2019-06-08 98 views
今日落開藍田買野,經過啓田商場,決定喺度食埋晚餐。我地叫左一碟油炸鬼雞翼,一碟菜心,同兩碗車仔麵。第一碗有魚皮餃,蘿蔔,溏心蛋,配米線同麻辣湯。魚皮餃正常啦,最岀色係溏心蛋,本身有醃過,亦做到真正溏心。另外米線有啲偏淋。另一碗係久違嘅廚師腸,蘿蔔,入味冬菇同溏心蛋,配米粉同麻辣湯。好開心喺車仔面檔食到廚師腸!必食嘅仲有非常夠味嘅蠔油冬菇!另一推介係油炸鬼雞翼,又香又脆,肉質鮮嫩!叫咁多野食連野飲都係一人大約$70,超抵!
今日落開藍田買野,經過啓田商場,決定喺度食埋晚餐。

2019-06-08
5 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
2019-06-04 199 views
今日在藍田呢邊搵晚餐,行行下啟田商場見到有車仔麵,於是就坐底先購票, 再取餐MENU 好清楚顯示亦有單張供客人閱覽先選款式夠多,唔想揀,亦有D  set 好左比大家選擇我今日揀左唐生菜, 豬紅, 蠔油小花菇,炸醬, 溏心蛋, 再加沙爹汁超級惹味呢有辣醬提供~好啦, 今日試讚岐烏冬, 都幾彈牙冬菇幾香口, 又大粒, 有口感溏心蛋好suprice !!! 蛋的生熟程度剛剛好~ 炸醬另外分開上, 味道帶甜, 好濃味, 正呀~驚喜之作係油炸鬼雞翼, 外層非常香脆, 咬落去似油炸鬼, 但唔會太油, 食落口好香口又入味~ 推介必試~入埋杯黑豆漿最perfect 食完記得自己入番個盤
先購票, 再取餐

MENU 好清楚顯示
亦有單張供客人閱覽
先選款式夠多,唔想揀,亦有D  set 好左比大家選擇

超級惹味呢

有辣醬提供~
好啦, 今日試讚岐烏冬, 都幾彈牙
冬菇幾香口, 又大粒, 有口感
溏心蛋好suprice !!! 蛋的生熟程度剛剛好~
溏心蛋

炸醬另外分開上, 味道帶甜, 好濃味, 正呀~
入埋杯黑豆漿最perfect
食完記得自己入番個盤
2019-05-28
Dinner
2019-06-03 94 views
又係麵😂平時除咗中意食米線,第二選擇就係食車仔麵,通常都會揀河粉。—————————————————————呢間全部係快餐店形式,直接去收銀同店員講低食咩,然後拎住飛仔搵定位坐等叫號碼,同大xx啲連鎖店一樣,野食要自己去拎。👉🏻配餸:叫咗咖哩魷魚、脆味䐁爽肉,兩者都係每款$13。前者魷魚都切得幾大塊、食落都好爽口。後者係另上,份量比想像既多,炸得幾脆,食落質感似豬頸肉。$10既溏心蛋真係好正,真係做到溏心效果,吉開蛋黃流出黎個下真係好正🤤$8 試咗豬大腸,因為某人所以中意咗食,今日呢啲見到洗得都算乾淨。👉🏻麵底:叫咗河粉,份量都好多,河粉吸湯後食更好味。朋友叫咗米線,都算正常。👉🏻湯底:呢度+$1有三款湯揀,傳統湯係免費。咖哩湯幾濃味同少許結身,可以一試。另外,麻辣湯有大中小既程度選擇,今次試咗小辣,下次可以再level up 🤣👉🏻小食:呢度既小食都幾多款式,幾中意油炸鬼豬扒($15),炸粉好薄,食落都脆口,好正。一客切開咗四份。瑞士花香雞翼($19),總共有三隻,好少食雞翼會有花香味,幾特別。美味酸齋($15),估唔到車仔麵舖都會有齋食😂真係夠曬開胃。👉🏻飲品:呢度加一杯豆漿只需$

