2007-05-31
中學時代已經發現有呢間餐廳, 同我個英文名一樣, 所以當年已經決心要o向呢度做我一世人唯一要做的其中一件事- 求婚!竟然一個weekday都要早幾日book位; 早前安排好鮮花, 於當日18:00送到Felix, 當然同waitess早已經溝通好, 先幫我存好了!大約1900左右到, D waitess好醒目咁先安排我o地坐好, 等我出去先問我D花想幾時送?! 我冇咩idea, 佢suggest我上desert時送吧!!!幾個位要讚:1. steak - 好好味2. 雞胸- 都整得唔乾3. 送花做我o既求婚後, waiter主動過o黎幫我o地take photo, 仲送o左份朱古力點心同埋champagne俾我o地, 仲好幾個waiter waitess過o黎恭喜我o地! ... 令我未婚妻勁開心!!!當然要提, 就係toilet係一定一定要去!!!
幾個位要讚:
1. steak - 好好味
2. 雞胸- 都整得唔乾
當然要提, 就係toilet係一定一定要去!!!