2009-01-01
呢間野係葵芳果時我好仲意去,環境舒服,食物又好,價錢又合理.唔知點解要搬去大角咀,地點變得好唔方便(因為奧海城行過去,要經過d黑媽媽既街)今日31/12/08 去食,價錢係每款加$20,我覺得節日黎講可以接受.食物水準 : 同以前分別唔大,所以論食物我係仲意既環境 : 地方迫左好多,唔知係因為今日係31/12/08定係轉左大角咀舖關係,好迫,2人枱中間差d行唔到.服務 : 依然好快有人同你換碟,但d笑容無以前咁好lu今日係31/12/08,我知每枱只可以食2個鐘,但好唔仲意既係,一個半鐘佢已經俾左張單我,叫我埋.我埋完單.去埋toilet返黎.唸住座多2分鐘執執個樣,點知個waiter已經走過黎話出面有人等緊.趕我地走. (但其實我由入座到走,都只係1個鐘零9個字,都未夠鐘已經俾人追左2次走!) 如果係特別日字,我唔建議去囉,真係好趕,我見出面門口負責點人到未果位姐姐,耐不耐又走入黎睇下有邊個夠2個鐘就趕佢走.呢樣真係唔好囉!另外 : 佢講明係我地叫.佢先上主菜. 但我地食食下前菜時佢突然上主菜.我都無叫佢上,佢好似趕你食快d咁.仲有一樣野. 我見人地埋單時waiter哥哥每人送左本2
食物水準 : 同以前分別唔大,所以論食物我係仲意既
服務 : 依然好快有人同你換碟,但d笑容無以前咁好lu
仲有一樣野. 我見人地埋單時waiter哥哥每人送左本2009年筆記薄,但到我埋單時,果個waiter姐姐又唔俾我,我唔知點解會咁.點解人d枱有,一d枱無.?? 好似令人覺得大細超咁.