—————————————————————

👉🏻配餸:叫咗咖哩魷魚、脆味䐁爽肉

👉🏻小食:呢度既小食都幾多款式,幾中意油炸鬼豬扒($15)
,炸粉好薄,食落都脆口,好正。一客切開咗四份。

👉🏻飲品:呢度加一杯豆漿只需$8,抵好多,仲有黑同白揀。
Instagram :@noodles_queen_food
🍚: natalietongym
大眾點評:米線皇后
Facebook: noodles_queen
👉🏻#跟住皇后去藍田
2019-05-31
Lunch
2019-06-01 84 views
今日約咗好姐妹和佢仔仔行街街,之後去藍田覓食,行過一間叫臨記車仔麵的餐廳,見到排曬長龍,一定好好食,所以我哋決定食呢間😆我們研究咗好耐,都係<精選配搭>的套餐最抵食,我哋叫咗2個套餐加3個小食,3個人share 食,咁就可以試多啲嘢😆我哋叫咗牛魔王再加蠔油小花菇,我揀咗麻辣湯底配米線🍜牛魔王套餐有牛腩,牛肚,牛丸,蘿蔔,韭菜。牛腩和牛肚都炆得好入味,牛丸爽口彈牙,蘿蔔又甜又多汁,我另外加的蠔油小花菇都好好味,花菇好滑好有菇味🍄麻辣湯底又麻又辣🌶食每一啖都好刺激我味蕾,米線好彈牙,呢碗米線超級好食啊😋再叫咗化骨龍套餐加溏心蛋,化骨龍套餐有瑞士花香雞翼尖,秘製豬軟骨,自家製鮮竹卷,墨魚丸和唐生菜。瑞士花香雞翼尖和豬軟骨炆得好林好入味,自家製鮮竹卷好大條,卷咗好多材料,外皮煎到金香可口,墨魚丸好彈牙。我哋揀咗咖哩湯底配河粉,真係勁有驚喜,咖哩湯底好香好濃,即時提升成碗車仔麵質素,真係堅好食😋呢個溏心蛋真係好食都不得之了🥚真係堅流心🤤勁有蛋味🍳真係必食推介👍🏻我哋再叫咗瑞士花香雞翼🌼呢個雞翼一放入口會散出陣陣桂花香味,雞翼醃得好入味,仲好大隻,第一次食有花香的雞翼🌼超好食🥰仲有

仲有叫咗油炸鬼雞翼,雞翼係即炸,外層炸到超脆,真係好似食緊油炸鬼😆

仲有叫咗油炸鬼豬扒,都係即炸嘅,豬扒好大塊,一放入口啖啖肉,外脆內軟又夠Juice🥰

朋友個仔食到津津有味😋仲叫我下次要再帶佢嚟食車仔麵😆

大部分位都坐滿,冷氣氣好夠凍,坐得都好舒服👍🏻

有個自助吧可以自己斟水,攞餐具和攞調味料,好細心💖

呢間餐廳真心推薦,因為好食又抵食,份量又夠多,仲有幾十款餸比您揀,又有4款湯底可以揀,真係爆正😻唔怪之得咁多人排隊啦😻

2019-05-02
$50 (Dinner)
  • 溏心蛋
  • 油炸鬼雞翼
  • 牛魔王
  • 瑞士花香雞翼
車仔麵係香港一個特色美食,餸菜夠多選擇價錢又夠平民化,但要搵好味既車仔麵實在唔容易,店家需要係湯底、麵條同餸菜都下功夫,今次介紹既呢間車仔麵就成功係湯底同餸菜方面帶到驚喜俾👦🏻👧🏻。👧🏻就叫左咖哩湯底既米線加咖哩魷魚、秘製牛孖筋、蠔油小花菇同溏心蛋,👦🏻就叫左番茄湯底既米粉加蘿蔔、回味豬大腸、自製鮮竹卷同脆味豚爽肉,另外再加左三隻油炸鬼雞翼同瑞士花香雞翼😆講下個湯底先,咖哩湯底比👧🏻想像中辣左少少,唔知係咪因爲加埋咖哩魷魚所以更加辣,不過試飲左幾嗒都無頸渴既感覺,最正係唔會得咖哩既色而無香味同辣味,而番茄湯亦係好吸引,濃郁既湯底入面夾雜住番茄既酸甜味,如果配料係吸湯既餸菜一定好正😋每一款餸既份量都唔少,而最令👦🏻👧🏻有深刻印象既就係咖哩魷魚、溏心蛋、蘿蔔、豚爽肉同兩款雞翼,首先魷魚既咖哩味好香濃,每一塊魷魚既size都好大但唔會難咬開,而溏心蛋就係原粒上既,咬開中間啲蛋黃即刻流出黎🤤蘿蔔無渣同埋好清甜,豚爽肉👦🏻👧🏻超級推介各位朋友仔試下,豬肉厚身但非常爽口,薄薄一層既炸漿令豚爽肉有多一種脆卜卜既口感,油炸鬼雞翼係雞翼出面包左一層脆漿,成隻雞翼脹卜卜,咬開入面仍然好多汁,最後瑞士花香雞

