週末同朋友係朗豪坊睇完戲 係附近覓食.我地搵到間一人燒肉專門店(牛繁) 餐廳位置十分便利 就係朗豪坊底層電影院售票處格離~好方便🫶🏻肉店主打一人都可以享受豐盛既晚餐 又唔洗驚會尷尷尬尬 . 餐廳內有一人獨食的自私位 亦都有 2人 4人位,想一大班朋友一齊食都得😀澳洲M9里脊肉+橫膈膜套餐💰185呢個套餐包埋生蛋. 燒完既肉可以點一點蛋汁再食🤩 牛肉脂肪比例分布平均 而且夠哂新鮮 我同朋友都讚不絕口👍🏻👍🏻特選三重奏套餐💰168套餐有十勝A5和牛. 牛胸花同埋味噌豬五花. 和牛入口即溶 好好食😋👍🏻呢度提供新鮮同優質的肉類 🥩有牛肉 牛舌 和牛 雞肉 豚肉 五花肉等. 岩哂想試哂咁多肉類或者唔想食得咁寡既人黎🤟🏻其次店舖的用餐環境非常舒適.裝修設計簡約 而且座位都非常寬敞 感覺舒服😌

澳洲M9里脊肉+橫膈膜套餐💰185

特選三重奏套餐💰168

• 澳洲M9里脊肉+橫膈膜套餐
  • 特選三重奏套餐
  • 十勝A5和牛
  • 澳洲M9里脊肉
  • 橫膈膜
2024-03-04 45 views
呢幾年新開咗好多一人燒肉🔥呢間係旺角嘅一人燒肉就係日本嘅過江龍,入面除咗有一人座位之外,亦都有啲座位係可以比二至四人一齊坐🍴有燒肉套餐或者單品選擇,價錢合理,單品嘅肉仲可以揀50g,自己一個人嚟食都可以食多幾款肉😋手作煎和牛餃子 $28一份有四隻,食之前要小心啲😎因為一咬開就會爆汁,入面嘅餡肉味香濃,油脂充足🤤而附上嘅醬汁帶微辣,點埋一齊食可以解一解膩厚切牛舌 50g $42揀咗蔥鹽檸檬醬🍋牛舌切得都幾厚😆一件比較近牛舌芯位置,入口非常爽彈,另一件就爽得嚟要咬耐多少少😌不過整體嚟講都唔錯澳洲M9和牛沙巴當 50g $82沙巴當屬於稀有部位,位於牛肩胛下面接近肋骨嘅位置,油花分布平均🤩入口充滿牛嘅脂香,肉味充足,另外加配咗月見汁🍳點埋生雞蛋同甜甜地嘅醬汁一齊食,有啲似食緊壽喜燒咁横膈膜肉 50g $48橫膈膜亦都係一個稀少部位,位置比較近牛嘅內臟,但係唔會有內臟嘅味道😗呢一款揀咗味噌醬,口感比較軟嫩,唔會太肥亦都唔會太瘦🤓日本櫻姬雞頸肉 50g $25呢幾日咁啱有突發優惠,可以一蚊換購雞頸肉🥳雞頸肉平時比較少食到,質感同普通雞肉有啲唔同,肉質有彈性好多,幾有咬口🐔

手作煎和牛餃子 $28

厚切牛舌 50g $42

澳洲M9和牛沙巴當 50g $82

横膈膜肉 50g $48

日本櫻姬雞頸肉 50g $25
2024-03-03 43 views
***🏡 牛繁一人燒肉(朗晴坊)📍 旺角砵蘭街215號朗晴坊2樓💰 人均100-200位於旺角的一人燒肉專門店🥩由日本開到來香港 旺角分店就係朗豪坊隔離一個人都可以享受烤肉噶樂趣❤️方便快捷 價錢唔算特別貴‼️可以話係燒肉性價比之選今次試左以下兩個set⬇️1️⃣A9 特選牛繁套餐 $207250g 橫隔膜肉➕肩胛片➕厚切牛舌泡菜➕牛繁蛋拌飯(額外加配)如果鍾意食牛🐂選依個就無錯啦 各款都係精選部位 厚切牛舌超級正2️⃣A10 四重奏套餐 $156250g 蔥燒牛胸花➕汁燒肩胛片➕味增五花肉➕柚子胡椒雞腿肉泡菜➕牛繁冷麵一次過滿足曬四個願望😌各款肉類都可以嘗試 最適合選擇困難症噶朋友❤️如果想選擇食唔同部位 都可以自由搭配按唔同克數收費 加$26搭配白飯、泡菜同麵豉湯飲品需要額外加配⚠️#燒肉 #燒肉套餐 #和牛 #wagyu #beeflover #午市定食 #烤肉 #hkfoodie #lunchset #牛繁一人燒肉 #牛繁 #gyushige #日式燒肉 #一人燒肉 #yakiniku #美味しい #早くて #旺角美食 #荃灣 #tsuenwan #屯門 #屯門市廣場 #tuenmun #十勝
***
🏡 牛繁一人燒肉(朗晴坊)

