parma Ham Pizza 好味(絕對不會令人有飽滯感),手工意粉的出色度將它完勝。海膽意粉有咬口之餘,掛汁程度極佳。海膽分量足料又唔腥,就連平日不愛海鮮的朋友都盛讚另一推介係Hokkaido scallop with mozzarella ,切開了的帶子跟薯容+芝士一起焗,拉絲效果超強 。一口就可以同時品嚐帶子、薯蓉和芝士,而且不會有

新年選對了餐廳,吃了滿足的開年飯,應該是整年有食神的好意頭

比較之下,手工意粉簡直係全日之最
Parma  ham  pizza
Sea  urchin  pasta

另一推介係Hokkaido scallop with mozzarella ,切開了的帶子跟薯容+芝士一起焗,拉絲效果超強 。一口就可以同時品嚐帶子、薯蓉和芝士,而且不會有呢完帶子還餘下薯蓉和芝士的問題,小妹要大讚這個貼心的烹調手法
Baked  Hokkaido   Scallop  with    Mozzarella

自家製的Kombucha 都頗好飲,不會太甜,不過感覺好像比較適合炎熱的天氣。
Kombucha

整體而言,dough kitchen 是手工意粉和薄餅愛好者一個不錯的選擇!雖然價錢有點高,但無論服務和食物質素都令人滿意。大家可以挑選一個悠閒的下午過來品嘗一下這裏的好風光
待晚市回復,小妹都要再來試一試牛面頰及和牛意粉呢!
2022-02-05
$250 (Lunch)
Parma  ham  pizza
Sea  urchin  pasta
Kombucha
2022-02-03 223 views
適逢👦🏻生日,咁👦🏻同兩個好朋友就去大坑食西餐,今次就encore Dough Kitchen (上次食過海膽意粉念念不忘)。今次同樣渡過咗個美好既晚上🥰。🌟Seared Parma Ham Wrapped Hokkaido Scallop with Caviar🖤香煎北海道帶子伴風乾火腿魚子醬厚身嘅北海道帶子煎至金黃色,食落去唔會有雪味,外有少少脆口冇出水,內裏好軟腍,生熟程度控制得好好👍🏻。加上咸香嘅風乾火腿配上魚子醬,整個配搭好有驚喜!🌟Sea Urchin Pasta海膽意粉🍝海膽意粉係Dough Kitchen既招牌菜,之前連唔食海膽嘅👧🏻都大讚🤪。呢到嘅意粉係手工製,好有口感係Al Dente!海膽都係好足料,海膽味道濃郁好creamy ,👦🏻忍唔住叫多碟海膽意粉獨食😼🌟Parma Ham Pizza巴拿馬火腿薄餅薄餅餅底搓得超薄幾香脆,加上Parma Ham🥓、白松露、Mozzarella Cheese同火箭菜,整個薄餅組合好和諧🇮🇹。餐廳環境以木為主調好有溫暖嘅感覺,岩哂朋友聚餐或情侶去拍拖👫(情人節好推介👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻)

🌟Sea Urchin Pasta海膽意粉🍝

🌟Parma Ham Pizza巴拿馬火腿薄餅

$208海膽意粉🍝(sea urchin pasta - uni sauce)$159 香煎北海道帶子伴風乾火腿魚子醬🥓(seared parma ham wrapped hokkaido scallop with caviar) $108 baked hokkaido scallop with mozarella🧀 (芝士焗帶子) 有酒精及無酒精飲品,咖啡或茶選擇,加一服務費週末同朋友👭🏻chill out可以一試【味道】海膽意粉🍝有濃厚既芝士海鮮味,唔覺得係海膽味,不過味道不錯,海膽唔算特別新鮮,份量唔係特別多,$208算係咁,個人覺得海膽熱熟左無刺身生食咁好味香煎北海道帶子伴風乾火腿魚子醬🥓呢個配搭有D驚喜,帶子煎得岩岩好,不太乾,不太硬,presentation幾靚baked hokkaido scallop with mozarella🧀帶子配芝士也可以,但感覺上mozarella同帶子不是融為一體,但都係好食既建議唔好叫太多芝士野,如果唔係好滯🥴【環境】大坑一向比人感覺好chill,weekend好值得去餐廳裝橫幾靚,不過D枱好逼,同格黎台距離好近餐廳用QR code手機落
有酒精及無酒精飲品,咖啡或茶選擇,加一服務費
週末同朋友👭🏻chill out可以一試

