2019-09-21
推薦指數:🤩🤩🤩🤩東薈城開多左好多餐廳~今日成大班人就黎食鍋處。🍲Lunch Set 有Shabushabu 有唔同級別的牛,大概有幾個價錢~ 我地嗌左SHABUSHABU LUNCH SET 每人都係HK$78!!😮包左一碟豬肉一碟上級牛肉,重點係所有配料任食🍠🥕🌽🥦🥩🍤仲有得自選湯底!有壽喜燒湯底、蕃茄湯、豬骨湯、麻辣湯,但我個人都係最推介壽喜燒,食SHABUSHABU至夾~😉呢個LUNCH SET真係勁抵食~ 配料任食任拎~款式都好多,起碼有20樣以上!而且整齊乾淨衛生~非常好🤗🤗🤗蟹柳仲係頂級蟹棒,而家丸、腸、菇、蔬菜全部都好新鮮!連麵食都好幾款,細心地怕大家食唔哂,烏冬仲係切一半比大家拎~抵讚!每人的LUNCH SET仲包一罐自選飲品同甜品!醬料區都有基本選擇!👌🏼大家每人一鍋都食得勁滿足~LUNCH就食SHABUSHABU仲食到咁飽都係每人$78~~勁推介!如果大家有多D時間,夜晚可以考慮放題式~😁
東薈城開多左好多餐廳~今日成大班人就黎食鍋處。🍲
包左一碟豬肉一碟上級牛肉,重點係所有配料任食🍠🥕🌽🥦🥩🍤
如果大家有多D時間,夜晚可以考慮放題式~😁