2024-08-12
小妹同豬知道近排旺角新開咗一間專食牛肉丼飯既好地方,當然要去食啦😙呢間牛肉丼飯係齊柏林旗下既餐廳,餐廳以米白色簡約風為主色,有兩層,環境寬敞且舒服😌部份位置更有USB插頭充電,非常貼心😛如果擔心買野食大排長龍等得耐,仲可以使用自助點餐機,非常方便。價錢上亦相當優惠抵食,20幾蚊起就有一個飯🤑👍🏻雙重芝士牛魔王飯🧀🐂呢款「雙重芝士牛魔王飯」牛肉煮得唔會乾,每嚿牛肉都有濕潤感😚當一拿起牛肉時,立刻做到拉絲芝士既效果,非常吸睛😝入口即溶芝士,配埋牛肉及飯,的確相當美味及滿足🥳套餐+公魚仔小妹第一次聽公魚仔🤣,4條炸到脆卜卜既多春魚~雖然細細條,但味道不錯`套餐+冰紅茶 (少冰)🍹呢期咁熱係需要凍飲衝擊下🥵呢杯冰紅茶唔會太甜,但惟味道較淡😐溫泉蛋牛魔王飯🐂🫓🥚呢款溫泉蛋係原隻🥚比客人可以自己打落碗飯度,當打上半熟濕潤既溫泉蛋,蛋黃香氣四溢,配上白飯及餐廳供應的醬汁一齊品嚐,口感超級豐富😋漢堡扒外層煎得香脆微焦,每啖都食到肉質細膩柔軟,兼多汁,不會覺得好乾。呢個飯仲搭配埋薑片一起食,減少油膩感,非常貼心😘套餐+青菜🥬青菜係油麥菜,份量不錯,每嚿青菜都非常翠綠,清甜健康🤗套餐+罐裝雪碧🥤牛丼家GY
雙重芝士牛魔王飯🧀🐂
套餐+公魚仔
套餐+冰紅茶 (少冰)🍹
溫泉蛋牛魔王飯🐂🫓🥚
套餐+青菜🥬
青菜係油麥菜,份量不錯,每嚿青菜都非常翠綠,清甜健康🤗
套餐+罐裝雪碧🥤
牛丼家GYUDONYA絕對可以一戰既餐廳🥰份量多,最緊要價錢經濟實惠,有質素👍🏻
🎊小妹重點提提各位朋友仔而家《當家牛丼》仲做緊試業優惠,套票:$1️⃣0️⃣0️⃣/5️⃣碗,平均每碗牛丼飯當係$2️⃣0️⃣超級抵食🎊