每一款餸既份量都唔少,而最令👦🏻👧🏻有深刻印象既就係咖哩魷魚、溏心蛋、蘿蔔、豚爽肉同兩款雞翼,首先魷魚既咖哩味好香濃,每一塊魷魚既size都好大但唔會難咬開,而溏心蛋就係原粒上既,咬開中間啲蛋黃即刻流出黎🤤蘿蔔無渣同埋好清甜,豚爽肉👦🏻👧🏻超級推介各位朋友仔試下,豬肉厚身但非常爽口,薄薄一層既炸漿令豚爽肉有多一種脆卜卜既口感,油炸鬼雞翼係雞翼出面包左一層脆漿,成隻雞翼脹卜卜,咬開入面仍然好多汁,最後瑞士花香雞翼就係將桂花糖加落瑞士雞翼到,兩個味道好夾,桂花既香甜同瑞士汁既甜味配合得到,又可以減輕豉油既鹹味。

每次都會透過以下6大方面評分(滿分:30分)
味道 : 4.5 / 5
環境 : 4 / 5
外觀 : 4.25 / 5
價錢 : 3.75 / 5
服務 : 4 / 5
回頭率 : 4.5 / 5
總分 : 25 / 30

性價比
估唔到食個車仔麵可以坐得咁舒服,而且食物質素高有別於一般傳統既車仔麵,餸菜、麵條同湯底都有得自己選擇,👦🏻👧🏻估唔到會食到一間咁想再幫襯既車仔麵。
5 Minutes (Dine In)
$75 (Lunch)
  • 溏心蛋
  • 油炸鬼雞翼
  • 鮮竹卷
  • 牛筋
  • 脆味豚爽肉
2019-05-30 70 views
最近星期六日都落雨,無得帶仔仔出街。就決定行遠小小去啟田商場Aeon shopping。係美國冒險樂園對面剛巧見到這間臨記車仔麵。見未夠12點店內就坐咗一半,而且座位寬闊,放BB車都完全無問題。老公叫了一個牛魔王,可選擇+腩汁或沙嗲汁。臨記車仔麵湯底偏清甜,一碗已有5款配料。牛腩炆得淋身入味,蘿蔔清甜我自己就選擇了自選車仔麵+番茄湯番茄湯非常鮮甜,完全唔似加咗味噌,連仔仔都食得好開心。配菜叫了店員推介的自家製鮮竹卷+溏心蛋!!!兩樣都一試難忘,忍唔住要影張相,推薦比大家自家製鮮竹卷,鮮竹浸透番茄湯底,加上內裡夾著冬菇,豬肉等。係出面打邊爐食唔到的口感!!另一推介溏心蛋亦是必點,流心度剛剛好,醃得入味。下次再黎要一人一隻先得我們還叫了新彊燒雞翼。$28有5隻價錢相宜,雞翼偏細,但作為開胃小食亦不錯之選。
最近星期六日都落雨,無得帶仔仔出街。

老公叫了一個牛魔王,可選擇+腩汁或沙嗲汁。
牛魔王
臨記車仔麵湯底偏清甜,一碗已有5款配料。
牛腩炆得淋身入味,蘿蔔清甜

我自己就選擇了自選車仔麵+番茄湯
番茄湯非常鮮甜,完全唔似加咗味噌,連仔仔都食得好開心。

配菜叫了店員推介的自家製鮮竹卷+溏心蛋!!!
兩樣都一試難忘,忍唔住要影張相,推薦比大家

自家製鮮竹卷

自家製鮮竹卷,鮮竹浸透番茄湯底,加上內裡夾著冬菇,豬肉等。
係出面打邊爐食唔到的口感!!