📍 旺角砵蘭街215號朗晴坊2樓

價錢唔算特別貴‼️可以話係燒肉性價比之選

今次試左以下兩個set⬇️

1️⃣A9 特選牛繁套餐 $207
250g 橫隔膜肉➕肩胛片➕厚切牛舌
泡菜➕牛繁蛋拌飯(額外加配)

如果鍾意食牛🐂選依個就無錯啦

❤️如果想選擇食唔同部位 都可以自由搭配
按唔同克數收費
加$26搭配白飯、泡菜同麵豉湯
飲品需要額外加配⚠️

#燒肉 #燒肉套餐 #和牛 #wagyu #beeflover #午市定食 #烤肉 #hkfoodie #lunchset #牛繁一人燒肉 #牛繁 #gyushige #日式燒肉 #一人燒肉 #yakiniku #美味しい #早くて #旺角美食 #荃灣 #tsuenwan #屯門 #屯門市廣場 #tuenmun #十勝和牛 #eatehatulike #香港美食 #香港燒肉 #九龍美食
2024-02-27
  • 四重奏套餐
  • 蔥燒牛胸花
牛繁旺角店地點超方便, 係朗豪坊隔離的朗晴坊2樓, 一入去就俾佢既日式裝潢吸引, 乾淨整潔舒適的感覺。而且有好多位, 單人位, 雙人位同4人位都有, 座位設計好窩心, 自己一個去食都唔怕羞。A11 北海道十勝黑毛和牛肩胛肉套餐 $165100G 十勝A5黑毛和牛肩胛肉一黎就見到雪花好靚,十分肥美,真係睇見都流口水。同埋佢係一塊過俾我,仲俾左把剪刀方便我自己剪唔同的大細,十分貼心!燒完放落唔超!軟!熟!我再點埋店內的燒肉醬真係一啖入魂!好好食!牛味濃!口感軟!令人忍唔住一食再食❤️厚牛舌 50G $42超鍾意食牛舌既我突登加錢點左份。50g一共2塊厚身牛舌,覺得唔洗點燒肉醬都夠味,而且因為夠厚,中間位好軟熟,外層就有口感,好鍾意依種感覺,好味
牛繁旺角店

A11 北海道十勝黑毛和牛肩胛肉套餐 $165

厚牛舌 50G $42
2024-02-29 33 views
近期香港開左唔少1人燒肉舖,雖然話就話1人,其實都可以同朋友一齊去嘅😀😀今日真係肉肉肉,叫左兩set😍,每份都超靚又吸引!1️⃣特選三重套餐(十勝A5和牛肩胛肉,汁燒牛胸花,味噌豬五花)呢個套餐係超滿足,一款高級牛🥩,配另一款牛部位同豬腩肉🐖,上枱時已經見到雪花紋超靚!燒嘅時候已經見到油脂慢慢滲出黎🤤。店舖提供有辣同唔辣嘅醬油🫗,亦都提供簡單嘅鹽同胡椒🧂,想食出肉嘅真正味道,覺得用鹽,胡椒已夠好夠味😋,因為部份肉都有燒汁或味噌醃製,所以唔洗落咁多醬料!牛肉然唔洗講係肉質嫩滑牛味超出啦👍🏽,A5和牛入口油脂就湧出黎!其他牛都唔輸蝕😆,一樣重牛味!套餐包左一碗味噌湯🥣,漬物同飯🍚,配埋牛肉一齊食碗飯好快就食完!有一刻衝動想加飯!2️⃣牛繁套餐(牛胸花,特選肩胛牛,薄牛舌)牛舌薄薄一片,非常易燒又入口😚,肩胛牛都係肉質滿滿嘅部份,唔想咁肥嘅都可以選呢個🥰其實牛繁仲有好多套餐選擇,而且人來人往,相信都係晚飯唔錯嘅選擇😋

今日真係肉肉肉,叫左兩set😍,每份都超靚又吸引!