【味道】
建議唔好叫太多芝士野,如果唔係好滯🥴

【環境】
大坑一向比人感覺好chill,weekend好值得去
餐廳裝橫幾靚,不過D枱好逼,同格黎台距離好近
餐廳用QR code手機落單,但menu既食物有D難係手機搵,侍應只會教你點落單,唔會幫你落
整體黎講都有D特色,去開大坑可以試下
海膽意粉sea  urchin  pasta
香煎北海道帶子伴風乾火腿魚子seared  parma  ham  wrapped  hokkaido  scallop  with  caviar
baked  hokkaido  scallop  with  mozzarella

2022-01-16
$658 (Lunch)
Celebration
Birthday
  • Seared Parma Ham Wrapped Hokkaido Scallop with Caviar
2022-01-07 538 views
聽聞大坑係好多野食但成日都嫌遠就從來都無黎過今次我終於都出城喇!🤣鋪頭細細間 座位唔多想食的話記得要上網book定位就返收工時間同埋要喺CWB買野我地book左8點3先入座兩個都好肚餓 所以都叫得多野首先叫左個chef special 既baked Hokkaido scallop with mozzarella估佢唔到原來D scallop唔係原粒 係切左 咁可以一口食曬scallop加薯蓉同芝士覺得呢點幾體貼haha芝士都幾多 十分邪惡🤤雖然係焗但scallop岩岩好 唔會過熟強烈建議要趁熱食 如果唔係凍左芝士硬左就無咁正之後就有兩個mainFriend想食pizza 所以就揀左個parma ham pizza係蕃茄醬底配左火箭菜面頭再加parma ham食落唔會好漏 我都食到3塊 (平時pizza淨係食到1塊lol)而且parma ham唔會太咸 最正既係Stewed Wagyu Cheek Tagliatelle 同平時食開既和牛完全唔同 正十倍平時食既和牛已經係油脂豐富同平均而面頰肉仲多左種黏黏地既感覺 相信隻牛塊面都幾多骨膠原😂食落更加嫩滑而且份量仲好多 (雖然係幾貴)飲品
聽聞大坑係好多野食

同平時食開既和牛完全唔同 正十倍
平時食既和牛已經係油脂豐富同平均
而面頰肉仲多左種黏黏地既感覺 相信隻牛塊面都幾多骨膠原😂
食落更加嫩滑
而且份量仲好多 (雖然係幾貴)

飲品方面 我就叫左杯Peach Jelly soda
佢既Jelly係勁多 甚至多過液體 (其實我真係想飲野 但感覺似食甜品多D)
不過個口感幾得意 軟綿綿咁

總括黎講食物質素係好高分既
只係真係有D貴
不過我都覺得不妨一試
尤其是係個pasta 唔係度度有得食
2022-01-04 347 views
What for dinner?🇮🇹 Italian 🇮🇹 🍝 Hand made pasta 📍 Dough Kitchen What to order?🍝 Sea Urchin Pasta………………....$208舖頭最出名嘅海膽意粉個手造意粉嘅質感有啲chewy同出面食嘅好唔同,佢個海膽唔會好腥,就算我嘅朋友平時唔食海膽佢都一樣食到呢一個海膽意粉,仲話好好味添。海膽嘅份量多幾多大約有一個西餐匙羹左右,上面仲加咗啲魚子醬添。推薦!🍝 Sukiyaki Beef Tagliatelle ……...$188因為係Sukiyaki有啲少少甜甜地,都幾特別。牛肉都幾林加埋蛋嘅感覺真係好似食緊真嘅Sukiyaki咁。🎈chef’s recommendation on the wall牆上面仲有每日嘅廚師推介,包括唔同嘅意粉同埋酒
What for dinner?
🇮🇹 Italian 🇮🇹
🍝 Hand made pasta
📍 Dough Kitchen