孜然新彊燒雞翼
2019-05-26
$50 (Lunch)
自家製鮮竹卷
2019-05-30 46 views
第一次食呢間臨記 ,就比佢嘅 menu吸引咗, 我就叫咗個化骨龍, 化骨龍呢個名一啲都唔簡單 佢係貫穿咗佢最出名嘅四樣嘢 ,包括::::: 豬軟骨 ,炸素卷,墨魚丸, 同埋瑞士雞翼尖 . 成為39元 . 銷售員就叫我, 再加多一元, 試下佢嘅, 咖哩湯底 。 呢個咖哩湯底 幾香 我又再加多8元,食佢嘅好出名嘅酸齋,叫多杯凍檸樂, 成個車仔麵, 總共吃了 63元。63元 對於我 呢個窮人嚟講 一啲都唔算平, 我仲覺得有啲貴添 同係喺藍田食 點解喺匯景花園可以有40元以內嘅車仔麵, 仲要包嘢飲,而我上到嚟呢一個, 街坊區 德田商場,就要用63元食一碗車仔麵呢 , 我就唔覺得特別有咩好食嘅地方 ,不思其咎。。特別好食?!??? 我又唔覺, 好多車仔麵都畀佢出色 ,究竟佢點解可以收咗我63元??? 總括嚟講呢個面不過不失,,唔算特別好食,但係都冇車仔麵 嗰平嘅感覺。。。哈哈!公平啲咁講 服務人員 同埋食物 都可以ok 可以不妨一試!!!

特別好食?!???

2019-05-29 46 views
好耐都冇嚟過藍田,平時通常會喺地鐵站一出去嗰個商場食嘢,不過想坐低舒舒服服食嘢所以去咗啟田商場度搵嘢食。呢個商場比較舊左少少,不過見到有好多街坊,行嚟行去經過臨記車仔麵,原來入邊都少屋企人一齊食飯,如果咁多街坊應該都OK好食所以就入去試吓。鍾意食辣野嘅我,叫咗碗大辣酸辣米線有好多款式才可以揀,我就揀咗我最鍾意嘅糖心蛋,糖心蛋流晒出嚟非常之唔錯。另外都揀咗牛筋,牛筋整得到軟又入味。亦都揀咗豬腩不過豬腩肉雖然肥瘦適中但係味道未算入味。 總體來講你食下午茶或者午餐都算非常之唔錯嘅選擇。

總體來講你食下午茶或者午餐都算非常之唔錯嘅選擇。
2019-05-29 43 views
第一次帶阿仔去藍田探朋友 係佢屋邨附近有個啟田商場 係入面行左陣 是但搵左間野黎醫肚 臨記車仔麵 佢規模好似大家樂形式 都幾多人排隊食 好彩都搵到個卡位坐下 我地揀好左之後就去收銀落單比錢 我叫左三餸車仔讚岐烏冬 咖哩濃味魷魚 秘製超大舊牛孖筋 招牌日式溏心蛋 加左杯檸碧 都係50蚊左右  我個fd就叫左陳皮魚蛋 招牌鮮竹卷 雞肉 清湯油麵 加檸樂 另外叫左兩碟小食 雞軟骨 孜然燒雞翼 兩款都香口 仲有碟油菜可以俾阿仔食下 大家都可以食得開心三個人食都係百幾蚊平民價 平均每款食物質素都算高 難怪一直keep住咁多人排隊食 希望下次再有機會黎試其他款啦
是但搵左間野黎醫肚 臨記車仔麵 佢規模好似大家樂形式
都幾多人排隊食 好彩都搵到個卡位坐下
我地揀好左之後就去收銀落單比錢 我叫左三餸車仔讚岐烏冬
我個fd就叫左陳皮魚蛋 招牌鮮竹卷 雞肉 清湯油麵 加檸樂
另外叫左兩碟小食 雞軟骨 孜然燒雞翼
兩款都香口 仲有碟油菜可以俾阿仔食下 大家都可以食得開心
三個人食都係百幾蚊平民價 平均每款食物質素都算高
2019-05-26
$52 (Lunch)
2019-05-29 31 views
哩間臨記車仔麵一試愛上。哩到除左基本車仔麵配料,仲有多款小食,令人花多眼亂,一星期黎食幾次都唔會重覆😊。另外地方夠大夠舒適,除左卡位,仲有大大張圓枱,一班朋友黎食都容易揾位。難怪周末午飯時段人龍咁長。車仔麵除左自由選擇配料外,哩到仲會有幾款套餐選擇,岩哂我哩啲選擇困難症既食客。今次揀左個全齋既「唐三藏」同全豬既「豬八戒」😂,個名改得好貼切。湯底或麵底都有得選擇,自由度好高。咖哩湯好香咖喱味,而且辣辣地幾開胃。相反小辣既麻辣湯冇咖啡湯咁辣,不過味道就清香啲。兩款湯底各有賣點,都好食。麵既份量超多,配料都好足料。一舊籮蔔有半隻手掌咁大。豬大腸清潔得好乾淨,可以放心食。招牌腩肉肥瘦適中,好好食。另外加隻溏心蛋,咬開裡面仲係結結地,口感漿住漿住,係一隻成功既溏心蛋😋😋。小食油炸鬼豬扒同孜然新疆雞翼都好正。豬扒皮炸得夠薄,肉質唔嚡口,夠鬆軟。雞翼上面沈滿左芝麻同味粉燒製,雞翼夠入味,非常惹味。哩到既油菜新鮮之餘都好健康,少油不肥膩。