2️⃣牛繁套餐(牛胸花,特選肩胛牛,薄牛舌)

2024-02-21
2024-02-22 1666 views
一人燒肉真係為燒肉界開多條客路以前想食燒肉,一般有放題任食或A LA CARTE咁叫年紀大左食唔到咁多野, 放題就唔係好抵, 散叫又會好貴平衡食量同價錢, 一人燒肉就可以百幾蚊解決左想食燒肉既慾望而且仲唔一定要約朋友, 一個人都可以盡情唔尷尬咁燒新年食濟左既我今日決定重質不重量A7餐 120G既 澳洲M9 里脊肉+ 橫膈膜肉加埋秘製燒汁秘製燒汁本身夠味, 燒完再沾月見汁真係唔輸出面散叫既肉里脊肉脂肪豐富, 肉質軟腍, 肉味係口腔中慢慢滲出嚟橫膈膜肉靠近背部的稀有部位顏色一般比較深沉但肉味非常濃郁口感軟嫩同樣帶有適度既油脂套餐可以選漬物芽菜, 菠菜主食可以揀飯, 溫泉蛋拌飯, 冷麵等等我就叫左蟹柳胡麻沙律撈麵(大)拌隨既青瓜絲, 蟹柳絲食得非常爽餐飲則揀左可樂A10餐 350G四重奏套餐, 大大份超抵食蔥燒牛胸花, 燒完兩面後再包住蔥燒, 滿口都係蔥花跟油脂香汁燒肩胛片, 呢個位置近年多左人會食, 肉質較有彈力, 有咬勁.但肉味相對比較濃味增豬五花, 燒肉時必食五花, 燒完既脂肪位金黃金黃的, 調味剛好唔會太重口味柚子胡椒雞腿肉, 唔太食得出柚子胡椒味, 但雞肉肉質好嫩呢個餐揀左泡菜 &
一人燒肉真係為燒肉界開多條客路
以前想食燒肉,一般有放題任食或A LA CARTE咁叫
年紀大左食唔到咁多野, 放題就唔係好抵, 散叫又會好貴
平衡食量同價錢, 一人燒肉就可以百幾蚊解決左想食燒肉既慾望
而且仲唔一定要約朋友, 一個人都可以盡情唔尷尬咁燒

新年食濟左既我今日決定重質不重量
秘製燒汁本身夠味, 燒完再沾月見汁
真係唔輸出面散叫既肉

里脊肉脂肪豐富, 肉質軟腍, 肉味係口腔中慢慢滲出嚟
橫膈膜肉靠近背部的稀有部位
顏色一般比較深沉但肉味非常濃郁
口感軟嫩同樣帶有適度既油脂
套餐可以選漬物芽菜, 菠菜
主食可以揀飯, 溫泉蛋拌飯, 冷麵等等
我就叫左蟹柳胡麻沙律撈麵(大)
拌隨既青瓜絲, 蟹柳絲食得非常爽
餐飲則揀左可樂

A10餐 350G
四重奏套餐, 大大份超抵食

蔥燒牛胸花, 燒完兩面後再包住蔥燒, 滿口都係蔥花跟油脂香
柚子胡椒雞腿肉, 唔太食得出柚子胡椒味, 但雞肉肉質好嫩
呢個餐揀左泡菜 & 白飯 & 無糖可樂

2024-02-21
最近好耐冇食過燒肉,咁啱又經過旺角,就去牛繁都試吓✨佢哋嘅套餐會包碗飯同埋漬物(芽菜、菠菜),配燒肉食都會清新啲😋而且抽氣就喺爐邊,所以唔會太大油煙👍🏻❥A7 澳洲M9里脊肉+橫膈膜肉套餐 $185里脊肉油脂分布好平均~牛味幾重,油脂好香🐮口感食落都比較軟身🥰橫膈膜相對之下會比較有咬口😆但都幾Juicy😋❥A9 特選牛繁套餐 $128牛繁套餐入面有橫膈膜、肩胛片、牛舌~牛舌食落軟熟,有少少彈性,唔會太韌🫶🏻肩胛片正常發揮而且我哋升級左做牛繁蛋拌飯😍有滿滿嘅肉碎紫菜,加埋流心蛋好好味🤤