What to order?
舖頭最出名嘅海膽意粉

牆上面仲有每日嘅廚師推介,包括唔同嘅意粉同埋酒
小編今日來到大坑隱世手工意粉小店Dough Kitchen✨由於餐廳座位少,所以記得提早預約,walk-in就可能要看運氣,來到這裡人氣招牌是「海膽意粉 」,海膽控必試🧡這道「海膽意粉」吸睛指數簡直💯 沾滿金黃海膽醬汁的手工意粉上有大片厚身火炙海膽,仲有魚子醬😍 手工意粉的製作更花功夫及時間,手工意粉麵質口感彈性帶點al dente,散發陣陣蛋香🥚橙黃色的海膽醬汁極為濃郁,做到完全掛汁的狀態,每啖意粉都是濃濃的海膽甜味😋仲有熟海膽在意粉裡面,增加海膽香味,夠晒新鮮同足料🧡前菜白酒蒜片煮紐西蘭鑽石蜆💎每粒蜆肉都是脹卜卜的,非常鮮甜肥美,味道比一般蜆肉更加濃烈,而且沒有一粒沙,就憑這一點可見餐廳對食材的要求絕對不低,加上白酒、香草和蒜片的湯汁,令蜆肉鮮味更為突出👏🏼伊比利亞黑毛豬鞍🐷 脂肪部分油潤甘香,肉味香濃,但是豬鞍肉部份較乾身,味道較一般,配菜有紅蘿蔔、香菇、火箭菜、車厘茄,中和豬鞍的肉膩感☺️🍽: 海膽意粉;白酒蒜片煮紐西蘭鑽石蜆;伊比利亞黑毛豬鞍👅好味指數:7.75/10;7.5/10;7.0/10💰消費:HK$208;HK$158;HK$268📍 地址:Dough Kitchen

🍽: 海膽意粉;白酒蒜片煮紐西蘭鑽石蜆;伊比利亞黑毛豬鞍
👅好味指數:7.75/10;7.5/10;7.0/10
💰消費:HK$208;HK$158;HK$268
📍 地址:Dough Kitchen (大坑)
2021-12-18 423 views
聽朋友講依度嘅海膽意粉好出名所以約埋一齊嚟試下!嚟到先發現意粉係手工製.睇睇餐牌先今次無試前菜因為主力想試意粉於是點咗海膽意粉﹑虎蝦配櫻花蝦扁麵同埋Parma Ham Pizza.虎蝦配櫻花蝦扁麵意粉煙韌帶少少硬醬汁掛滿意粉表面好惹味但櫻花蝦味略淡整體口味配搭幾清新而意粉嘅配菜食落新鮮爽口加埋幾隻蝦都大大隻!.Parma Ham Pizza 8吋pizza有分8吋同12吋因為已經點咗兩個意粉所以點一個8吋就夠哂3個人食喇!一上檯聞到黑松露香pizza面鋪滿火箭菜連埋鋪滿芝士同蕃茄醬嘅餅底好好食每件pizza配一塊parma ham啱啱好!唔會太鹹.海膽意粉意粉上鋪咗幾片有份量嘅海膽意粉形狀有少少似烏冬質地同扁麵一樣帶少少煙韌醬汁惹味而海膽係鮮甜但味唔算好突出整體都唔錯.話說嚟到大概8點都需要等20分鐘所以建議要早少少book檯就唔洗等!
聽朋友講依度嘅海膽意粉好出名
所以約埋一齊嚟試下!
嚟到先發現意粉係手工製

醬汁掛滿意粉表面好惹味

但櫻花蝦味略淡
整體口味配搭幾清新
而意粉嘅配菜食落新鮮爽口
加埋幾隻蝦都大大隻!
Parma Ham Pizza 8吋

pizza有分8吋同12吋
因為已經點咗兩個意粉
所以點一個8吋就夠哂3個人食喇!
一上檯聞到黑松露香
pizza面鋪滿火箭菜
連埋鋪滿芝士同蕃茄醬嘅餅底好好食
每件pizza配一塊parma ham啱啱好!
唔會太鹹

意粉上鋪咗幾片有份量嘅海膽
意粉形狀有少少似烏冬
質地同扁麵一樣帶少少煙韌
醬汁惹味
而海膽係鮮甜但味唔算好突出
整體都唔錯

話說嚟到大概8點都需要等20分鐘
所以建議要早少少book檯就唔洗等!
2021-12-16
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$242 (Dinner)
  • 虎蝦配櫻花蝦扁麵
2021-11-25 536 views
生日飯朋友帶咗我去食好好食嘅手工意粉!坊間一般連鎖店嘅手工意粉都要接近$300一碟,呢間小店每款都係約$200,算係幾抵食!佢哋嘅手工意粉夠柔韌彈牙,好食到我哋叫咗三款試,每款都好好味!除咗意粉,薄餅都好好食,值得一試!💰海膽意粉 $208呢個係必食推介!海膽好鮮甜,集合咗西、日式元素,感覺好特別!📍Dough Kitchen🔍地址︰大坑布朗街21B號地下

💰海膽意粉 $208

📍Dough Kitchen