哩到既油菜新鮮之餘都好健康,少油不肥膩。

2019-05-25
2019-05-29 25 views
這天返工之前剛好有點時間,決定往商場一逛,這次安排了吃車仔麵,全因為過去良好的經驗。餐廳一如以往的有禮貌,份量十足,加上位於商場之內,冷氣十分充足和舒適,可靠環境,乾淨又衛生。我點選了的當然就是車仔麵, 化骨龍, 雞翼尖,豬軟骨,墨魚丸,全部也是不同口感的。 這次我更選擇了並非麵底,而是菜底,整個車仔麵顯得更為健康。但這次最令我驚喜的事, 發現有不少一家人帶同小朋友一同前來,平常有不少餐廳也會要求以人頭收費,沒想到這裏不但沒有這樣的要求,還歡迎小朋友一同享用,這種溫馨的畫面,也很久沒在餐廳中看過了,原來車仔麵店,也慢慢開始良心起來。

星期六日唔想喺屋企煮飯,就諗住是是但但落屋企樓下食返碗車仔麵,方便又快捷。自選車仔麵 ($61)🙌🏻嚟過幾次,幾次都喺食番茄湯底🍅,今次想試吓新嘅湯底-微辣咖喱湯🔥。老實講咖喱湯底辣辣地幾開胃🤤,而且帶大量香草味🌿,令粗麵都吸收唒咖喱精華😍,相當唔錯👌🏻。✨仲要俾我發現咗咖喱湯同鮮竹卷喺最Match組合!吸滿咖喱味嘅鮮竹卷味道更突出,💁🏻‍♀️推介大家一試。另外,仲點咗糖心蛋🥚、牛孖筋🐂、午餐肉🐽同墨魚丸🐙。糖心蛋一如以往發揮超水準🤤,流心程度滿分💯。牛根大約有4-5件左右,入口即化😘,應該可以補充一下骨膠原,正!午餐肉同墨魚丸就一般般😌。自選車仔麵 ($53)同行嘅媽媽亦都點咗咖喱湯底,自選菜色揀咗糖心蛋🥚、牛孖筋🐂、瑞士花香雞翼2隻同墨魚丸。牛筋軟腍入味,一如以往能夠保持水準,而且仲吸收咗啲咖喱湯汁。媽媽話咖喱湯底夠香,唔算太辣以入口。瑞士花香雞翼五隻($23)🐥雞翼醃得入味,而且相當上色🎨,真的帶少許花香味🌸,雖然雞肉都算嫩滑,🙈不過都係更喜歡熱辣辣炸出嘅油炸鬼雞翼。原味豆漿($8)

自選車仔麵 ($61)

自選車仔麵 ($53)

瑞士花香雞翼五隻($23)

原味豆漿($8)
Lunch
2019-05-28 26 views
屋邨商場通常都無咩特別嘅野食,見到呢間車仔麵要排隊食,所以特地試下。第一碗車仔麵叫左咖哩魷魚🦑,蘿蔔,牛孖筯,自製鮮竹卷,配米線同麻辣湯。蘿蔔鮮甜夠淋。另一碗車仔麵叫左咖哩魚蛋,溏心蛋,小花菇,配米粉同咖哩湯。小花菇醃得夠味,溏心蛋最驚喜,見到相就想像到了吧。另外叫左油炸鬼雞翼,炸得好脆,雞肉保持多汁亦嫩,不錯。仲叫左碟蠔油菜心,菜心新鮮鮮甜,也不錯。重口味人士可以好似我地咁叫完咖哩/麻辣湯再加腩汁加秘製辣醬,另一個層次!