❥A7 澳洲M9里脊肉+橫膈膜肉套餐 $185

里脊肉油脂分布好平均~
牛味幾重,油脂好香🐮
口感食落都比較軟身🥰
橫膈膜相對之下會比較有咬口😆
但都幾Juicy😋

❥A9 特選牛繁套餐 $128

牛繁套餐入面有橫膈膜、肩胛片、牛舌~
牛舌食落軟熟,有少少彈性,唔會太韌🫶🏻
肩胛片正常發揮
而且我哋升級左做牛繁蛋拌飯😍
有滿滿嘅肉碎紫菜,加埋流心蛋好好味🤤
2024-02-21 93 views
前排同朋友喺朗豪坊行完街,見到去咗隔離朗晴坊嘅一人燒肉食夜晚。 我叫咗份A7澳洲M9里脊肉+横膈膜肉套餐,份量適中而且好好食。澳洲M9里脊肉的質地鮮嫩多汁,肉質細緻,每一啖都帶來了濃郁的牛肉風味。横膈膜肉就帶有一絲絲的嚼勁,使整個套餐更加豐富多樣。套餐仲附帶了月見汁、秘製燒汁、泡菜和牛繁蛋拌飯,作為一個經常食紫菜撈飯嘅人,佢哋嘅紫菜撈飯,加埋啱啱燒完嘅牛肉,絕對係數一數二。 另外,我朋友就食咗A10四重奏套餐,包括蔥燒牛胸花、汁燒肩胛片、味增豬五花和柚子胡椒雞腿肉。呢個套餐既特色在於能夠品嚐到不同種類的肉類。蔥燒牛胸花帶有獨特的蔥香味,而汁燒肩胛片就更加入味多汁。味增豬五花肉口感豐富,而柚子胡椒雞腿肉則帶來了一絲清新的酸辣風味。 話晒係一人燒肉,舖頭亦都有唔少用木板間格嘅自閉位,私隱度亦都好高,咁大家就唔需要怕尷尬要同唔識嘅人撐枱腳啦。無論一個人嚟食或者同朋友食都絕對係一間唔錯嘅燒肉餐廳。

2024-02-15 55 views
情人節當日在找不含情人節套餐的餐廳,在旺角找到旺角的牛繁分店,雖然滿座人很多,但是因為限時65分鐘進食完畢,因此等位速度都很快。我們晚餐點了A5餐(200g中落牛肋肉及木屐骨間牛肋肉)以及A2餐(牛胸花,肩胛肉,牛舌150g),性價比非常高。這次除了木屐骨加牛肋肉比較煙靭之外,其餘肉質都嫩滑以及好吃。我們中間有例如加添飲料及加飯量,但最終結帳也只是不超過$400。店員也非常熱衷幫忙,經常添水(有冷水或熱水),而且例如借剪刀等都非常快速。非常推薦良心店舖。
非常推薦良心店舖。
2024-02-14
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Celebration
Valentine's Day
2024-02-12 71 views
呢幢大廈有好多好嘢食,咁啱見到終於唔使點排隊就一於試吓,等位期間見到有一人座位,如果下一次一個人嚟食燒肉呢一個真係好選擇,一個人嚟食都唔會尷尬,叫咗兩個套餐都好好味,和牛嗰款肉質就會比較好,但係另一款四重奏雞肉同埋豬肉嘅表現都好出色,同埋價錢抵食!😚🥩四重奏套餐 $122 250克套餐包括咗蔥燒牛胸花,汁燒肩胛肉,味增豬五花,柚子胡椒雞腿肉,豬五花同埋雞腿肉有驚喜,燒完好香口好好食,牛肉款式都唔差!🥩澳洲M9里脊肉及橫膈膜肉套餐 配月見汁 $185 220克食完四重奏套餐嘅牛肉再食呢一款真係分到分別,級數真係唔一樣,呢款未去到入口即溶,但係真係鬆軟好多,但當然四重奏性價比值就高好多啦,配咗月見汁甜甜地好好食!

