2022-11-21
同朋友聚會去尖沙咀就最就腳,食串燒之餘🍢🍡原來呢間《喜聚燒》都有雞鍋食👍🏻👍🏻!🎏呢到環境好有特色,以日本為主題,好有氣氛🏮打卡亦一流📸📸!喜聚鑊仔麻辣雞 $198半隻雞分量,以微微燭光暖住,一邊食一邊傾偈都冇問題,雞件掛汁一流,少少辣都幾濃味👍🏻!燒貴妃蚌 $68超多蒜蓉加埋蔥粒,味道一流😋加上貴妃蚌大大隻又厚肉,都幾爽口!建議剪開先食,每一啖都沾滿蒜粒,進食就更加方便😄!芝士響鈴 $24咸咸地既芝士配上脆卜卜既響鈴,感覺都幾得意😄!霜降和牛串 $59牛味濃郁,建議先食比較好,因為熱板會令肉質過熟,變得有啲韌😅!燒豬頸肉 $28至愛呢一串🥰肉質爽口,燒得剛剛好,沙爹味道又夠惹味👍🏻👍🏻!燒玉子 $19因為有熱石持續保溫,令玉子可以保持外脆內軟的口感,好好味😋!呢到嘅串燒選擇都比較多,就算一班朋友聚會,少食肉嘅或者唔食海鮮嘅,都相信重有好多選擇🍢🍡🍢🍡!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻海鹽燒秋葵 $24燒台式香腸 $26燒菜心苗 $20
喜聚鑊仔麻辣雞 $198
燒貴妃蚌 $68
芝士響鈴 $24
咸咸地既芝士配上脆卜卜既響鈴,感覺都幾得意😄!
霜降和牛串 $59
燒豬頸肉 $28