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2019-05-28 80 views
平時食車仔麵,都會覺得又係果D餸,唔係豬皮、魚旦,就係豬腸、豬血。.但藍田呢間車仔麵真係不得了,因為勁多餸比你揀之餘,重有好多小食!!!!.同埋都幾多人排隊,所以最好一路排,一路諗要食咩啦~~~.🐟💬:.(1) 豬八戒,臨記車仔麵係有好多個set既,等你可以唔洗諗食咩餸好,直接幫你match埋,所以阿魚就食左「豬八戒」,即係豬大腸、腩肉、豬皮、豆卜、菜心!!!!.餐廳有4個湯底比你選擇,一個係:清湯、咖哩湯($1)、麻辣湯($1)、鮮茄湯($1).阿魚試咗蕃茄湯底,真係有蕃茄比你食!正.腩肉有6塊比你,好軟滑😍😍.重有38個餸比你加配!!!!!!!!!!!!!!!當然阿魚都有加啦~~~~~就係溏心蛋、脆味豚爽肉、油炸鬼雞翼同豬扒!!!!.真係太誇張啦,估佢唔到車仔麵都竟然可以有溏心蛋既出現!!!!.(2) 溏心蛋(加$10).溏心蛋既調咪做得岩岩好,唔太咸又有少少甜,軟綿綿,一咬開,d蛋黃又流晒出黎,好好食!!!!!!!!!!!!.(3) 脆味豚爽肉($13).其實即係豬頸肉,好脆口,就算你唔係立即食,佢都仍然係脆卜卜,好好食。如果你中意食豬頸肉,一定要點!!!!!!!!!!.(4)
同埋都幾多人排隊,所以最好一路排,一路諗要食咩啦~~~

🐟💬:
(1) 豬八戒

阿魚試咗蕃茄湯底,真係有蕃茄比你食!正
腩肉有6塊比你,好軟滑😍😍
(2) 溏心蛋(加$10)
溏心蛋

(3) 脆味豚爽肉($13)
脆味豚爽肉

(4) 油炸鬼系列
呢個系列係有雞翼、豬扒。當然阿魚就2個都要試晒啦!!!!
雞翼係脆得黎,又唔會好油!!!!同埋咬落去D雞肉好滑,juicy!!好正!!!!一碟有3隻!!!!($19/3隻;$28/5隻)
油炸鬼雞翼

本身阿魚覺得加豬扒好貴,成15蚊一塊,但真係好想試,所以都有加!!!!
之後就明白點解要成15蚊,因為真係好大塊,同隻手掌差唔多大!!!!!!!!!
油炸鬼豬扒

幾有肉味,又脆口,正!!!!

🐟FISH'S REMINDER🐟💡阿魚提醒💡
(1) 個地點雖然幾近MTR,不過有D難搵,就係啟田商場2樓,要行半層樓梯上去,在KFC同759果面,再行入去見到PIZZA HUT就會見到佢啦~~~~

🐟📝:8 5/10
🍽🐟📝
📌臨記車仔麵
📍藍田啟田道50號啟田商場2樓226-227號舖
(港鐵藍田站 A 出口, 步行約4分鐘)
📞電話: 25600466
⏳營業時間:
星期一至日:11:00 - 22:00
🔉想睇更多餐廳🍴相片請到Facebook Page : fishfishgoround!
2019-05-21
5 Minutes (Dine In)
$104 (Dinner)
脆味豚爽肉
油炸鬼豬扒
2019-05-28 28 views
今日放假就走去藍田大形超市入貨,行完就要地方醫肚,行到臨記車仔麵,見門光猛和坐位寬敞,而自己又一袋二袋東西,夠晒地方咁唔怕阻到其他食客。那就呢間吧。有自選同有套餐選擇,我就點了其中一個套餐,就唔洗煩點咩餸牛魔王有牛腩牛肚牛丸蘿白,牛腩夠淋身入味,牛肚大大塊,牛丸好彈牙,蘿白清甜冇渣,另加左粒糖心蛋,流心味道夠。正見有油炸鬼豬扒也點了份,外層超脆,但又保留到肉汁,也不算太油膩,好味。 很滿意呢餐,會有下一次
有自選同有套餐選擇,我就點了其中一個套餐,就唔洗煩點咩餸
牛魔王

很滿意呢餐,會有下一次