🥩四重奏套餐 $122 250克

2024-02-09 80 views
好耐都冇食過一人燒肉啦,今次去到位置旺朗晴坊嘅牛繁,叫左個四重奏套餐同單叫左牛同雞,同大家分享下啦1. 雞橫膈膜:雞橫膈膜口感獨特,肉質嫩滑多汁,燒後更顯香脆。每一啖都充滿鮮甜的雞肉味,帶少少咬口2. 四重奏套餐(包飯、醃菜及湯)蔥燒牛胸花:牛肉鮮嫩多汁,燒後好香牛味。蔥燒醬汁嘅味牛肉好鬼夾,食落非常滿足汁燒肩胛片:肉質鮮嫩,汁燒的調味醬汁帶有微甜,同肉汁完美融合,正呀。味增豬五花:肉質鮮嫩,脂肪分佈靚,味增醬汁帶出豬肉嘅鮮美,每一啖都非常好味柚子胡椒雞腿肉:清新的柚子香氣同微辣的胡椒味道,十分特別。肉質鮮嫩多汁,每一啖都能感受到柚子胡椒的獨特風味,又帶有淡淡雞味,而且雞肉又嫰滑,正呀。3. 牛橫膈膜肉質鮮嫩,口感豐富。燒完後肉質更加軟,每一啖都帶來濃郁的牛肉香,值得推薦整體黎講,餐廳食物質素高,又坐得舒服,值得再次光臨

1. 雞橫膈膜:

2. 四重奏套餐(包飯、醃菜及湯)
蔥燒牛胸花:

汁燒肩胛片:
肉質鮮嫩,汁燒的調味醬汁帶有微甜,同肉汁完美融合,正呀。

味增豬五花:

柚子胡椒雞腿肉:

3. 牛橫膈膜

整體黎講,餐廳食物質素高,又坐得舒服,值得再次光臨

2024-02-08 54 views
最近同朋友試左一間新嘅一人燒肉店😝覺得質素唔錯,性價比幾高👍🏻可以介紹下俾大家澳洲M9里脊肉+橫膈膜肉套餐(配月見汁) 220g ($185)呢個套餐真心幾抵,唔洗2百就有220g嘅澳洲M9牛食😝性價比真心唔錯👍🏻而佢哋啲肉嘅質素都唔錯,里脊肉食落牛味夠濃又夠嫩,油脂分佈又唔錯,真心好正👍🏻橫膈膜肉食落嫩得黎又幾有咬口,所以幾有滿足感,配埋蛋香味重嘅月見汁,同葱香味十足嘅香蔥蛋拌飯(+$16)☺️真係好食又滿足牛舌套餐(葱燒薄切牛舌、厚切牛舌) 100g ($98)我哋另外仲叫左一個牛舌套餐,唔洗1百就有兩款唔同嘅牛舌可以試👍🏻超抵☺️而佢哋嘅牛舌都唔錯🙈薄切牛舌食落爽口得黎又完全唔會韌,仲幾香牛味同葱香味😝至於厚切牛舌食落口感好實在,牛味相對比較濃又比較有咬口啲,加埋鹹香鹹香嘅牛繁蛋拌飯(+$16),真係好正

牛舌套餐(葱燒薄切牛舌、厚切牛舌) 100g ($98)
2024-02-03 78 views
今次係旺角試吓呢一間由日本東京開到嚟香港嘅牛繁燒肉。燒肉店座位設計係主打一人或兩人食用, 所有座位都有木板分隔,上一位食用完畢之後店員馬上消毒清理,十分之乾淨衛生。 點餐方面,用QR code電話落單所有食物份量及價錢一目了然。💖A13 特選三重奏套餐250G( 十勝A5和牛肩胛肉、汁燒牛胸花、味噌豬五花) 三種肉都係油脂豐富。牛肩肉入口鮮嫩油香味撲鼻加海鹽已經好好食。汁燒牛胸花唔使落其他調味料以經夠味。豬五花加埋佢哋嘅味增醬最啱口味!💖A5蔥燒牛肋肉套餐(中落牛肋肉、木屐骨澗牛肋肉)兩款牛肋肉嘅油脂比較少,怕肥嘅揀呢個部位就最好。肉質豐富有咬口,配埋佢地個燒肉醬同加少少辣醬,令人口水直流🤤🔶另外可以係套餐選單內追加幾十款小食、沙律、肉類及飲品,♨️溫泉蛋都係加$8(佛心價)😂🏁總結:非常之欣賞每個套餐都會有不同份量可供選擇適合唔同食量嘅客人唔會浪費食物,嫌食得唔夠,仲可以追加各款唔同嘅豬牛雞食材及蔬菜, 店員亦會詢問客人提供溫水及凍水,服務周到。#燒肉 #日式燒肉 #牛繁一人燒肉 #旺角美食#hkfoodie #美味しい #gyushige #牛繁#食玩訓 #吃喝玩樂 #食好西 #吃貨

💖A13 特選三重奏套餐250G
牛肩肉入口鮮嫩油香味撲鼻加海鹽已經好好食。
汁燒牛胸花唔使落其他調味料以經夠味。
豬五花加埋佢哋嘅味增醬最啱口味!

💖A5蔥燒牛肋肉套餐
(中落牛肋肉、木屐骨澗牛肋肉)

#燒肉 #日式燒肉 #牛繁一人燒肉 #旺角美食
#hkfoodie #美味しい #gyushige #牛繁
#食玩訓 #吃喝玩樂 #食好西 #吃貨 #餓底 #打卡 #香港人 #飲飲食食 #foodiehk #hungry #yakiniku #wagyu

A13 特選三重奏套餐
2024-01-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
A13 特選三重奏套餐
  • 特選三重奏套餐
  • 蔥燒牛肋肉套餐
.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【旺角一人前燒肉|尋找經濟實惠日本原味道🇯🇵】🐨特選三重奏 $135推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐三重奏包括咗十勝A和牛肩胛肉、汁燒牛胸花同味噌豬五花,每款都有兩大片!十勝A和牛肩胛肉係厚身比較有咬口,肥瘦適中,而且牛味最重嘅一款...汁燒牛胸花薄身啲燒一燒就食得,肉質鮮嫩但入口即溶,肉汁超Juice😋豬五花油份較多,所以燒完會比較焦香!辣中帶甜,而且味道十足,唔駛特別再加醬汁~.🐨泡菜 $0推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐配菜可以揀芽菜或者泡菜,小編好開心揀咗泡菜!因為泡菜味真係好濃~而且好爽脆,帶有少少酸味,夾埋燒肉食仲可以解膩,好正🩷🩷.🐨牛繁蛋拌飯 $16推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️一如以往我揀咗溫泉蛋,溫泉蛋岩岩好,上面加咗飯素,不過唔係濃味嘅,淡淡地有啲口感咁,咁襯落肉到就唔會好鹹🌈.值得大大加分嘅係,哩到嘅服務非常細心,每個櫃桶都有齊紙巾、濕紙巾同牙籤等,枱底又有個籃,可以放袋同外套,好方便~一個人食燒肉都唔駛怕尷尬,真係好正😍🥰.⌫另外加一服務費-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----牛繁一人燒肉 @gyushige
.#foodie #hk #hkfoodie
🪸環境:👾👾👾👾👾
🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡
🛠️分類:#HTB旺角 #HTB日本菜
#燒肉 #燒肉套餐 #和牛 #烤肉 #牛繁一人燒肉 #牛繁 #日式燒肉 #一人燒肉 #旺角美食 #旺角 #溫泉蛋 #燒肉 #和牛肩胛肉 #豬五花 #美食推介
2024-01-24 58 views
呢幾日天氣咁凍❄️,晚上喺旺角食咩好呢??位於砵蘭街朗豪坊2/F有間一人燒肉🔥店,地點非常方便,唔需要一大班人食放題,一兩個人都可以享受食燒肉架!百零蚊位好抵食🥰每張枱都放有多款醬汁比客人用,有燒肉汁、味噌汁、海鹽、黑胡椒、辣醬等等👍🏻🔥特別限定 - 十勝三種盛套餐$165 (250g)(套餐包括白飯🍚、漬物/泡菜、麵豉湯)特選三重奏包括:十勝A5 和牛肩胛肉、汁燒牛胸花、味噌豬五花A5和牛油脂非常多,燒完放入滿口油脂🤤,又香又軟,好滿足呀😍!牛胸花燒得微微焦香先好食,味噌豬五花肥瘦均勻👍🏻🔥澳洲M9里脊肉+橫膈膜肉配月見汁套餐$185 (220g)(套餐包括白飯🍚、漬物/泡菜、麵豉湯)里脊肉好大塊,肉質柔軟嫩滑,橫膈膜肉好有咬口,牛味非常濃,越咬越香,燒完嘅肉沾上月見汁,口感更加滑😋
呢幾日天氣咁凍❄️,晚上喺旺角食咩好呢??

🔥特別限定 - 十勝三種盛套餐$165 (250g)
(套餐包括白飯🍚、漬物/泡菜、麵豉湯)

(套餐包括白飯🍚、漬物/泡菜、麵豉湯)

2024-01-24